Kvalitetshus på skøn naturgrund med god terrasse

4
icon
icon
icon
icon

Opstrupsvej 96, Klegod

- Sommerhusnr.: H5932
6 pers.
Antal personer
450 m.
Nærmeste strand
6000 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Støtte til vedvarende energi
Gæsterne siger: icon icon

Et hyggeligt og flot kvalitetshus fra 2013 med god beliggenhed på en flot og lyngbeklædt naturgrund. Huset har en flot arkitektur med bl.a. træloft til kip i køkken og i stuen. Huset har terrasser på 3 sider og ligger kun 450 m fra Vesterhavet og ca. 8 km fra Hvide Sande. Gratis internet.

Kvalitet og flot natur

Dette dejlige sommerhus har 3 soveværelser, alle med dobbeltsenge. Badeværelset er med gulvvarme, en skøn bruseniche og en vaskemaskine. I køkkenet, der er placeret i forbindelse med stuen, finder du både opvaskemaskine, mikroovn og en fryser på 60 liter. I stuen er der store og flotte vinduespartier, både mod vest og mod syd, så man har dejligt udsyn over den smukke natur, hvor klitterne ses længst mod vest. I stuen er der en flot brændeovn med glaslåger, et fladskærms-TV, en radio m/CD-afspiller, parabol og gratis trådløst internet.

Skønne terrasser

Huset har flere skønne terrasser. Mod øst og sydøst er den største terrasse placeret, og her er der mulighed for at nyde solen mange timer om dagen.Terrassen er delvist afskærmet og delvist overdækket mod syd. Mod vest er der også en terrasse, og her er udsigten over det lyngbeklædte landskab så flot, og klitterne mod vest ligger tæt på.

Det siger vores gæster om sommerhuset H5932

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus ist sehr gepflegt, modern eingerichtet und gemütlich.

DE
D.
sagde , Deutschland

Du suchst ein Ferienhaus in einer ruhigen Gegend mit Blick auf die Dünen und sehr viel Platz um das Haus herum? Dann bist im Ferienhaus ANNA richtig! Platz für sechs Personen mit drei Zimmern mit Doppelbetten eignet sich dieses Haus aber eher für bis zu vier Personen. Sonst wird es doch ein bisschen eng.
Und sehr wichtig für Tierhaar-Allergiker: In diesem Haus sind KEINE HAUSTIERE erlaubt.
Die benachbarten Ferienhäuser stehen in größerem Abstand und somit gibt es keine direkten Nachbarn.
Wir waren schon fünfmal in diesem Haus; meistens zu zweit. Unser Eindruck: EINFACH HYGGE!
Und zum Strand sind es etwa 250 m durch Heide und Dünen.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus ist gemütlich eingerichtet. Das betrifft auch die Terrasse. Die Benutzungsdmöglichkeit des Schuppens ist sehr vorteilhaft.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:81 / 1.850
Byggeår:2013

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), Radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, Vaskemaskine, Trægulv i stue, Trægulv i soveværelse, afskærmet terrasse, Havemøbler, Grill, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Klegod

Klegod er et hyggeligt ferieområde, som ligger mellem den livlige ferieby Søndervig og fiskeribyen Hvide Sande med Vesterhavet på den ene side og Ringkøbing Fjord på den anden. Sommerhuse i Klegod er derfor et ideelt sted at holde ferie, hvis du vil holde den i rolige omgivelser midt i den skønne natur samtidig med, at du er tæt på masser af aktiviteter og attraktioner.

Beliggenhed og landskab: Når du holder ferie i Klegod, bor du i et område, som er præget af strand, klitter og hedeområder. Du bor tæt på både Vesterhavet og Ringkøbing Fjord, og der er et rigt dyreliv i området. Der bliver ofte observeret råvildt, harer og ræve i Klegod.

Indkøb og shopping: Der ligger en bagerbutik i Klegod, hvor du i sommerhalvåret kan købe friskbagt morgenbrød alle ugens dage. Det tager cirka 10 minutter at køre til enten Søndervig eller Hvide Sande, hvor du finder flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, lystfiskeri, og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove ligger i Femhøjsande Plantage og i Husby. Det tager cirka 20 minutter at køre til hundeskoven i Femhøjsande Plantage, som ligger øst for Ringkøbing. Det tager en halv time at køre til hundeskoven i Husby, som er en fuldt indhegnet hundeskov.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...