Hundevenligt feriehus til 6 personer med sauna og 300 m. til havet

4
icon
icon
icon
icon

Kræ Degns Vej 54, Klegod

- Sommerhusnr.: H5951
6 pers.
Antal personer
300 m.
Nærmeste strand
6000 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
6 pers.
Vildmarksbad
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Opladning af elbil (medbring selv kabel/adapter)
Gæsterne siger: icon icon

Sommerhuset i Klegod med plads til 6 personer er placeret midt i de vestjyske klitter med kun 300 meter til havet. Hunden også er velkommen, og der er rig mulighed for feriehygge i sommerhusets sauna, en gåtur til stranden og en kop kaffe på terrassen. 

Dejligt sommerhus med lys indretning og sauna

Dette sommerhus i Klegod er lyst og klassisk indrettet. Indretningen inviterer til en god bog i en af husets lænestole eller et brætspil med familien. Sommerhusets køkken, stue og spiseafdeling er samlet i ét stort rum. 

Sommerhusets store køkkenalrum er oplagt som feriens samlingspunkt. Her kan I hygge jer foran brændeovnen og nyde feriestemning og godt selskab. Efter en gåtur på den brede strand ved Vesterhavet, kan I varme jer i feriehusets sauna. Huset er desuden udstyret med en energibesparende varmepumpe.

Stor naturgrund i klitterne med flere solrige terrasser 

På den 3.334 kvadratmeter store naturgrund i Klegod er der udsigt til den vestjyske natur med de stejle klitter. Her kan I nyde naturen på sommerhusets store afskærmede terrasse, som sørger for fred og ro og giver jer mulighed for at holde øje med hunden.  

Feriehuset har flere afslappende hyggekroge. En af dem er en skøn østvendt terrasse, hvor I har morgensol til en dejlig morgenmad i det fri. Hen over eftermiddagen kan der på den afskærmede terrasse soles på nogle af sommerhusets liggestole eller grilles i aftensolen. Solnedgangen kan i også nyde fra husets vildmarksbad, da både vildmarksbad og udebruser er til at finde ved huset.

Hold ferie i Klegod tæt på indkøbsmuligheder og med 300 meter til stranden  

Sommerhuset i Klegod ligger midt i de naturskønne klitter, som inviterer til vandreture og leg. Der er kun 300 meter til Vesterhavet, og en dukkert er derfor ikke langt væk på en varm sommerdag.

Fra feriehusets adresse Kræ Degns Vej 54 er der kun 10 minutter i bil til enten Søndervig eller fiskerbyen Hvide Sande. Her finder I flere indkøbsmuligheder, både i supermarked og specialbutikker samt restauranter og caféer.

Det siger vores gæster om sommerhuset H5951

DE
D.
sagde , Deutschland

Dieses Haus war gerade für die kühlere Jahreszeit ein Träumchen! Die Badetonne ein absolutes Highlight. Wir kommen definitiv wieder.

DE
D.
sagde , Deutschland

Kleines, sehr gemütliches Ferienhaus. Sehr nah am Strand gelegen. Perfekt für 2 bis 4 Personen. WIR KOMMEN WIEDER..

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein tolles, sehr liebevoll ausgestattetes Haus mit allem was man zum Leben braucht. 4,8 von 5 Sternen.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:86 / 3.334
Renoveret / Byggeår:2014 / 1985

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (danske og tyske kanaler), DVD, radio.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, Trægulv i stue, Trægulv i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, Ladestik til el-bil, Vildmarksbad, Udebruser.

Henter data...

Værd at vide om Klegod

Klegod er et hyggeligt ferieområde, som ligger mellem den livlige ferieby Søndervig og fiskeribyen Hvide Sande med Vesterhavet på den ene side og Ringkøbing Fjord på den anden. Sommerhuse i Klegod er derfor et ideelt sted at holde ferie, hvis du vil holde den i rolige omgivelser midt i den skønne natur samtidig med, at du er tæt på masser af aktiviteter og attraktioner.

Beliggenhed og landskab: Når du holder ferie i Klegod, bor du i et område, som er præget af strand, klitter og hedeområder. Du bor tæt på både Vesterhavet og Ringkøbing Fjord, og der er et rigt dyreliv i området. Der bliver ofte observeret råvildt, harer og ræve i Klegod.

Indkøb og shopping: Der ligger en bagerbutik i Klegod, hvor du i sommerhalvåret kan købe friskbagt morgenbrød alle ugens dage. Det tager cirka 10 minutter at køre til enten Søndervig eller Hvide Sande, hvor du finder flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, lystfiskeri, og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove ligger i Femhøjsande Plantage og i Husby. Det tager cirka 20 minutter at køre til hundeskoven i Femhøjsande Plantage, som ligger øst for Ringkøbing. Det tager en halv time at køre til hundeskoven i Husby, som er en fuldt indhegnet hundeskov.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...