Hyggeligt sommerhus til 6 personer med vildmarksbad og sauna

3.5
icon
icon
icon
icon

Lyngvejen 21, Klegod

- Sommerhusnr.: H5995
6 pers.
Antal personer
800 m.
Nærmeste strand
3000 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
6 pers.
Vildmarksbad
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

På Lyngvejen 21 i Klegod venter jer dette hyggelige sommerhus, hvor op til 6 personer kan holde en dejlig ferie – et oplagt valg til familien! Det renoverede sommerhus byder på både vildmarksbad med spafunktion, sauna og udebruser, så her kan I virkelig komme helt ned i gear. Desuden er sommerhuset beliggende kun 800 meter fra stranden.

Vildmarksbad, udebruser og sauna

I løbet af jeres ferie i sommerhuset på Lyngvejen 21 i Klegod vil I helt sikkert komme helt ned i gear. På sommerhusets udeområde venter jer nemlig et vildmarksbad med spafunktion, hvor I kan nyde masser af afslapning i det varme vand under åben himmel – især under stjernehimlen om aftenen er det helt fantastisk. Udendørs har I desuden en udebruser, I kan skylle jer under.

Også indendørs i sommerhuset har I muliglighed for at få slappet af i løbet af ferien. Her har I en sauna, hvor I kan sætte jer godt til rette i varmen, mens I bare slapper fuldstændig af. Hvis I har været en tur ved Vesterhavet, kan I også sætte jer ind i saunaen for at få varmen igen.

Hyggelig indretning og brændeovn

I sommerhuset, der er renoveret i 2022, bliver I mødt af en hyggelig indretning, hvor I hurtigt kommer til at føle jer hjemme. Alrummet udgør hjertet i feriehuset, hvor I kan tilbringe mange hyggelige feriestunder med madlavning, sjove spil og gode film – med Chromecasten har I endda mulighed for at streame jeres yndlingsfilm i tv’et.

I alrummet har I desuden en brændeovn, der knitrer i baggrunden og fuldender feriestemningen, samtidig med at den spreder en dejlig varme i rummet. Derudover har I en varmepumpe i sommerhuset, der sørger for et godt indeklima på energivenlig vis.

I alt 4 soveværelser venter jer i det 108 kvadratmeter store sommerhus, hvor I kan få jer en god nats søvn og samle ny energi. På sommerhusets badeværelse er der gulvvarme, som sørger for, at I ikke fryser fødderne fra morgenstunden.

Dejligt udeområde med terrasse og natur

Feriens varme og solrige dage kan I tilbringe på sommerhusets udeområde. Her kan I sætte jer ud på terrassen, hvor der står havemøbler og liggestole til rådighed for jer, som I kan finde jer godt til rette i, mens I kan nyde synet af den omkringliggende natur.

De lune ferieaftener kan I også tilbringe på terrassen, hvor I kan tilberede aftensmaden på grillen, som I kan nyde med et godt glas vin til.

800 meter til stranden

Der er blot 800 meter til stranden og det skønne Vesterhav fra jeres ferieadresse på Lyngvejen 21 i Klegod. I kan gå dertil på kort tid, og I kan både gå lange ture på stranden, bade i havet og meget mere, når I er fremme ved Vesterhavet.

Vil I tage på udflugt i løbet af jeres ferie, kan I blandt andet tage ud at opleve Lyngvig Fyr. I fyret er der 228 trin op til toppen, hvor der venter jer en helt fantastisk udsigt.

Det siger vores gæster om sommerhuset H5995

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus ist super ausgestattet und macht einen modernen Eindruck. Dass es erst 2022 vollständig renoviert wurde, fällt vor allem im Bad und der Küche sehr postitiv auf. Wir haben die beiheizbare Badetonne sehr gerne genutzt. Das Grundstück verfügt über mehrere Terrassen mit verschiedensten Sitzmöglichkeiten, egal ob Esstisch, entspannte Lounge oder Sitzecke zum Karten spielen. Es ist für alle etwas dabei. Insgesamt ein sehr schönes und sauberes Ferienhaus. Die Lage empfinden wir ebenfalls als ideal! Zu Fuß in 15min am Strand, mit dem Auto sehr schnell in Hvide Sande, Ringkobing und Sondervig. Echt toll!

DE
D.
sagde , Deutschland

Sehr geehrte Damen und Herren, wir haben uns sehr wohl gefühlt! Wir waren zur Heringszeit hier! Das Haus war super sauber und gut eingerichtet!Die Einkaufsmöglichkeiten in Sondervig und Hvide Sande sind sehr gut. Die Umgebung ist zum Wandern sehr schön . Wir hatten leider viel Regen und kalten Wind. Aber es trotzdem sehr erholsam! Liebe Grüße von AngelikaSoverum:4
Bolig-/Grundareal:108 / 2.160
Renoveret / Byggeår:2022 / 1985

Køkken:

Køleskab, fryser (100 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (danske og tyske kanaler), radio.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 1 Enkeltseng, 1 Etageseng

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, Tæppe i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, gynge, redskabsrum, Chromecast, Vildmarksbad, Udebruser.

Henter data...

Værd at vide om Klegod

Klegod er et hyggeligt ferieområde, som ligger mellem den livlige ferieby Søndervig og fiskeribyen Hvide Sande med Vesterhavet på den ene side og Ringkøbing Fjord på den anden. Sommerhuse i Klegod er derfor et ideelt sted at holde ferie, hvis du vil holde den i rolige omgivelser midt i den skønne natur samtidig med, at du er tæt på masser af aktiviteter og attraktioner.

Beliggenhed og landskab: Når du holder ferie i Klegod, bor du i et område, som er præget af strand, klitter og hedeområder. Du bor tæt på både Vesterhavet og Ringkøbing Fjord, og der er et rigt dyreliv i området. Der bliver ofte observeret råvildt, harer og ræve i Klegod.

Indkøb og shopping: Der ligger en bagerbutik i Klegod, hvor du i sommerhalvåret kan købe friskbagt morgenbrød alle ugens dage. Det tager cirka 10 minutter at køre til enten Søndervig eller Hvide Sande, hvor du finder flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, lystfiskeri, og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove ligger i Femhøjsande Plantage og i Husby. Det tager cirka 20 minutter at køre til hundeskoven i Femhøjsande Plantage, som ligger øst for Ringkøbing. Det tager en halv time at køre til hundeskoven i Husby, som er en fuldt indhegnet hundeskov.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...