Feriehus i topklasse med udendørs spa og udebruser

4.5
icon
icon
icon
icon
icon

Nordsøvej 293, Søndervig

- Sommerhusnr.: i0035
7 pers.
Antal personer
700 m.
Nærmeste strand
600 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
Udendørs spa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

På Nordsøvej tæt ved den populære ferieby Søndervig finder du dette skønne og moderne indrettede feriehus. Huset har plads til 7 personer og 1 hund, og huset byder på alt det, du har brug for i et moderne feriehus. bl.a. stor udendørs spabad, udendørsbruser, 2 badeværelser og sauna.

Dejligt feriehus i topklasse tæt på Søndervig

Den lyse og moderne indretning i huset er indbydende og i det store køkken, som ligger i åben forbindelse til spisestuen, er der masser af plads til samvær og hygge med familien. Desuden er der masser af plads til lækre råvarer i husets amerikanerkøleskab og den indbyggede isterningemaskine sikrer jer altid kolde drikke.

Huset har desuden en stor, flot udstue med udsigt over det åbne klitlandskab og marehalmen, der fløjlsblødt svejer i vinden. Her kan du sidde i gode omgivelser og nyde naturens kræfter i al slags vejr.

Gæster du huset om sommeren, kan du benytte husets to store terrasser, som selvfølgelig har både havemøbler, liggestole, grill, udespa samt udendørsbruser, så du kan slappe af og nyde feriens ro.

Udendørsspaen og den udendørs bruser indbyder samtidig til wellness både sommer og vinter. Og kommer du direkte fra en windsurfing- eller strandtur, kan du med fordel skylle det værste sand af med den udendørs vandslange.

Din hund er velkommen

Skal du have din hund med på ferie, så passer en ferie i sommerhus rigtigt godt. I dette hus er du velkommen til at tage 1 hund med, og den vil uden tvivl elske at boltre sig på den store naturgrund, som huset ligger på.

Moderne badeby med masser af historie

Sommerhuset ligger på Nordsøvej ved Søndervig, der hvert år gæstes af et stort antal feriegæster. De kommer til byen for at nyde luften, solen og vandet. Søndervig har alt, hvad du har brug for. Fra spændende butikker og lækre restauranter til sjove aktiviteter og flot natur.

Det siger vores gæster om sommerhuset i0035

D.
sagde , Danmark

Super fint hus med hvad man skal bruge. Det ses dog tydeligt at det er et hus der bliver brugt – ikke dårlig ment.

D.
sagde , Danmark

Dejligt hus. Perfekt indrettet til at rumme alle

D.
sagde , Danmark

Velholdt og godt disponeret feriehus, med god plads til hele familien. Gennemtænkte løsninger og fin placering af spa, bruser og sauna/badeværelse.

Se flere anmeldelser


Soverum:4
Bolig-/Grundareal:120 / 1.200
Byggeår:2008

Køkken:

Køleskab, fryser (80 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD, radio.

Bad:

2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge, 1 Enkeltseng

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barnestol, klinker med gulvarme i stue, trælaminat med gulvarme i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, redskabsrum, carport, Udespa, Udebruser.

Henter data...

Værd at vide om Søndervig

Søndervig er et af de mest populære feriedestinationer i Danmark, og det er ikke uden grund. Sommerhuse i Søndervig ligger kun et stenkast fra Vesterhavet i en livlig ferieby med masser af attraktioner og aktiviteter. Stranden i Søndervig er kåret til en af Danmarks bedste badestrande, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden. Søndervig ligger i køreafstand til købstaden Ringkøbing og til fiskeribyen Hvide Sande, som begge er en udflugt værd.

Beliggenhed og landskab: Søndervig ligger ved Vesterhavet, og området er derfor præget af strand, klitter og hede. Ringkøbing Fjord ligger også blot et stenkast fra Søndervig, og på ti minutter i bil kan du komme til Vest Stadil Fjord, som er en af de største fuglerastepladser i Danmark.

Indkøb og shopping: Der ligger et stort supermarked i Søndervig, hvor du kan foretage dine daglige indkøb, ligesom du finder en række specialbutikker i byen. Du kan også tage på shopping i den gamle og hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger et kvarters kørsel fra Søndervig.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, segway-kørsel, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove er hundeskoven i Femhøjsande Plantage og Husby Hundeskov. Femhøjsande Plantage ligger et par kilometer øst for Ringkøbing, cirka et kvarters kørsel fra Søndervig. Husby Hundeskov, som er en fuldt indhegnet hundeskov, ligger cirka 20 minutters kørsel fra Søndervig.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...