Feriehus med skøn beliggenhed nær stranden i Søndervig

4
icon
icon
icon
icon

Nordsøvej 94, Søndervig

- Sommerhusnr.: i0040
6 pers.
Antal personer
350 m.
Nærmeste strand
600 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Søger I et dejligt feriehus, der har gennemgået renovering, så det overalt fremstår flot, lyst og moderne, kunne feriehuset på Nordsøvej 94 være et godt bud på det. Sommerhuset ligger på en dejlig naturgrund, hvor jeres hund med garanti vil nyde at boltre sig og få brændt krudt af. Feriehuset råder over plads til 6 personer, hvilket er ideelt for familien der ønsker at bo tæt på Søndervig. 

Flot, renoveret feriehus med en dejlig sauna

I dette hyggelige feriehus kan I rigtig koble fra og slappe af og nyde en dejlig ferie med familien eller vennerne. Sommerhuset er blevet renoveret, så det overalt fremstår lyst og moderne, og det flotte, åbne køkken indbyder til hyggelige stunder, hvor familien kan være samlet omkring madlavningen samt planlægning af ugens oplevelser.

Feriehuset råder over 6 sovepladser fordelt på 3 soverum, der hver især er udstyret med en dobbeltseng. Her kan I efter en god lang dag igen lade batterierne op. Derudover er der et rigtigt flot og rummeligt badeværelse, hvorfra I har adgang til saunaen, som især på de køligere dage indbyder til afslapning, varme og velvære for krop og sjæl.

Skøn beliggenhed tæt på stranden og turistbyen Søndervig

Når I træder uden for feriehuset på Nordsøvej 94, møder I mod syd en god, delvis overdækket terrasse, så I har mulighed for at læne jer tilbage i feriehusets havemøbler og liggestole og nyde det omkringliggende område og den friske havluft samtidig med, at den tilhørende grill sørger for et lækkert aftensmåltid.

Feriehuset har en dejlig beliggenhed i Søndervig, hvor I bor tæt på den hyggelige bade- og turistbys centrum. Søndervig centrum, der tilbyder butikker, spisesteder og aktiviteter er kun en rask gåtur fra sommerhuset. Søndervig er populært og flittig besøgt af feriegæster fra både nær og fjern, da der her og i fiskeribyen Hvide Sande, findes spændende butikker, forskellige spisesteder samt sjove aktiviteter for familiemedlemmer i alle aldre.

Sommerhuset er derfor ideelt til jer der ønsker at holde ferie tæt på havet, stranden og Søndervig.

 

Det siger vores gæster om sommerhuset i0040

DE
D.
sagde , Deutschland

Es ist ein wirklich sehr schönes Ferienhaus, dass mit viel Liebe zum Detail eingerichtet wurde. Der kleine Hauswirtschaftsraum gleich neben dem Eingang ist sehr praktisch, um alle Jacken und Schuhe zu verstauen, ohne dass sie ständig im Weg stehen. Die Betten sind sehr bequem. Alle drei Schlafzimmer verfügen über richtig große Schränke, so dass alles seinen Platz finden kann. Das Badezimmer ist modern und großzügig bemessen. Auch in der Sauna hat man viel Platz zum Entspannen. Das Wohnzimmer mit der offenen Küche ist sehr gemütlich. Wir haben uns sofort sehr wohl gefühlt. Die offene Küche, die wirklich sehr gut ausgestattet ist, hat uns besonders gut gefallen. Leider war Ende Oktober das Wetter zu schlecht, um auf der gemütlichen überdachten Terrasse zu sitzen. Wir werden uns dieses Haus auf jeden Fall auf unser Favoriten Liste merken

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus ist einfach toll! Es ist nah an Zentrum, nicht weit zum Strand.und für uns , war es einfach perfekt!

DE
D.
sagde , Deutschland

Tolles Haus gute Lage, interessante Ziel3

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:105 / 1.078
Byggeår:2011

Køkken:

Køleskab m. frostboks, fryser (50 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Trægulv i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, gynge.

Henter data...

Værd at vide om Søndervig

Søndervig er et af de mest populære feriedestinationer i Danmark, og det er ikke uden grund. Sommerhuse i Søndervig ligger kun et stenkast fra Vesterhavet i en livlig ferieby med masser af attraktioner og aktiviteter. Stranden i Søndervig er kåret til en af Danmarks bedste badestrande, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden. Søndervig ligger i køreafstand til købstaden Ringkøbing og til fiskeribyen Hvide Sande, som begge er en udflugt værd.

Beliggenhed og landskab: Søndervig ligger ved Vesterhavet, og området er derfor præget af strand, klitter og hede. Ringkøbing Fjord ligger også blot et stenkast fra Søndervig, og på ti minutter i bil kan du komme til Vest Stadil Fjord, som er en af de største fuglerastepladser i Danmark.

Indkøb og shopping: Der ligger et stort supermarked i Søndervig, hvor du kan foretage dine daglige indkøb, ligesom du finder en række specialbutikker i byen. Du kan også tage på shopping i den gamle og hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger et kvarters kørsel fra Søndervig.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, segway-kørsel, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove er hundeskoven i Femhøjsande Plantage og Husby Hundeskov. Femhøjsande Plantage ligger et par kilometer øst for Ringkøbing, cirka et kvarters kørsel fra Søndervig. Husby Hundeskov, som er en fuldt indhegnet hundeskov, ligger cirka 20 minutters kørsel fra Søndervig.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...