Feriehus med skøn beliggenhed nær stranden i Søndervig

4.5
icon
icon
icon
icon
icon

Nordsøvej 94, Søndervig

- Sommerhusnr.: i0040
6 pers.
Antal personer
350 m.
Nærmeste strand
600 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Dejligt feriehus, der er blevet renoveret, så det overalt fremstår flot og moderne. Mod syd har du en god, delvis overdækket terrasse, så du har mulighed for at sidde ude og nyde området og den friske havluft. Søndervig centrum, der tilbyder butikker, spisesteder og aktiviteter er kun gåtur derfra.

Flot, renoveret feriehus med en dejlig sauna

I dette hyggelige feriehus kan du rigtig slappe af og nyde en dejlige ferie med familien eller vennerne. Det er blevet renoveret, så det overalt er lyst og moderne, og det flotte, åbne køkken indbyder til hyggelige stunder, hvor familien kan være samlet omkring madlavningen.

Derudover er der et rigtigt flot og rummeligt badeværelse, hvor du har adgang til saunaen, som især på køligere dage indbyder til afslapning og og lidt “hjemme-wellness”.

Skøn beliggenhed tæt på stranden og den populære badeby, Søndervig

Feriehuset har en dejlig beliggenhed i Søndervig, hvor du bor tæt på den hyggelige badebys centrum. Søndervig er populært og flittig besøgt af feriegæster fra både nær og fjern, da der her, udover Vesterhavet og sandstranden, findes spændende butikker, mange forskellige spisesteder samt sjove aktiviteter for familiemedlemmer i alle aldre.

Fra feriehuset har du heller ikke langt til stranden. Du skal bare følge de små stier mod vest, og inden længe står du foran Vesterhavet, der er et besøg værd hele året rundt.

 

Det siger vores gæster om sommerhuset i0040

DE
D.
sagde , Deutschland

Schönes und sehr gut gelegenes Ferienhaus. Das Lalandia Vergnügungsbad ist ausreichend entfernt.

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein sehr schönes, günstig gelegenes Ferienhaus !

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein sehr schönes, gemütliches, vor allem ordentliches und gut ausgestattetes Ferienhaus. Wir haben uns vollkommen wohl gefühlt. Der Zustand ist top. Vor allem die Küche ist super ausgestattet. Haben bisher noch kein Haus ein 2. mal angemietet. Dieses Haus würden wir jedem weiterempfehlen! Wir kommen auf jeden Fall wieder.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:105 / 1.078
Byggeår:2011

Køkken:

Køleskab m. frostboks, fryser (50 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Trægulv i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, gynge.

Henter data...

Værd at vide om Søndervig

Søndervig er et af de mest populære feriedestinationer i Danmark, og det er ikke uden grund. Sommerhuse i Søndervig ligger kun et stenkast fra Vesterhavet i en livlig ferieby med masser af attraktioner og aktiviteter. Stranden i Søndervig er kåret til en af Danmarks bedste badestrande, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden. Søndervig ligger i køreafstand til købstaden Ringkøbing og til fiskeribyen Hvide Sande, som begge er en udflugt værd.

Beliggenhed og landskab: Søndervig ligger ved Vesterhavet, og området er derfor præget af strand, klitter og hede. Ringkøbing Fjord ligger også blot et stenkast fra Søndervig, og på ti minutter i bil kan du komme til Vest Stadil Fjord, som er en af de største fuglerastepladser i Danmark.

Indkøb og shopping: Der ligger et stort supermarked i Søndervig, hvor du kan foretage dine daglige indkøb, ligesom du finder en række specialbutikker i byen. Du kan også tage på shopping i den gamle og hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger et kvarters kørsel fra Søndervig.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, segway-kørsel, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove er hundeskoven i Femhøjsande Plantage og Husby Hundeskov. Femhøjsande Plantage ligger et par kilometer øst for Ringkøbing, cirka et kvarters kørsel fra Søndervig. Husby Hundeskov, som er en fuldt indhegnet hundeskov, ligger cirka 20 minutters kørsel fra Søndervig.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...