Feriehus med skøn beliggenhed nær stranden i Søndervig

4
icon
icon
icon
icon

Nordsøvej 94, Søndervig

- Sommerhusnr.: i0040
6 pers.
Antal personer
350 m.
Nærmeste strand
600 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Støtte til vedvarende energi
Gæsterne siger: icon icon

Søger I et dejligt feriehus, der har gennemgået renovering, så det overalt fremstår flot, lyst og moderne, kunne feriehuset på Nordsøvej 94 være et godt bud på det. Sommerhuset ligger på en dejlig naturgrund, hvor jeres hund med garanti vil nyde at boltre sig og få brændt krudt af. Feriehuset råder over plads til 6 personer, hvilket er ideelt for familien der ønsker at bo tæt på Søndervig. 

Flot, renoveret feriehus med en dejlig sauna

I dette hyggelige feriehus kan I rigtig koble fra og slappe af og nyde en dejlig ferie med familien eller vennerne. Sommerhuset er blevet renoveret, så det overalt fremstår lyst og moderne, og det flotte, åbne køkken indbyder til hyggelige stunder, hvor familien kan være samlet omkring madlavningen samt planlægning af ugens oplevelser.

Feriehuset råder over 6 sovepladser fordelt på 3 soverum, der hver især er udstyret med en dobbeltseng. Her kan I efter en god lang dag igen lade batterierne op. Derudover er der et rigtigt flot og rummeligt badeværelse, hvorfra I har adgang til saunaen, som især på de køligere dage indbyder til afslapning, varme og velvære for krop og sjæl.

Skøn beliggenhed tæt på stranden og turistbyen Søndervig

Når I træder uden for feriehuset på Nordsøvej 94, møder I mod syd en god, delvis overdækket terrasse, så I har mulighed for at læne jer tilbage i feriehusets havemøbler og liggestole og nyde det omkringliggende område og den friske havluft samtidig med, at den tilhørende grill sørger for et lækkert aftensmåltid.

Feriehuset har en dejlig beliggenhed i Søndervig, hvor I bor tæt på den hyggelige bade- og turistbys centrum. Søndervig centrum, der tilbyder butikker, spisesteder og aktiviteter er kun en rask gåtur fra sommerhuset. Søndervig er populært og flittig besøgt af feriegæster fra både nær og fjern, da der her og i fiskeribyen Hvide Sande, findes spændende butikker, forskellige spisesteder samt sjove aktiviteter for familiemedlemmer i alle aldre.

Sommerhuset er derfor ideelt til jer der ønsker at holde ferie tæt på havet, stranden og Søndervig.

 

Det siger vores gæster om sommerhuset i0040

DE
D.
sagde , Deutschland

Moderner Bungalow mit überdachter Terrasse. Lichtdurchfluteter Wohn-Essbereich. Mit drei Schlafzimmern. Einem Bad mit Dusche und landestypischer Sauna. Voll ausgestattete Küche. Einen extra HWR mit Waschmaschine und Trockner.
Sehr liebevoll eingerichtet.

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein gut gelegenes Ferienhaus, in dem man nichts missen muss.

DE
D.
sagde , Deutschland

Gut ausgestattetes Ferienhaus mit toller Lage zum Strand und auch Innenstadt. Prima Garten mit viel Platz und Privatsphäre für Kinder und Hunde. Einrichtung und Ausstattung ist vollständig und zweckmäßig, aber bereits etwas in die Jahre gekommen.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:105 / 1.078
Byggeår:2011

Køkken:

Køleskab m. frostboks, fryser (50 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Trægulv i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, gynge.

Henter data...

Værd at vide om Søndervig

Søndervig er et af de mest populære feriedestinationer i Danmark, og det er ikke uden grund. Sommerhuse i Søndervig ligger kun et stenkast fra Vesterhavet i en livlig ferieby med masser af attraktioner og aktiviteter. Stranden i Søndervig er kåret til en af Danmarks bedste badestrande, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden. Søndervig ligger i køreafstand til købstaden Ringkøbing og til fiskeribyen Hvide Sande, som begge er en udflugt værd.

Beliggenhed og landskab: Søndervig ligger ved Vesterhavet, og området er derfor præget af strand, klitter og hede. Ringkøbing Fjord ligger også blot et stenkast fra Søndervig, og på ti minutter i bil kan du komme til Vest Stadil Fjord, som er en af de største fuglerastepladser i Danmark.

Indkøb og shopping: Der ligger et stort supermarked i Søndervig, hvor du kan foretage dine daglige indkøb, ligesom du finder en række specialbutikker i byen. Du kan også tage på shopping i den gamle og hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger et kvarters kørsel fra Søndervig.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, segway-kørsel, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove er hundeskoven i Femhøjsande Plantage og Husby Hundeskov. Femhøjsande Plantage ligger et par kilometer øst for Ringkøbing, cirka et kvarters kørsel fra Søndervig. Husby Hundeskov, som er en fuldt indhegnet hundeskov, ligger cirka 20 minutters kørsel fra Søndervig.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...