Moderne sommerhus i topklassen til 10 personer

5
icon
icon
icon
icon
icon
4998
Nordsøvej 440, Søndervig - Søg på husnr. i0084

Dette moderne og veludstyrede sommerhus i topklassen ligger på Nordsøvej bare 200 meter fra Vesterhavet og en lille kilometer fra Søndervigs bymidte. Huset har plads til 10 personer og byder på mange gode faciliteter til børnefamilien både ude og inde. Perfekt til to familier, der rejser sammen.

Lækkert kvalitetssommerhus helt i topklasse

Med dette lækre sommerhus er du sikret de allerbedste rammer for en god ferie. Huset har 4 gode soverum og plads til 10 personer. 2 af soverummene er med dobbeltseng, 2 med etagesenge og 2 med enkeltsenge. Huset er perfekt indrettet til børnefamiliens behov. Her finder du blandt andet barneseng og højstol og gode legefaciliteter udenfor.

Sommerhusets indretning er både lys, venlig og moderne. Der er dejligt højt til loftet og husets mange vinduer søger for et flot lysindfald og en dejlig indbydende stemning i huset. Huser er et perfekt valg for dig, som gerne vil bo i moderne omgivelser med alt det, du forventer af et nyere hus, såsom spabad, sauna og alt i hårde hvidevarer. Det superflotte badeværelse er dejligt rummeligt. Det er også her, du finder husets spabad, som er dejlig at hoppe i efter en lang og aktiv dag med familien.

Nyd feriens ro på den dejlige, lukkede terrasse

Foran huset ligger en dejlig, lukket terrasse, hvor sommersolen kan nydens i de gode udemøbler. Der er hører desuden både liggestole og grill til huset. Foran terrassen er der både legetårn, gynge og sandkasse til familiens yngste. Det betyder, at du kan slappe af på terrassen og stadig have et øje på børnene. Når aftensolen er gået ned, kan I trække ind i den dejlige udestue, som I har adgang til fra både terrassen og stuen. Udestuen er også perfekt til de kolde vintermåneder eller det lyse forår, hvor det stadig er for koldt til at sidde ude. Her er I ikke afhængige af vejr eller vind.

Dejlig badestrand i baghaven

Kun et par minutters gang fra huset ligger en dejlig badestrand og Vesterhavet. De dejlige, naturskønne omgivelser byder på mange muligheder. En frisk dukkert i Vesterhavet, lange gåture langs vandet eller måske en afstressende cykeltur i det flotte hedelandskab.Soverum:4
Bolig-/Grundareal:120 / 1.200
Byggeår:2008

Køkken:

Køleskab, køleskab m. frostboks, fryser (80 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, parabol (tyske kanaler), dvd, radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge, 2 Etagesenge

Øvrige:

Infrarød sauna, vaskemaskine, tørretumbler, barneseng, barnestol, klinker og med gulvarme i stue, tæppe i soveværelse, lukket terrasse, havemøbler, liggestole, grill, sandkasse, gynge, carport.

Henter data...

Se priser Sitemap
Søger...