Bo ugeneret i en dejligt, klassisk sommerhus ved vandet

3.5
icon
icon
icon
icon
Lyngen 15, Søndervig - Søg på husnr. i0101

Dette skønne sommerhus er for dig, som gerne vil bo i et fredfyldt og ugeneret naturområde tæt ved vandet. Huset er placeret midt i et utroligt smukt landskab på Lyngen ved Søndervig og ligger bare 150 meter fra en dejlig, hvid sandstrand, hvor du kan få sand mellem tæerne og virkelig slappe af.

Bo i ugenerede omgivelser med rum til ro og fordybelse

De åbne vidder og det bølgende klitlandskab, som omkranser dette charmerende sommerhus, er et helt unikt syn, som giver ro til krop og sjæl. Her er der virkelig plads til at nyde naturen omkring sig og slappe helt af.

Sommerhus med liv og lys

Huset er et klassisk træsommerhus fra 70’erne, som er forvandlet til en fin sommerperle i dejlig strandstil. Husets indretning er lys og indbyder til hyggelige stunder i et stille ferietempo. De lyse vægge, lofter og gulve giver en dejlig rolig bund for den sommerlige stemning, der også kendertegner indretningen og møbleringen i huset.

Mærk den salte duft af Vesterhavet

Det brusende Vesterhav, som ligger bare 150 meter væk, kan både duftes og fornemmes i luften, når du sidder på den hyggelige træterrasse, der også er udkig til fra de store vinduer i stuen. På varme sommerdage kan du nyde landskabet fra terrassen og på kolde vinterdage kan du sidde indenfor foran brændeovnen med en kop varm kaffe i hånden og nyde den dejlige udsigt. Uanset årstid, så byder området på mange oplevelser. Både i naturen og i Søndervig og Hvide Sande, som har et væld af aktiviteter til både store og små.Soverum:2
Bolig-/Grundareal:70
Renoveret / Byggeår:2014 / 1974

Køkken:

Køleskab m. frostboks, fryser (20 L), opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, parabol (tyske kanaler).

Bad:

1 badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Vaskemaskine, tørretumbler, trægulv i stue, trægulv i soveværelse, overdækket terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill, redskabsrum.

Henter data...

Se priser
Sitemap
Søger...