Bo ugeneret i en dejligt, klassisk sommerhus ved vandet

3.5
icon
icon
icon
icon

Lyngen 15, Søndervig

- Sommerhusnr.: i0101
4 pers.
Antal personer
150 m.
Nærmeste strand
1700 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Dette skønne sommerhus er for dig, som gerne vil bo i et fredfyldt og ugeneret naturområde tæt ved vandet. Huset er placeret midt i et utroligt smukt landskab på Lyngen ved Søndervig og ligger bare 150 meter fra en dejlig, hvid sandstrand, hvor du kan få sand mellem tæerne og virkelig slappe af.

Bo i ugenerede omgivelser med rum til ro og fordybelse

De åbne vidder og det bølgende klitlandskab, som omkranser dette charmerende sommerhus, er et helt unikt syn, som giver ro til krop og sjæl. Her er der virkelig plads til at nyde naturen omkring sig og slappe helt af.

Sommerhus med liv og lys

Huset er et klassisk træsommerhus fra 70’erne, som er forvandlet til en fin sommerperle i dejlig strandstil. Husets indretning er lys og indbyder til hyggelige stunder i et stille ferietempo. De lyse vægge, lofter og gulve giver en dejlig rolig bund for den sommerlige stemning, der også kendertegner indretningen og møbleringen i huset.

Mærk den salte duft af Vesterhavet

Det brusende Vesterhav, som ligger bare 150 meter væk, kan både duftes og fornemmes i luften, når du sidder på den hyggelige træterrasse, der også er udkig til fra de store vinduer i stuen. På varme sommerdage kan du nyde landskabet fra terrassen og på kolde vinterdage kan du sidde indenfor foran brændeovnen med en kop varm kaffe i hånden og nyde den dejlige udsigt. Uanset årstid, så byder området på mange oplevelser. Både i naturen og i Søndervig og Hvide Sande, som har et væld af aktiviteter til både store og små.

Det siger vores gæster om sommerhuset i0101

D.
sagde , Kongens Lyngby

Et superhyggeligt og perfekt sommerhus til to personer, der gerne vil nyde tosomheden, roen og naturen/stranden. Huset gemmer sig i klitterne for enden af vejen, ligger helt ugenert og med den smukkeste udsigt ud over klitterne og lyden af havet. Indretningen er rigtig hyggelig og imødekommende og med brændeovn – ikke typisk udlejning, men som man selv ville indrette. Huset har masser af køkkenudstyr, bøger, spil mv. Vi følte os rigtig godt tilpas. Ville helt klart vælge dette hus igen, hvis turen går til Søndervig.

D.
sagde , Sorø

Skønt lille sommerhuset med en fantastisk beliggenhed i sandklitterne 🙂Soverum:2
Bolig-/Grundareal:70
Renoveret / Byggeår:2014 / 1974

Køkken:

Køleskab, fryser (70 L), Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler).

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, Vaskemaskine, Tørretumbler, Trægulv i stue, Trægulv i soveværelse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Søndervig

Søndervig er et af de mest populære feriedestinationer i Danmark, og det er ikke uden grund. Sommerhuse i Søndervig ligger kun et stenkast fra Vesterhavet i en livlig ferieby med masser af attraktioner og aktiviteter. Stranden i Søndervig er kåret til en af Danmarks bedste badestrande, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden. Søndervig ligger i køreafstand til købstaden Ringkøbing og til fiskeribyen Hvide Sande, som begge er en udflugt værd.

Beliggenhed og landskab: Søndervig ligger ved Vesterhavet, og området er derfor præget af strand, klitter og hede. Ringkøbing Fjord ligger også blot et stenkast fra Søndervig, og på ti minutter i bil kan du komme til Vest Stadil Fjord, som er en af de største fuglerastepladser i Danmark.

Indkøb og shopping: Der ligger et stort supermarked i Søndervig, hvor du kan foretage dine daglige indkøb, ligesom du finder en række specialbutikker i byen. Du kan også tage på shopping i den gamle og hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger et kvarters kørsel fra Søndervig.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, segway-kørsel, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove er hundeskoven i Femhøjsande Plantage og Husby Hundeskov. Femhøjsande Plantage ligger et par kilometer øst for Ringkøbing, cirka et kvarters kørsel fra Søndervig. Husby Hundeskov, som er en fuldt indhegnet hundeskov, ligger cirka 20 minutters kørsel fra Søndervig.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...