Dejligt feriehus med lukket terrasse og perfekt til hund

3.5
icon
icon
icon
icon

Hvidbjergvej 99, Søndervig

- Sommerhusnr.: i0106
5 pers.
Antal personer
250 m.
Nærmeste strand
800 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
Opvaskemaskine
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

På Hvidbjergvej ved Søndervig finder du dette dejlige, klassiske sommerhus. Det sortmalede træhus ligger i et naturskønt område og emmer med sin personlige indretning og dejlige beliggenhed af fin sommerstemning. Den lukkede terrasse er desuden perfekt til familien, der gerne vil have hunden med.

Hyggelig og funktionel indretning

Indvendigt er huset i pæn stand og indrettet med gode møbler, fladskærms-tv og opvaskemaskine. Vægge og lofter i stuen er malet helt hvide, og det giver en god lethed i indretningen, der ellers er personligt indrettet med bløde møbler. Uanset hvornår på sæsonen, du besøger huset er her plads til afslapning og hygge for hele familien. Fra huset er der både havglimt og fjordglimt.

Lukket terrasse, perfekt til familiens hund

Huset ligger på en fin naturgrund med svejende marehalm og blot 250 meter fra det brusende Vesterhav. Om sommeren kan solen nydes fra den dejlige, lukkede terrasse, som er helt perfekt, hvis hunden er med på ferie. På terrassen finder I naturligvis havemøbler, liggestole og grill.

I dette feriehus bor I tæt på badebyen Søndervig også kaldet porten til Vesterhavet. Omgivet af hav og fjord og med aktiviteter for hele familien i gåafstand, er området et populært rejsemål for mange feriegæster hvert eneste år.

Det siger vores gæster om sommerhuset i0106

DE
D.
sagde , Deutschland

Es ist ein kleines gemütliches Ferienhaus. Ideal für 2 Personen mit Hund, da die Terrasse eingezäunt ist. Die Lage ist perfekt. Ca. 5 Minuten zu den Dünen und Strand und 20. Gehminuten in die City. Super Aussicht. Allerdings ist das Bad schon etwas in die Jahre gekommen und eine Mikrowelle, Waschmaschine und Trockenständer sind leider nicht vorhanden.

DE
D.
sagde , Deutschland

Wir waren mit dem Ferienhaus sehr zufrieden. Es war alles da, was wir für unseren Urlaub brauchten. Wir haben uns sehr wohl gefühlt, auch wenn der Weg zum Strand weiter war als beschrieben.

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein kleines, aber unsagbar schönes Ferienhaus, indem wir uns sehr wohlgefühlt haben. Die Lage ist toll und es dauert keine 5 min zum strand. Bei gutem Wetter kann man von der Terasse den Fjord sehen und auch das Meer durch die Düne.
Der Wohn- Essbereich ist sehr liebevoll eingerichtet und vor allem das große, bequeme Sofa ist ein Pluspunkt.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:67 / 1.200
Renoveret / Byggeår:2016 / 1976

Køkken:

Køleskab m. frostboks, fryser (20 L), Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), radio.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 3 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, lukket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Søndervig

Søndervig er et af de mest populære feriedestinationer i Danmark, og det er ikke uden grund. Sommerhuse i Søndervig ligger kun et stenkast fra Vesterhavet i en livlig ferieby med masser af attraktioner og aktiviteter. Stranden i Søndervig er kåret til en af Danmarks bedste badestrande, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden. Søndervig ligger i køreafstand til købstaden Ringkøbing og til fiskeribyen Hvide Sande, som begge er en udflugt værd.

Beliggenhed og landskab: Søndervig ligger ved Vesterhavet, og området er derfor præget af strand, klitter og hede. Ringkøbing Fjord ligger også blot et stenkast fra Søndervig, og på ti minutter i bil kan du komme til Vest Stadil Fjord, som er en af de største fuglerastepladser i Danmark.

Indkøb og shopping: Der ligger et stort supermarked i Søndervig, hvor du kan foretage dine daglige indkøb, ligesom du finder en række specialbutikker i byen. Du kan også tage på shopping i den gamle og hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger et kvarters kørsel fra Søndervig.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, segway-kørsel, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove er hundeskoven i Femhøjsande Plantage og Husby Hundeskov. Femhøjsande Plantage ligger et par kilometer øst for Ringkøbing, cirka et kvarters kørsel fra Søndervig. Husby Hundeskov, som er en fuldt indhegnet hundeskov, ligger cirka 20 minutters kørsel fra Søndervig.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...