Drømmer du om idyllisk feriehygge ved Vesterhavet?

4
icon
icon
icon
icon

Fortunavej 5, Søndervig

- Sommerhusnr.: i0108
4 pers.
Antal personer
100 m.
Nærmeste strand
500 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Midt i Søndervig by kun 100m fra stranden ligger dette lækre og total moderniserede 70’er sommerhus i et naturskønt område. Huset har fået en kærlig hånd og fremstår meget moderne hele vejen igennem. En dejlig base for idyllisk driverliv uden forstyrrende støj og stress. Huset har plads til 4 personer.

Idyllisk feriehus ved Vesterhavet

Dette feriehus består af 4 soverum og et mindre men lyst og flot badeværelse. Dertil kommer et enkelt, stort rum, hvor køkken og stue flyder sammen på elegant vis. Hvid, sort, træ og mursten er de gennemgående farver i indretningen, og netop de kontastfyldte elementer, giver huset personlighed og dybde. Her kan du realisere drømmen om et dejligt og hjemligt feriehelle, hvor familien kan nyde nærværet og hinandens selskab. Stuen har vinduespartier, der går fra gulv til loft. Når du sidder i stuen, er det som at sidde midt i naturen.

Ferieområde, rigt på oplevelser

Fortunavej er placeret i dejlige omgivelser mellem Søndervig og Vesterhavet. Huset ligger i et flot, kuperet terræn, som byder på flotte naturstier og gode cykelruter, hvor du kan opleve den barske natur på tætteste hold. Badestranden ved Søndervig har i mange år været et populært gæstemål, og er før blevet kåret som Danmarks Bedste Badestrand. Søndervig har desuden alverdens børnevenlige aktiviteter, gode butikker og lækre restauranter. Så der er noget for enhver smag og alder.

Det siger vores gæster om sommerhuset i0108

DK
D.
sagde , Danmark

Et fantastisk dejligt indrettet feriehus med stort køkken alrum/ stue . Materiale- og farvevalg er meget behagelige og rolige.
Der er storslået udsigt til klitterne både inde og ude. Fra terrassen , som går langs hele huset side mod øst og syd , har man udsigt til klitter fra alle kanter.

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein lichtdurchflutetes, gut ausgestattetes Wohlfühlhaus direct in den Dünen gelegen und doch mitten im Zentrum von Sondervig.

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein total schönes Ferienhaus, in dem einen nichts fehlt 🙂 Wir haben uns sehr wohl gefühlt und würden das Haus jederzeit wieder buchen. Die Lage ist wirklich super.

Se flere anmeldelser


Soverum:4
Bolig-/Grundareal:101 / 1.300
Renoveret / Byggeår:2015 / 1978

Køkken:

Køleskab m. frostboks, fryser (50 L), Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 Badeværelse.

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 4 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, Tørretumbler, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Søndervig

Søndervig er et af de mest populære feriedestinationer i Danmark, og det er ikke uden grund. Sommerhuse i Søndervig ligger kun et stenkast fra Vesterhavet i en livlig ferieby med masser af attraktioner og aktiviteter. Stranden i Søndervig er kåret til en af Danmarks bedste badestrande, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden. Søndervig ligger i køreafstand til købstaden Ringkøbing og til fiskeribyen Hvide Sande, som begge er en udflugt værd.

Beliggenhed og landskab: Søndervig ligger ved Vesterhavet, og området er derfor præget af strand, klitter og hede. Ringkøbing Fjord ligger også blot et stenkast fra Søndervig, og på ti minutter i bil kan du komme til Vest Stadil Fjord, som er en af de største fuglerastepladser i Danmark.

Indkøb og shopping: Der ligger et stort supermarked i Søndervig, hvor du kan foretage dine daglige indkøb, ligesom du finder en række specialbutikker i byen. Du kan også tage på shopping i den gamle og hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger et kvarters kørsel fra Søndervig.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, segway-kørsel, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove er hundeskoven i Femhøjsande Plantage og Husby Hundeskov. Femhøjsande Plantage ligger et par kilometer øst for Ringkøbing, cirka et kvarters kørsel fra Søndervig. Husby Hundeskov, som er en fuldt indhegnet hundeskov, ligger cirka 20 minutters kørsel fra Søndervig.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...