Moderne sommerhus i klassisk klitgårdsstil

4
icon
icon
icon
icon
Hjelmevej 153, Søndervig - Søg på husnr. i0114

Dette dejlige feriehus på Hjelmevej syd for Søndervig emmer af komfort og god kvalitet. Men samtidig formår huset med sit flotte stråtægte tag og loft til kip at skabe en klassisk klitsgårdsstil, der passer perfekt til en hyggelig ferie med familien.

Klassisk klitsgårdsstil og masser af komfort

Huset er for dig, der ikke vil gå på kompromis med kvalitet og komfort, og som gerne vil bo tæt ved Vesterhavets brusende bølger. Huset ligger bare 500 meter fra vandet, og inviterer således til mange oplevelser i naturen. Tag på en gåtur i det storslåede område eller nyd udsigten fra den afskærmede terrasse med gode havemøbler, liggestole og grill. I kan også tage ind til badebyen Søndervig, som ligger i gåafstand fra huset. Her er der mulighed for shopping og aktiviteter for store og små.

Stilfuld karnap til familiemiddage og hygge

Vægge, lofter og gulve er lyse og skaber et godt lys i feriehuset. Den store karnap, som ligger i alrummet har store vinduespartier og højt til loftet, hvilket sikrer en indbydende stemning. Karnappen giver luft og forstærker samtidig lysindfaldet. Refleksionen af lyset, sammen med dybden af karnappen, får rummet til at virke en større og mere rummeligt og inviterer naturen indenfor. Perfekt til hygge på kolde dage eller tidlige forårsdage, hvor solen vil varme ind gennem vinduerne. Fra alrummet er der desuden adgang til en hyggelig hems, som er et perfekt som et legerum til børnene.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:120 / 1.540
Byggeår:2009

Køkken:

Køleskab, fryser (30 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, parabol (tyske kanaler), dvd, radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser.

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Sauna, vaskemaskine, tørretumbler, afskærmet terrasse, havemøbler, liggestole, grill, gynge, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Søndervig

Søndervig er et af de mest populære feriedestinationer i Danmark, og det er ikke uden grund. Sommerhuse i Søndervig ligger kun et stenkast fra Vesterhavet i en livlig ferieby med masser af attraktioner og aktiviteter. Stranden i Søndervig er kåret til en af Danmarks bedste badestrande, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden. Søndervig ligger i køreafstand til købstaden Ringkøbing og til fiskeribyen Hvide Sande, som begge er en udflugt værd.

Beliggenhed og landskab: Søndervig ligger ved Vesterhavet, og området er derfor præget af strand, klitter og hede. Ringkøbing Fjord ligger også blot et stenkast fra Søndervig, og på ti minutter i bil kan du komme til Vest Stadil Fjord, som er en af de største fuglerastepladser i Danmark.

Indkøb og shopping: Der ligger et stort supermarked i Søndervig, hvor du kan foretage dine daglige indkøb, ligesom du finder en række specialbutikker i byen. Du kan også tage på shopping i den gamle og hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger et kvarters kørsel fra Søndervig.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, segway-kørsel, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove er hundeskoven i Femhøjsande Plantage og Husby Hundeskov. Femhøjsande Plantage ligger et par kilometer øst for Ringkøbing, cirka et kvarters kørsel fra Søndervig. Husby Hundeskov, som er en fuldt indhegnet hundeskov, ligger cirka 20 minutters kørsel fra Søndervig.

Se priser

Cvr: 26257409

SitemapPersondata- og cookiepolitik
Søger...