Moderne sommerhus i klassisk klitgårdsstil

3.5
icon
icon
icon
icon

Hjelmevej 153, Søndervig

- Sommerhusnr.: i0114
6 pers.
Antal personer
500 m.
Nærmeste strand
1000 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Opladning af elbil (medbring selv kabel/adapter)
Gæsterne siger: icon icon

Dette hyggelige feriehus på Hjelmevej 153 syd for Søndervig emmer af komfort og god kvalitet. Samtidig formår huset med sit flotte stråtag og loft til kip, at skabe en klassisk klitsgårdsstil, der kan danne rammen om en perfekt ferie med familien. Huset er udstyret med en energibesparende varmepumpe, samt behagelig gulvvarme i de rum der har klinkegulve, så man ikke fryser om fødderne på køligere dage. Ved huset er der en udvendig stikdåse, hvilket ejere af elbiler har mulighed for at benytte. 

Klassisk klitgårdsstil og masser af komfort

Huset er for dig, der ikke vil gå på kompromis med kvalitet og komfort, og som gerne vil bo tæt ved Vesterhavets brusende bølger. Feriehuset råder over både spa og sauna og indbyder til afslapning. På koldere dage kan I tænde op i brændeovnen og nyde en god bog eller et glas vin foran de gnitrende flammer. Huset ligger bare 500 meter fra vandet, og inviterer således til mange oplevelser i naturen. Tag på en gåtur i det storslåede område eller nyd udsigten fra den afskærmede terrasse med gode havemøbler, liggestole og grill. 

Stilfuld karnap til familiemiddage og hygge

Vægge, lofter og gulve er lyse og skaber et godt lys i feriehuset. Den store karnap som ligger i alrummet har store vinduespartier og højt til loftet, hvilket skaber en indbydende stemning. Karnappen giver luft og forstærker samtidig lysindfaldet. Refleksionen af lyset sammen med dybden af karnappen, får rummet til at virke større og mere rummeligt og inviterer samtidig naturen indenfor. Perfekt til hygge på kolde dage eller tidlige forårsdage, hvor solen vil varme ind gennem vinduerne. Fra alrummet er der desuden adgang til en hyggelig hems, som er et perfekt som et legerum til børnene.

Søndervig – en ferieby med masser af aktiviteter og muligheder

I Søndervig finder I aktiviterer for alle aldre og interesser. Her kan I tage på shoppetur, spise god mad og købe lækre is. Fritidscentret Beach bowl byder på alt fra bowling til guidede segwayture gennem Søndervig, og fra maj til november kan I betragte de imponerende sandsskulpturer, når den årlige Sandskulpturfestival afholdes. 

 

Det siger vores gæster om sommerhuset i0114

DE
D.
sagde , Deutschland

Wir haben uns wohl gefühlt und würden dieses Haus wieder mieten! Wir haben nichts vermisst!

DE
D.
sagde , Nobitz

Hygge
Sehr gemütlich und hell durch die Dachschrägen und die weiße Holzvertäfelung.
Durch den abgetrennten Bereich mit 2 Schlafzimmern und Bad, können auch Frühaufsteher die aufgehende Sonne am Frühstückstisch beobachten und man weckt keinen.
Küche für alles perfekt ausgestattet. Rückzugsort im Dachgeschoss zum ausruhen oder lesen oder Musik hören mit herrlichen Sitzkissen und einer weichen Schlafcouch.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus ist sehr schön, hell und schön schlicht eingerichtet. Die Küche ist großzügig mit allem ausgestattet, was man benötigt. Der Weg zum Strand und zum Einkaufen ist in 10-20 Min machbar.
Wir haben uns sehr wohl gefühlt. Wir kommen gern wieder!!!Das Haus ist ruhig gelegen, aber dennoch ist man nach kurzem Fußweg schnell am Strand bzw. in der Stadt.
Dort gibt es schöne kleine Cafés und einige Shopping sowie Freizeit – Möglichkeiten.
Egal ob groß oder klein hier kommt jeder auf seine Kosten.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:120 / 1.540
Byggeår:2009

Køkken:

Køleskab, fryser (30 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge, Soveplads Hems

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, redskabsrum, Ladestik til el-bil, Chromecast.

Henter data...

Værd at vide om Søndervig

Søndervig er et af de mest populære feriedestinationer i Danmark, og det er ikke uden grund. Sommerhuse i Søndervig ligger kun et stenkast fra Vesterhavet i en livlig ferieby med masser af attraktioner og aktiviteter. Stranden i Søndervig er kåret til en af Danmarks bedste badestrande, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden. Søndervig ligger i køreafstand til købstaden Ringkøbing og til fiskeribyen Hvide Sande, som begge er en udflugt værd.

Beliggenhed og landskab: Søndervig ligger ved Vesterhavet, og området er derfor præget af strand, klitter og hede. Ringkøbing Fjord ligger også blot et stenkast fra Søndervig, og på ti minutter i bil kan du komme til Vest Stadil Fjord, som er en af de største fuglerastepladser i Danmark.

Indkøb og shopping: Der ligger et stort supermarked i Søndervig, hvor du kan foretage dine daglige indkøb, ligesom du finder en række specialbutikker i byen. Du kan også tage på shopping i den gamle og hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger et kvarters kørsel fra Søndervig.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, segway-kørsel, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove er hundeskoven i Femhøjsande Plantage og Husby Hundeskov. Femhøjsande Plantage ligger et par kilometer øst for Ringkøbing, cirka et kvarters kørsel fra Søndervig. Husby Hundeskov, som er en fuldt indhegnet hundeskov, ligger cirka 20 minutters kørsel fra Søndervig.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...