Moderne sommerhus i klassisk klitgårdsstil

3.5
icon
icon
icon
icon

Hjelmevej 153, Søndervig

- Sommerhusnr.: i0114
6 pers.
Antal personer
500 m.
Nærmeste strand
1000 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Opladning af elbil (medbring selv kabel/adapter)
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Dette hyggelige feriehus på Hjelmevej 153 syd for Søndervig emmer af komfort og god kvalitet. Samtidig formår huset med sit flotte stråtag og loft til kip, at skabe en klassisk klitsgårdsstil, der kan danne rammen om en perfekt ferie med familien.

Feriehuset er udstyret med en energibesparende varmepumpe, samt behagelig gulvvarme i de rum der har klinkegulve, så I ikke fryser om fødderne på de køligere dage. Ved sommerhuset er der en udvendig stikdåse, hvilket ejere af elbiler har mulighed for at benytte. 

Klassisk klitgårdsstil med hygge foran brændeovn

Feriehuset er for jer, der ikke vil gå på kompromis med kvalitet og komfort, og som gerne vil bo tæt ved Vesterhavets brusende bølger. Feriehuset råder over både spa og sauna og indbyder til afslapning. På koldere dage kan I tænde op i brændeovnen og nyde en god bog eller et glas vin foran de knitrende flammer. Sommerhuset ligger bare 500 meter fra vandet, og inviterer således til mange oplevelser i naturen. Tag på en gåtur i det storslåede område eller nyd udsigten fra den afskærmede terrasse med gode havemøbler, liggestole og grill. 

Stilfuld karnap – Wellness i sauna og spa

Vægge, lofter og gulve er lyse og skaber et godt lys i feriehuset på Hjelmevej 153. Den store karnap som ligger i alrummet har store vinduespartier og højt til loftet, hvilket skaber en indbydende stemning. Karnappen giver luft og forstærker samtidig lysindfaldet. Refleksionen af lyset sammen med dybden af karnappen, får rummet til at virke større og mere rummeligt og inviterer samtidig naturen indenfor. Perfekt til hygge på kolde dage eller tidlige forårsdage, hvor solen vil varme ind gennem vinduerne. Fra alrummet er der desuden adgang til en hyggelig hems, som er et perfekt som et legerum til børnene.

Efter en god gåtur ved stranden og det brusende Vesterhav, kan I på de lidt køligere feriedage igen blive varmet igennem fra feriehusets skønne spabad og sauna.

Udeareal med sandkasse og gynge – Leg for de mindste

I Søndervig finder I aktiviterer for alle aldre og interesser. Her kan I tage på shoppetur, spise god mad og købe lækre is. Fra maj til november kan I betragte de imponerende sandskulpturer, når den årlige Sandskulpturfestival afholdes.

Det siger vores gæster om sommerhuset i0114

DE
D.
sagde , Deutschland

Wir waren als Fanilie mit Kleinkind und den Großeltern im Urlaub. Die Aufteilung der Zimmer im Haus sind für uns perfekt gewesen. Jede Familie hatte ein eigenes Bad und wir konnten bereits früh morgens mit dem Kleinkind im Gemeinschaftsbereich spielen ohne die Langschläfer zu stören.

DE
D.
sagde , Deutschland

Tolles Haus, super Lage, großartig mit Kindern, immer wieder gerne!

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus war sehr schön. Gemütlich, geräumig und sehr schön eingerichtet. Wir haben uns dort sehr wohl gefühlt.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:120 / 1.540
Byggeår:2009

Køkken:

Køleskab, fryser (30 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge, Soveplads Hems

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, redskabsrum, Ladestik til el-bil, Chromecast.

Henter data...

Værd at vide om Søndervig

Søndervig er et af de mest populære feriedestinationer i Danmark, og det er ikke uden grund. Sommerhuse i Søndervig ligger kun et stenkast fra Vesterhavet i en livlig ferieby med masser af attraktioner og aktiviteter. Stranden i Søndervig er kåret til en af Danmarks bedste badestrande, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden. Søndervig ligger i køreafstand til købstaden Ringkøbing og til fiskeribyen Hvide Sande, som begge er en udflugt værd.

Beliggenhed og landskab: Søndervig ligger ved Vesterhavet, og området er derfor præget af strand, klitter og hede. Ringkøbing Fjord ligger også blot et stenkast fra Søndervig, og på ti minutter i bil kan du komme til Vest Stadil Fjord, som er en af de største fuglerastepladser i Danmark.

Indkøb og shopping: Der ligger et stort supermarked i Søndervig, hvor du kan foretage dine daglige indkøb, ligesom du finder en række specialbutikker i byen. Du kan også tage på shopping i den gamle og hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger et kvarters kørsel fra Søndervig.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, segway-kørsel, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove er hundeskoven i Femhøjsande Plantage og Husby Hundeskov. Femhøjsande Plantage ligger et par kilometer øst for Ringkøbing, cirka et kvarters kørsel fra Søndervig. Husby Hundeskov, som er en fuldt indhegnet hundeskov, ligger cirka 20 minutters kørsel fra Søndervig.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...