Flot feriehus med stråtag, charme og stor komfort

4
icon
icon
icon
icon

Hvidbjergvej 26, Søndervig

- Sommerhusnr.: i0129
6 pers.
Antal personer
600 m.
Nærmeste strand
1200 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Elsker du ferie ved vandet og sand mellem tæerne? Så er ferieområdet mellem Hvide Sande og Søndervig lige noget for dig. Det er også her, du finder dette flotte sommerhus til 6 personer. Huset ligger på Hvidbjergvej ved syd for Søndervig – midt i et dejligt, roligt og fredfyldt ferieområde.

Tid til familien – ude og inde

Husets veludstyrede køkken ligger i åben forbindelse med stuen. Det skaber et stort rum med masser af luft, hvor familien kan være sammen – også selv om I laver forskellige ting. Fra stuen er der udgang til husets udeareal. På en varm sommerdag er det oplagt at åbne døre og vinduer og lade lyden af den danske sommer strømme ind i huset. Husets terrasse er dejligt, afskærmet, så I kan sidde i fred og ro og nyden ferien. Her er der højt til himlen og plads til afslapning og kvalitetstid med familien.

Ægte feriestemning ved Vesterhavet

Området mellem Hvide Sande og Søndervig er kendt for sit barske og uberørte klitlandskab. Her har du det brusende Vesterhav på den ene side og fjorden på den anden. Området byder derfor selvsagt på mange forskellige oplevelser i naturen. For de aktive er der gode gå- og cykelruter rundt i landskabet. For dig, som bare gerne vil slappe af i solen med en god bog, er der gode badestrande langs kysten. Og selvfølgelig den gode terrasse ved huset, som selvfølgelig har gode udemøbler og grill.

Det siger vores gæster om sommerhuset i0129

DE
D.
sagde , Deutschland

Wir finden das Haus sehr schön. Es hat uns als nichts gefehlt.

DE
D.
sagde , Deutschland

das ferienhaus ist sehr ansprechend nett und zweckmäßig eingerichtet. die Nebengebäude könnten ein besser aufgeräumt sein und die
Auflagen für die Gartenstühle könnten mal erneuert werden. aber alles in allem haben wir uns in dem Haus sehr wohlgefühlt

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus ist sehr gut gelegen und der Strand als auch das Centrum sind sehr gut zu Fuß erreichbar.
Für eine größere Familie sehr gut geeignet, für 2 Familien weniger, da nur eine Dusche vorhanden.
Die Einrichtung ist gut und die Küchenausstattung lässt keine Wünsche offen.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:100 / 1.350
Renoveret / Byggeår:2011 / 1996

Køkken:

Køleskab m. frostboks, fryser (20 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 1 Badeværelse (Gulvvarme), 1 gæstetoilet.

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 4 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barnestol, klinker i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Søndervig

Søndervig er et af de mest populære feriedestinationer i Danmark, og det er ikke uden grund. Sommerhuse i Søndervig ligger kun et stenkast fra Vesterhavet i en livlig ferieby med masser af attraktioner og aktiviteter. Stranden i Søndervig er kåret til en af Danmarks bedste badestrande, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden. Søndervig ligger i køreafstand til købstaden Ringkøbing og til fiskeribyen Hvide Sande, som begge er en udflugt værd.

Beliggenhed og landskab: Søndervig ligger ved Vesterhavet, og området er derfor præget af strand, klitter og hede. Ringkøbing Fjord ligger også blot et stenkast fra Søndervig, og på ti minutter i bil kan du komme til Vest Stadil Fjord, som er en af de største fuglerastepladser i Danmark.

Indkøb og shopping: Der ligger et stort supermarked i Søndervig, hvor du kan foretage dine daglige indkøb, ligesom du finder en række specialbutikker i byen. Du kan også tage på shopping i den gamle og hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger et kvarters kørsel fra Søndervig.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, segway-kørsel, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove er hundeskoven i Femhøjsande Plantage og Husby Hundeskov. Femhøjsande Plantage ligger et par kilometer øst for Ringkøbing, cirka et kvarters kørsel fra Søndervig. Husby Hundeskov, som er en fuldt indhegnet hundeskov, ligger cirka 20 minutters kørsel fra Søndervig.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...