Dejligt sommerhus midt i Søndervig og tæt ved vandet

3.5
icon
icon
icon
icon

Sletten 58, Søndervig

- Sommerhusnr.: i0134
8 pers.
Antal personer
150 m.
Nærmeste strand
300 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Dette dejlige sommerhus ligger midt i den hyggelige badeby Søndervig og bare 150 meter fra én af Danmarks bedste badestrande. Søndervig er en fantastisk ferieby for jer, som gerne vil bo i et område med gode shoppingmuligheder, lækre spisesteder og selvfølgelig en rigtig dejlig natur.

Bo midt i Søndervig

Søndervig

har alt, hvad hjertet begærer. Her finder du alt, hvad der hører en god ferie til. Her er der masser af aktviteter for hele familien, gode spisesteder og butikker og selvfølgelig en rigtig god badestrand og en flot natur.

Flot murstenshus med plads til kvalitetstid

Huset er dejligt indrettet med gode møbler og mange fine detaljer. Det veludstyrede køkken ligger i åben forbindelse med stuen, så familien kan være samlet, når der laves mad, spises eller hygges i stuen. Fra spisepladsen er der en dejlig udsigt til husets terrasse. De store vinduer sørger for et godt lys indfald i huset, som får inderummet til at virke lyst og indbydende. Huset har desuden 2 badeværelser med gulve og sauna og spabad som er helt perfekt at hoppe i efter en lang og aktiv dag.

Skøn, afskærmet terrasse

Terrassen er dejligt afskærmet, så I kan sidde ugeneret ude og nyde ferielivet. Her finder I naturligvis både havemøbler, liggestole og grill. Perfekt til hyggelige grillaftener, solrige forårsdage eller afslapning på langs.

Det siger vores gæster om sommerhuset i0134

D.
sagde , Fredensborg

Hyggeligt centralt feriehus, med god udsigt til klitterne.

D.
sagde , Odense S

Vi valgte dette hus grundet indretning og placering nær strand og by. Har ikke fortrudt valget og var glade for den lukkede terrasse af hensyn til børn og hund. Synes det er et dejligt hus og vil da bestemt forsøge at vælge det næste gang vi kommer til Søndervig.Soverum:4
Bolig-/Grundareal:120 / 1.200
Renoveret / Byggeår:2015 / 1995

Køkken:

Køleskab m. frostboks, fryser (70 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (danske og tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser.

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 4 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, Overdækket terrasse, Havemøbler, Liggestole, sandkasse, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Søndervig

Søndervig er et af de mest populære feriedestinationer i Danmark, og det er ikke uden grund. Sommerhuse i Søndervig ligger kun et stenkast fra Vesterhavet i en livlig ferieby med masser af attraktioner og aktiviteter. Stranden i Søndervig er kåret til en af Danmarks bedste badestrande, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden. Søndervig ligger i køreafstand til købstaden Ringkøbing og til fiskeribyen Hvide Sande, som begge er en udflugt værd.

Beliggenhed og landskab: Søndervig ligger ved Vesterhavet, og området er derfor præget af strand, klitter og hede. Ringkøbing Fjord ligger også blot et stenkast fra Søndervig, og på ti minutter i bil kan du komme til Vest Stadil Fjord, som er en af de største fuglerastepladser i Danmark.

Indkøb og shopping: Der ligger et stort supermarked i Søndervig, hvor du kan foretage dine daglige indkøb, ligesom du finder en række specialbutikker i byen. Du kan også tage på shopping i den gamle og hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger et kvarters kørsel fra Søndervig.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, segway-kørsel, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove er hundeskoven i Femhøjsande Plantage og Husby Hundeskov. Femhøjsande Plantage ligger et par kilometer øst for Ringkøbing, cirka et kvarters kørsel fra Søndervig. Husby Hundeskov, som er en fuldt indhegnet hundeskov, ligger cirka 20 minutters kørsel fra Søndervig.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...