Skønt feriehus med lukket terrasse på flot naturgrund

4
icon
icon
icon
icon
Wolle Friks Vej 71, Søndervig - Søg på husnr. i0139

Dette flotte sommerhus ligger på Wolle Friksvej nogle få kilometer fra feriebyen Søndervig. Det skønne 70er hus har gennemgået omfattende modernisering og fremstår både stilrent og meget moderne. Det veludstyrede køkken ligger i åben forbindelse med stuen og skaber et rum med plads til nærvær.

Moderniseret sommeroase fra 70’erne

Det dejlige feriehus på 50 m2 fremstår både lyst og moderne. Huset har to gode soverum med plads til 4 personer. Et perfekt valg for en mindre børnefamilie eller 2 par, der gerne vil bo i et flot og veludstyret sommerhus tæt ved Vesterhavet.

Dejlig, lukket terrasse på flot naturgrund

En del af den dejlige, lukkkede terrasse er overdækket. Det holder på varmen på gode sommeraftener, så I kan sidde ude lidt længere. Sommerhuset ligger på en 2.500 m2 stor naturgrund, hvor børnene kan boltre sig med fodbold og masser af udeleg.

Aktiviteter for store og små

Feriehuset ligger by Wolle Friksvej, som er en lille sidevej til Holmsborgvej. Det betyder derfor også, at vejen ikke er nær så trafikeret. Det giver en dejlig ro, når I sidder ude. Søndervig er en afslappet ferieby tæt på havet og fjorden. Udover den smukke natur byder byen på sjove aktiviteter for hele familien, gode spisesteder og shopping.Soverum:2
Bolig-/Grundareal:55 / 2.500
Renoveret / Byggeår:2011 / 1972

Køkken:

Køleskab m. frostboks, fryser (50 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, parabol (danske og tyske kanaler), dvd, radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Trægulv i stue, trægulv i soveværelse, varmepumpe, lukket terrasse, overdækket terrasse, havemøbler, liggestole, grill.

Henter data...

Værd at vide om Søndervig

Søndervig er et af de mest populære feriedestinationer i Danmark, og det er ikke uden grund. Sommerhuse i Søndervig ligger kun et stenkast fra Vesterhavet i en livlig ferieby med masser af attraktioner og aktiviteter. Stranden i Søndervig er kåret til en af Danmarks bedste badestrande, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden. Søndervig ligger i køreafstand til købstaden Ringkøbing og til fiskeribyen Hvide Sande, som begge er en udflugt værd.

Beliggenhed og landskab: Søndervig ligger ved Vesterhavet, og området er derfor præget af strand, klitter og hede. Ringkøbing Fjord ligger også blot et stenkast fra Søndervig, og på ti minutter i bil kan du komme til Vest Stadil Fjord, som er en af de største fuglerastepladser i Danmark.

Indkøb og shopping: Der ligger et stort supermarked i Søndervig, hvor du kan foretage dine daglige indkøb, ligesom du finder en række specialbutikker i byen. Du kan også tage på shopping i den gamle og hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger et kvarters kørsel fra Søndervig.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, segway-kørsel, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove er hundeskoven i Femhøjsande Plantage og Husby Hundeskov. Femhøjsande Plantage ligger et par kilometer øst for Ringkøbing, cirka et kvarters kørsel fra Søndervig. Husby Hundeskov, som er en fuldt indhegnet hundeskov, ligger cirka 20 minutters kørsel fra Søndervig.

Se priser

Cvr: 26257409

SitemapPersondata- og cookiepolitik
Søger...