Flot sommerhus med sauna kun 25 meter fra Vesterhavet

4
icon
icon
icon
icon

Sletten 61, Søndervig

- Sommerhusnr.: i0150
3 pers.
Antal personer
25 m.
Nærmeste strand
250 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Ved den allersidste klitrække ud til Vesterhavet i Søndervig finder du Sletten 61 – et skønt sommerhus til 3 personer med en flot og stilren indretning, blandt andet med sauna. Sommerhuset ligger gemt i en lille lomme mellem klitter og buske. Huset er perfekt til et par eller en lille familie, der holder ferie tæt ved stranden og den nærmeste by.

Ferie tæt på Søndervigs centrum og kun 25 meter fra Vesterhavet!

Vesterhavet finder du kun et stenkast fra dette superhyggelige feriehus. Her er der rig mulighed for at nyde naturen, enten med lange gåture eller en frisk dukkert. 

For at komme ned til sommerhuset skal du ned ad en lille grusvej. På en vindstille dag kan du sidde på terrassen helt uforstyrret og lytte til det brusende vand på den anden side af klitten. Terrassen er naturligvis møbleret med havemøbler, liggestole og grill. Perfekt til hyggelige grillaftener i godt selskab med familien.

Da feriehuset ligger i Søndervig er I desuden i gåafstand til spændende butikker, hyggelige caféer og masser af aktiviteter.

Indretning med fokus på komfort og kvalitet – og egen sauna

I feriehuset er der et dejligt og veludstyret køkken, som ligger i åben forbindelse med stuen. Her kan I hjælpes om at tilberede et lækkert måltid mad eller slappe af i sofaen. Feriebolgen har 1 soverum med dobbeltseng og derudover 1 sovesofa i stuen. Indgang til kælderen er udefra, hvor der findes saunaen, 1 yderlige badeværelset og et opholdsrum.

Alt i alt et perfekt feriehus til en skøn ferie ved Vesterhavet.

Det siger vores gæster om sommerhuset i0150

DE
D.
sagde , Deutschland

Wir (Paar mit Hund) hatten eine tolle Woche hier. Da wir Glück mit dem Wetter hatten, war auch der Platz ausreichend. Bei schlechtem Wetter fehlt es unter Umständen an Platz drinnen. Die Ausstattung war sehr gut, es fehlte an nichts.

DE
D.
sagde , Deutschland

Kleines, kuscheliges Häuschen mit traumhafter Lage in den Dünen. Der Ort ist schnell erreichbar und das Haus hat alles, was man braucht um zu entspannen. Der Strand ist nach einem kurzen Aufstieg über die Dünen sofort erreicht – oben auf der Düne hat man einen Wahnsinnsblick über den Strand und den Fjord.
Das Haus hat Alleinlage. Eigene Zufahrt. Keine direkten Nachbarn. Den unteren Teil des Hauses erreicht man nur von außen. Zudem gibt es eine kleine Terrasse wenn man einmal ums Haus geht – liegt etwas versteckt aber man sitzt dort sonnig und windgeschützt.

DE
D.
sagde , Deutschland

Kleines, sehr gemütliches Haus. Mit Kamin wäre es noch hyggeliger gewesen, aber auch so hatten wir eine tolle Zeit. Man hört das Meer rauschen, der Weg zum Strand ist auch in 2 Minuten geschafft.
Für 2 Personen im Winter ideal.

Se flere anmeldelser


Soverum:1
Bolig-/Grundareal:74 / 374
Renoveret / Byggeår:2022 / 2008

Køkken:

Køleskab, køleskab m. frostboks, fryser (80 L), Opvaskemaskine.

Stue:

Fladskærms-tv, Parabol (enkelte danske og tyske kanaler).

Bad:

2 badeværelser.

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 1 Enkeltmands Sovesofa

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Trægulv i stue, Trægulv i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill.

Henter data...

Værd at vide om Søndervig

Søndervig er et af de mest populære feriedestinationer i Danmark, og det er ikke uden grund. Sommerhuse i Søndervig ligger kun et stenkast fra Vesterhavet i en livlig ferieby med masser af attraktioner og aktiviteter. Stranden i Søndervig er kåret til en af Danmarks bedste badestrande, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden. Søndervig ligger i køreafstand til købstaden Ringkøbing og til fiskeribyen Hvide Sande, som begge er en udflugt værd.

Beliggenhed og landskab: Søndervig ligger ved Vesterhavet, og området er derfor præget af strand, klitter og hede. Ringkøbing Fjord ligger også blot et stenkast fra Søndervig, og på ti minutter i bil kan du komme til Vest Stadil Fjord, som er en af de største fuglerastepladser i Danmark.

Indkøb og shopping: Der ligger et stort supermarked i Søndervig, hvor du kan foretage dine daglige indkøb, ligesom du finder en række specialbutikker i byen. Du kan også tage på shopping i den gamle og hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger et kvarters kørsel fra Søndervig.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, segway-kørsel, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove er hundeskoven i Femhøjsande Plantage og Husby Hundeskov. Femhøjsande Plantage ligger et par kilometer øst for Ringkøbing, cirka et kvarters kørsel fra Søndervig. Husby Hundeskov, som er en fuldt indhegnet hundeskov, ligger cirka 20 minutters kørsel fra Søndervig.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...