Flot sommerhus bare 25 meter fra Vesterhavet

4
icon
icon
icon
icon
Sletten 61, Søndervig - Søg på husnr. i0150

Ved den allersidste klitrække ud til Vesterhavet finder du Sletten 61 – et skønt sommerhus til 4 personer med en flot og stilren indretning. Huset ligger gemt i en lille lomme mellem klitter og buske. Huset er perfekt til en gruppe venner, der holder ferie sammen.

Ferie bare 25 meter fra Vesterhavet

Vesterhavet finder du kun et stenkast fra dette superhyggelige feriehus. Her er der rig mulighed for at nyde naturen, enten med lange gåture eller en frisk dukkert.

For at komme ned til huset skal du ned ad en lille grusvej. På en vindstille dag kan du sidde på terrassen helt uforstyrret og lytte til det brusende vand på den anden side af klitten. Terrassen er naturligvis møbleret med havemøbler, liggestole og grill. Perfekt til hyggelige grillaftener i godt selskab med familie eller venner. Da huset ligger i Søndervig er I desuden i gåafstand til spændende butikker, hyggelige caféer og masser af aktiviteter.

Indretning med fokus på komfort og kvalitet

I huset er der et dejligt og veludstyret køkken, som ligger i åben forbindelse med stuen. Her kan I hjælpes om at tilberede et lækkert måltid mad eller slappe af i sofaen. Huset har to lyse soverum med dobbeltseng, hvoraf det ene ligger i kælderen. Indgang til kælderen er udefra.

Alt i alt et perfekt hus til en skøn ferie ved Vesterhavet.Soverum:2
Bolig-/Grundareal:74 / 374
Byggeår:2008

Køkken:

Køleskab, køleskab m. frostboks, fryser (80 L), opvaskemaskine.

Stue:

Fladskærms-tv, parabol (danske og tyske kanaler), radio.

Bad:

2 badeværelser.

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge

Øvrige:

Sauna, vaskemaskine, trægulv i stue, trægulv i soveværelse, varmepumpe, afskærmet terrasse, havemøbler, liggestole, grill.

Henter data...

Se priser
Sitemap
Søger...