Feriehus med havudsigt tæt ved vesterhavet

4.5
icon
icon
icon
icon
icon
Nordsøvej 194A, Søndervig - Søg på husnr. i0161
Gæsterne siger: icon icon

Dette flotte, stråtækte feriehus ligger ca. 800 meter syd for den hyggelige badeby Søndervig. Huset ligger for enden af en blind vej, midt i et utroligt naturskønt område, og med en hel unik udsigt over klitterne, området og ikke mindst over Vesterhavet. Huset byder på moderne komfort og god indretning. Alt i alt en charmerende ferieoase, hvor der er plads til både børn og hund.

Havudsigt fra huset

Feriehuset har utroligt flot udsigt over havet og klitterne, og den kan nydes i alt slags vejr, da udsigten ikke blot er fra husets terrasse, men også fra stuen og spisestuen. Ude imponerer feriehuset med sit flotte stråtag, der smelter sammen med det omkringliggende landskab, og på husets dejlige terrasse  kan du smide dig på de tilhørende liggestole og nyde den fantastiske udsigt, alt imens du slapper af til lyden af havets brusen. Efter en dejlig grillaften på terrassen, og kan I gå op på husets udsigtspunkt, hvor I på bænken kan se én af de mange imponerende solnedgange over Vesterhavet.

Indenfor er huset indrettet med et flot og personligt aftryk. De synlige loftsbjælker er holdt i en mørk farve, som giver et flot modspil til husets ellers moderne indretning. Det søger for en dejlig varme, der indbyder til hygge og rigtig feriestemning. Huset har desuden på et veludstyret køkken, 3 lyse soverum og en skøn sauna, som er perfekt efter en lang dag i den friske luft.

Ferie ved Vesterhavet for både store og små

Området omkring Søndervig har utroligt meget at byde på. For dig, som elsker at være i naturen, er der rig mulighed for at gå lange ture i det flotte klitlandskab eller langs vandet. Tager du turen til enten Hvide Sande eller Søndervig kan du og familien vælge imellem et væld af aktiviter. Der er noget for enhver smag og temperament. Uanset om du er til vandski, god mad, fiskestang eller shopping.

 

Læs mere om sommerhus med havudsigt

Det siger vores gæster om sommerhuset i0161

D.
sagde , Danmark

Fremragende

D.
sagde , Holbæk

Et rigtigt godt hus hvor alt fungererede perfekt nyt køleskab ny opvasker ingen snorken fra kaffemaskinen.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:98 / 1.200
Renoveret / Byggeår:2014 / 1987

Køkken:

Køleskab m. frostboks, fryser (104 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, parabol (tyske kanaler), dvd, radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Sauna, vaskemaskine, tørretumbler, klinker og med gulvarme i stue, tæppe i soveværelse, overdækket terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Søndervig

Søndervig er et af de mest populære feriedestinationer i Danmark, og det er ikke uden grund. Sommerhuse i Søndervig ligger kun et stenkast fra Vesterhavet i en livlig ferieby med masser af attraktioner og aktiviteter. Stranden i Søndervig er kåret til en af Danmarks bedste badestrande, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden. Søndervig ligger i køreafstand til købstaden Ringkøbing og til fiskeribyen Hvide Sande, som begge er en udflugt værd.

Beliggenhed og landskab: Søndervig ligger ved Vesterhavet, og området er derfor præget af strand, klitter og hede. Ringkøbing Fjord ligger også blot et stenkast fra Søndervig, og på ti minutter i bil kan du komme til Vest Stadil Fjord, som er en af de største fuglerastepladser i Danmark.

Indkøb og shopping: Der ligger et stort supermarked i Søndervig, hvor du kan foretage dine daglige indkøb, ligesom du finder en række specialbutikker i byen. Du kan også tage på shopping i den gamle og hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger et kvarters kørsel fra Søndervig.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, segway-kørsel, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove er hundeskoven i Femhøjsande Plantage og Husby Hundeskov. Femhøjsande Plantage ligger et par kilometer øst for Ringkøbing, cirka et kvarters kørsel fra Søndervig. Husby Hundeskov, som er en fuldt indhegnet hundeskov, ligger cirka 20 minutters kørsel fra Søndervig.

Se priser

Cvr: 26257409

SitemapPersondata- og cookiepolitik
Søger...