Feriehus med havudsigt tæt ved vesterhavet

4.5
icon
icon
icon
icon
icon

Nordsøvej 194A, Søndervig

- Sommerhusnr.: i0161
6 pers.
Antal personer
300 m.
Nærmeste strand
200 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Opladning af elbil (medbring selv kabel/adapter)
Gæsterne siger: icon icon

Dette flotte, stråtækte feriehus ligger ca. 800 meter syd for den hyggelige badeby Søndervig. Huset ligger for enden af en blind vej, midt i et utroligt naturskønt område, og med en hel unik udsigt over klitterne, området og ikke mindst over Vesterhavet. Huset byder på moderne komfort og god indretning. Alt i alt en charmerende ferieoase, hvor der er plads til både børn og hund. Der er desuden mulighed for at benytte kraftstik til opladning, hvis I ankommer i el-bil.

Havudsigt fra huset

Feriehuset har utroligt flot udsigt over havet og klitterne, og den kan nydes i alt slags vejr, da udsigten ikke blot er fra husets terrasse, men også fra stuen og spisestuen. Ude imponerer feriehuset med sit flotte stråtag, der smelter sammen med det omkringliggende landskab, og på husets dejlige terrasse  kan du smide dig på de tilhørende liggestole og nyde den fantastiske udsigt, alt imens du slapper af til lyden af havets brusen. Efter en dejlig grillaften på terrassen, og kan I gå op på husets udsigtspunkt, hvor I på bænken kan se én af de mange imponerende solnedgange over Vesterhavet.

Indenfor er huset indrettet med et flot og personligt aftryk. De synlige loftsbjælker er holdt i en mørk farve, som giver et flot modspil til husets ellers moderne indretning. Det søger for en dejlig varme, der indbyder til hygge og rigtig feriestemning. Huset har desuden på et veludstyret køkken, 3 lyse soverum og et dejligt badeværelse, som er blevet totalrenoveret i 2021. Her kan I nyde den skønne sauna og lade batterierne op efter en lang dag i den friske luft. 

Ferie ved Vesterhavet for både store og små

Området omkring Søndervig har utroligt meget at byde på. For dig, som elsker at være i naturen, er der rig mulighed for at gå lange ture i det flotte klitlandskab eller langs vandet. Tager du turen til enten Hvide Sande eller Søndervig kan du og familien vælge imellem et væld af aktiviter. Der er noget for enhver smag og temperament. Uanset om du er til vandski, god mad, fiskestang eller shopping.

 

Læs mere om sommerhus med havudsigt

Det siger vores gæster om sommerhuset i0161

DE
D.
sagde , Deutschland

Super Lage
Tolle Terrassen
Alles vorhanden

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein sehr hübsches und liebevoll eingerichtetes Haus mit wunderbarem Blick über Dünen und sogar das Meer. Uneinsehbarer Garten und verschiedene schöne Sitzmöglichkeiten rund um das Haus. Ein sehr schöner und kurzer Weg zum Strand. Wir waren zum zweiten Mal hier und kommen wieder!

DE
D.
sagde , Deutschland

Ferienhaus ist sauber und gepflegt, es ist alles vorhanden. Sehr kurzer Weg zum Strand und nach Sondervig. Für 6 Erwachsene wäre es uns zu klein.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:98 / 1.200
Renoveret / Byggeår:2014 / 1987

Køkken:

Køleskab m. frostboks, fryser (104 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, klinker med gulvarme i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, redskabsrum, Ladestik til el-bil, Chromecast.

Henter data...

Værd at vide om Søndervig

Søndervig er et af de mest populære feriedestinationer i Danmark, og det er ikke uden grund. Sommerhuse i Søndervig ligger kun et stenkast fra Vesterhavet i en livlig ferieby med masser af attraktioner og aktiviteter. Stranden i Søndervig er kåret til en af Danmarks bedste badestrande, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden. Søndervig ligger i køreafstand til købstaden Ringkøbing og til fiskeribyen Hvide Sande, som begge er en udflugt værd.

Beliggenhed og landskab: Søndervig ligger ved Vesterhavet, og området er derfor præget af strand, klitter og hede. Ringkøbing Fjord ligger også blot et stenkast fra Søndervig, og på ti minutter i bil kan du komme til Vest Stadil Fjord, som er en af de største fuglerastepladser i Danmark.

Indkøb og shopping: Der ligger et stort supermarked i Søndervig, hvor du kan foretage dine daglige indkøb, ligesom du finder en række specialbutikker i byen. Du kan også tage på shopping i den gamle og hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger et kvarters kørsel fra Søndervig.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, segway-kørsel, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove er hundeskoven i Femhøjsande Plantage og Husby Hundeskov. Femhøjsande Plantage ligger et par kilometer øst for Ringkøbing, cirka et kvarters kørsel fra Søndervig. Husby Hundeskov, som er en fuldt indhegnet hundeskov, ligger cirka 20 minutters kørsel fra Søndervig.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...