Aktivitetshus i Søndervig til 10 personer tæt ved vandet

4.5
icon
icon
icon
icon
icon

Hjelmevej 76, Søndervig

- Sommerhusnr.: i0163
10 pers.
Antal personer
500 m.
Nærmeste strand
900 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
4 pers.
Standvandspa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Hjelmevej ligger som et lille forstadsområde til badebyen Søndervig. Det er også her, at du finder dette flotte sommerhus til 10 personer. Huset er noget helt særligt både ude og inde. Her er der virkelig kræset detaljerne, så du kan få en god og behagelig ferie. Uanset årstid.

Flot sommerhus til 10 personer – poolbillardbord

Er I en større gruppe, der holder ferie sammen, er det vigtigt, at jeres feriehus er indrettet, så det kan rumme mange mennesker på én gang. Børnene skal have plads til at lege, og de voksne skal have rum til at slappe af, læse en bog eller drikke et glas vin.

Feriehuset på Hjelmevej 76 er indrettet med et stort køkken i åben forbindelse med stuen. Selvom indretningen er åben, er der dog alligevel skabt små hyggekroge med plads til afslapning og ro. Fra stuen er der desuden adgang til en stor hems. Hemsen er helt perfekt som et frirum, hvor børnene kan lege, spille eller surfe på det gratis trådløse internet. Derudover er der også et stort aktivitetsrum med både pool- og bordtennisbord. Sommerhuset er meget energivenligt  bliver opvarmet med solceller og jordvarme. 

Fokus på velvære og samvær – sauna & spabad

Ferie handler om at slappe af og komme helt ned i gear. Derfor byder feriehuset på gode komfortable møbler inde og ude, gode faciliteter og selvfølgelig på både sauna og spabad, så du kan slappe af og nyde ferien og roen omkring dig.

Skal der ske lidt ekstra, så ligger badebyen Søndervig bare nogle få minutter fra huset. Her finder I mange spændende butikker, gode spisesteder og selvfølgelig et væld af aktiviter for hele familien.

Læs mere om luksus sommerhus

Det siger vores gæster om sommerhuset i0163

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus liegt in einem sehr schönen Gebiet. Wir konnten mit den Fahrrädern sehr schöne Touren machen. Sondervig war auch mit dem Rad sehr gut erreichbar für Besorgungen im Supermarkt. Das Haus verfügt nur über ein Bett mit den Maßen 190/ 200 , die anderen sind schmaler. Wir gehen aber immer in kleinerer Belegung als mögliche Betten in ein Ferienhaus.

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein sehr schönes Haus. Kann ich nur weiterempfehlen. Sehr vom Vorteil ist auch der günstige Verbrauch an Energie.

DE
D.
sagde , Deutschland

Für 4 Personen und 2 Hunde war das Haus perfekt. Es ist alles vorhanden was man für den Alltag braucht. Besonderes Highlight waren der Aktivitätenraum und der Whirlpool. Die eingezäunte Terrasse war besonders für die Hunde gut.

Se flere anmeldelser


Soverum:4
Bolig-/Grundareal:120 / 1.200
Byggeår:2012

Køkken:

Køleskab m. frostboks, fryser (70 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (danske og tyske kanaler), DVD.

Bad:

Standvandsspa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge, 1 Etageseng

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Billard, Bordtennis, klinker med gulvarme i stue, klinker med gulvarme i soveværelse, afskærmet terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse.

Henter data...

Værd at vide om Søndervig

Søndervig er et af de mest populære feriedestinationer i Danmark, og det er ikke uden grund. Sommerhuse i Søndervig ligger kun et stenkast fra Vesterhavet i en livlig ferieby med masser af attraktioner og aktiviteter. Stranden i Søndervig er kåret til en af Danmarks bedste badestrande, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden. Søndervig ligger i køreafstand til købstaden Ringkøbing og til fiskeribyen Hvide Sande, som begge er en udflugt værd.

Beliggenhed og landskab: Søndervig ligger ved Vesterhavet, og området er derfor præget af strand, klitter og hede. Ringkøbing Fjord ligger også blot et stenkast fra Søndervig, og på ti minutter i bil kan du komme til Vest Stadil Fjord, som er en af de største fuglerastepladser i Danmark.

Indkøb og shopping: Der ligger et stort supermarked i Søndervig, hvor du kan foretage dine daglige indkøb, ligesom du finder en række specialbutikker i byen. Du kan også tage på shopping i den gamle og hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger et kvarters kørsel fra Søndervig.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, segway-kørsel, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove er hundeskoven i Femhøjsande Plantage og Husby Hundeskov. Femhøjsande Plantage ligger et par kilometer øst for Ringkøbing, cirka et kvarters kørsel fra Søndervig. Husby Hundeskov, som er en fuldt indhegnet hundeskov, ligger cirka 20 minutters kørsel fra Søndervig.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...