Dejligt feriehus til 5 personer med stor træterrasse

3.5
icon
icon
icon
icon

Nordsøvej 244, Søndervig

- Sommerhusnr.: i0190
5 pers.
Antal personer
400 m.
Nærmeste strand
800 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Opvaskemaskine
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Gæsterne siger: icon icon

På Nordsøvej ved Søndervig ligger dette dejlige feriehus. Huset er indbegrebet af dansk sommerhusferie. Det oser af charme af charme, personlighed og plads til nærvær. Huset fremstår velholdt, er blevet renoveret i 2020 og har en skøn, lys indretning. Alt I skal bruge til en sommerhusferie midt i den vestjyske natur.

Skønt feriehus til 5 personer med dejlig terrasse

Særligt husets terrasse er værd at fremhæve. Den flotte træterrasse er omkranset af et flot stakit, som skaber en hyggelig oase i uderummet. En del af terrassen er desuden overvækket. Det betyder, at I kan sidde ude lidt længere om aftenen, når duggen er faldet – og selv på en lun regnvejrsdag er det muligt at nyde frokosten i det fri.

Nyd tiden med familien

Fra terrassen kan I gå ind i husets stue. Her er der højt til loftet og synlige loftsbjælker. Du får dermed en fornemmelsen af at være i et rigtigt sommerhus. Indretningen er hyggelig og personlig, og det skaber varme. Udover en dejlig sofagruppe har stuen en brændeovn, der hjælper med opvarmningen, og en lille hyggelig alkove, som er perfekt til afslapning på langs med en god bog – eller måske en lille hyggekrog til børnene.

Søndervig – dejlig badeby ved Vesterhavet

Nordsøvej ligger lidt syd for Søndervig. Nordsøvej er placeret i rolige omgivelser, midt i den flotte vestjyske natur. Her er du i kort afstand til spændende butikker, bowling og badeland – og et væld af andre aktiviteter for hele familien.

Det siger vores gæster om sommerhuset i0190

D.
sagde , Spøttrup

Skønt hus, hyggeligt indrettet og fedt med den store træ terrasse hvor man har rig mulighed for at flytte sig efter solen.
I vintermånederne vil jeg nok ikke leje huset, da der ingen varme er i soverummene.
Beliggenheden er super, gå afstand til centrum af Søndervig.Soverum:2
Bolig-/Grundareal:92 / 1.200
Renoveret / Byggeår:2020 / 1985

Køkken:

Køleskab, køleskab m. frostboks, Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (danske og tyske kanaler).

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, Trægulv i stue, Trægulv i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, Chromecast.

Henter data...

Værd at vide om Søndervig

Søndervig er et af de mest populære feriedestinationer i Danmark, og det er ikke uden grund. Sommerhuse i Søndervig ligger kun et stenkast fra Vesterhavet i en livlig ferieby med masser af attraktioner og aktiviteter. Stranden i Søndervig er kåret til en af Danmarks bedste badestrande, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden. Søndervig ligger i køreafstand til købstaden Ringkøbing og til fiskeribyen Hvide Sande, som begge er en udflugt værd.

Beliggenhed og landskab: Søndervig ligger ved Vesterhavet, og området er derfor præget af strand, klitter og hede. Ringkøbing Fjord ligger også blot et stenkast fra Søndervig, og på ti minutter i bil kan du komme til Vest Stadil Fjord, som er en af de største fuglerastepladser i Danmark.

Indkøb og shopping: Der ligger et stort supermarked i Søndervig, hvor du kan foretage dine daglige indkøb, ligesom du finder en række specialbutikker i byen. Du kan også tage på shopping i den gamle og hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger et kvarters kørsel fra Søndervig.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, segway-kørsel, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove er hundeskoven i Femhøjsande Plantage og Husby Hundeskov. Femhøjsande Plantage ligger et par kilometer øst for Ringkøbing, cirka et kvarters kørsel fra Søndervig. Husby Hundeskov, som er en fuldt indhegnet hundeskov, ligger cirka 20 minutters kørsel fra Søndervig.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...