Flot feriehus med spabad på stor og ugeneret plænegrund

3.5
icon
icon
icon
icon

Fyrrekrat 12, Søndervig

- Sommerhusnr.: i0216
8 pers.
Antal personer
1200 m.
Nærmeste strand
1200 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
2 pers.
Tømmespa
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Støtte til vedvarende energi
Gæsterne siger: icon icon

Dette klassiske træhus på Fyrrekrat 12 sætter rammerne for en skøn familieferie langt væk fra den travle hverdag. Sommerhuset (Casa Qvistgaard) har en helt ugeneret beliggenhed, og høje træer omkranser den store plænegrund, hvor I blandt andet finder et bålsted, og hvor der er et rigt dyreliv. Indvendigt finder I et lyst og hyggeligt feriehjem med sans for detaljen – og med et lækkert spabad.

Familieferie med klassisk og moderne stil – og spabad

Det 116 kvadratmeter store feriehus er det perfekte valg til den næste familieferie. Her er plads til hele 8 personer, og selv de sidste familiemedlemmer, hundene, er også mere end velkomne.

Indretningen kombinerer den klassiske sommerhusstil med de moderne bekvemmeligheder. De mange træelementer og loftsbjælker sørger for charmen, mens de moderne møbler giver indretningen et kvalitetsbevidst præg. I stuen finder I – ud over brændeovnen – også en lille alkove, hvor der kan tages en middagslur på en regnfuld efterårsdag.

Feriehuset er udstyret med 2 badeværelser, og på det største finder I en ekstra lille wellness-hemmelighed: Her står et spabad, der giver mulighed for lidt ekstra selvforkælelse. Tænd et par levende lys og læn dig tilbage i varmen – det er den perfekte afslutning på en dejlig dag i feriens tegn.

Bo helt ugeneret på en stor plænegrund med bålsted

På Fyrrekrat bor I på en stor plænegrund, omgivet af de høje fyrretræer. Den helt ugenerede beliggenhed gør de solrige dage i liggestolene endnu mere afslappende, og det eneste, der bryder stilheden, er fuglenes fløjten i trætoppene, og børnenes latter, mens de leger med hunden på den store græsplæne. Der er et bålsted på grunden, så I kan gøre krydre ferien med ekstra hygge med bål og snobrød, og der er et rigt dyreliv – så I kan sagtens være heldige, at rådyr og harer kommer på besøg i løbet af ferien.

Den store træterrasse omgiver næsten hele sommerhuset, og her finder alle 8 feriegæster en plads i solen. Og når dagen går på hæld, kan I tænde op i grillen og nyde de sidste dagstimer i verdens bedste selskab, mens aftensolen maler himlen rød bag de høje træer.

Søndervigs centrum og den kilometerlange sandstrand ligger kun få minutters kørsel væk, og der er god grund til at besøge det fantastiske Vesterhav – eller tage en shoppedag i Søndervigs spændende forretninger.

Det siger vores gæster om sommerhuset i0216

DK
D.
sagde , Danmark

Alting var i top klasse.

DK
D.
sagde , Danmark

Hyggeligt og rigtig godt indrettet hus med en fantastisk beliggenhed i rolige omgivelser.

DE
D.
sagde , Deutschland

Sehr schönes, gepflegtes Haus mit fantastischer Aussicht.
Gut ausgestattet.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:116 / 2.000
Renoveret / Byggeår:2010 / 2001

Køkken:

Køleskab m. frostboks, fryser (80 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, trælaminat i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, Overdækket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, gynge, redskabsrum, Chromecast.

Henter data...

Værd at vide om Søndervig

Søndervig er et af de mest populære feriedestinationer i Danmark, og det er ikke uden grund. Sommerhuse i Søndervig ligger kun et stenkast fra Vesterhavet i en livlig ferieby med masser af attraktioner og aktiviteter. Stranden i Søndervig er kåret til en af Danmarks bedste badestrande, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden. Søndervig ligger i køreafstand til købstaden Ringkøbing og til fiskeribyen Hvide Sande, som begge er en udflugt værd.

Beliggenhed og landskab: Søndervig ligger ved Vesterhavet, og området er derfor præget af strand, klitter og hede. Ringkøbing Fjord ligger også blot et stenkast fra Søndervig, og på ti minutter i bil kan du komme til Vest Stadil Fjord, som er en af de største fuglerastepladser i Danmark.

Indkøb og shopping: Der ligger et stort supermarked i Søndervig, hvor du kan foretage dine daglige indkøb, ligesom du finder en række specialbutikker i byen. Du kan også tage på shopping i den gamle og hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger et kvarters kørsel fra Søndervig.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, segway-kørsel, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove er hundeskoven i Femhøjsande Plantage og Husby Hundeskov. Femhøjsande Plantage ligger et par kilometer øst for Ringkøbing, cirka et kvarters kørsel fra Søndervig. Husby Hundeskov, som er en fuldt indhegnet hundeskov, ligger cirka 20 minutters kørsel fra Søndervig.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...