Flot feriehus med spabad på stor og ugeneret plænegrund

4
2798
Fyrrekrat 12, Søndervig - Søg på husnr. i0216
Gæsterne siger:

Dette klassiske træhus på Fyrrekrat 12 sætter rammerne for en skøn familieferie langt væk fra den travle hverdag. Huset (Casa Qvistgaard) har en helt ugeneret beliggenhed, og høje træer omkranser den store plænegrund. Indvendigt finder I et lyst og hyggeligt feriehjem med sans for detaljen – og med et lækkert spabad.

Familieferie med klassisk og moderne stil – og spabad

Det 116 kvadratmeter store hus er det perfekte valg til den næste familieferie. Her er plads til hele 8 personer, og selv de sidste familiemedlemmer, hundene, er også mere end velkomne.

Indretningen kombinerer den klassiske sommerhusstil med de moderne bekvemmeligheder. De mange træelementer og loftsbjælker sørger for charmen, mens de moderne møbler giver indretningen et kvalitetsbevidst præg. I stuen finder I – ud over brændeovnen – også en lille alkove, hvor der kan tages en middagslur på en regnfuld efterårsdag.

Huset er udstyret med 2 badeværelser, og på det største finder I en ekstra lille wellness-hemmelighed: Her står et spabad, der giver mulighed for lidt ekstra selvforkælelse. Tænd et par levende lys og læn dig tilbage i varmen – det er den perfekte afslutning på en dejlig dag i feriens tegn.

Bo helt ugeneret på en stor plænegrund

På Fyrrekrat bor I på en stor plænegrund, omgivet af de høje fyrretræer. Den helt ugenerede beliggenhed gør de solrige dage i liggestolene endnu mere afslappende, og det eneste, der bryder stilheden, er fuglenes fløjten i trætoppene, og børnenes latter, mens de leger med hunden på den store græsplæne.

Den store træterrasse omgiver næsten hele huset, og her finder alle 8 feriegæster en plads i solen. Og når dagen går på hæld, kan I tænde op i grillen og nyde de sidste dagstimer i verdens bedste selskab, mens aftensolen maler himlen rød bag de høje træer.

Søndervigs centrum og den kilometerlange sandstrand ligger kun få minutters kørsel væk, og der er god grund til at besøge det fantastiske Vesterhav – eller tage en shoppedag i Søndervigs spændende forretninger.

 

Det siger vores gæster om sommerhuset i0216

D.
sagde , Danmark

Et rigtig dejlig sommerhus som opfylde vores behov, vi havde 2 hunde med og de kunne løbe frit rundt da der var indhegnet omkring hele huset.
Huset ligger helt ugenert på stor lukket grund.

D.
sagde , Østre Gausdal

Meget fin beliggenhet for barnefamilier. Innholdsrikt og pluss for 2 bad.

D.
sagde , Holstebro

Fint og beskeden sommerhus, som er rummeligt. Ligger i meget rolige omgivelser uden støj fra vejen. Hyggen spreder sig med optænding i brændeovnen. Der er ikke langt til stranden og bliver man hjemme kan man slappe af i boblebad eller slænge sig i sofaen med en bog. Fjernsynet kan man dreje om til alkoven hvor man kan ligge med ungerne og se en god film.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:116 / 2.000
Renoveret / Byggeår:2010 / 2001

Køkken:

Køleskab m. frostboks, fryser (80 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, parabol (tyske kanaler), dvd, radio m/cd-afspiller.

Bad:

Spabad, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberinternet 100/100 Mbit, vaskemaskine, tørretumbler, barneseng, træ laminat i stue, tæppe i soveværelse, varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, overdækket terrasse, havemøbler, liggestole, grill, gynge, redskabsrum.

Henter data...

Se priser Sitemap
Søger...