Moderne feriehus med spabad og sauna

4
icon
icon
icon
icon

Frans Julius Vej 21, Søndervig

- Sommerhusnr.: i0238
6 pers.
Antal personer
700 m.
Nærmeste strand
2000 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Når du træder ind ad døren til dette dejlige feriehus på Frans Juliusvej ved Søndervig, fornemmer du med det samme, at du er i et feriehus, hvor der er tænkt over detaljerne. Huset er et godt valg for familien, der gerne vil bo i et hus med komfort, god indretning og et dejligt uderum.

Dejlig indretning med lys og hjerterum

Husets hjerte er det flotte opholdsrum, som er badet i lys fra det store, dejlige vinduesparti, der dækker hele bagvæggen. Loftet går til kip og sammen med de synlige loftsbjælker skaber det en dejlig, rummelig fornemmelse i indretningen. Køkkenet ligger i åben forbindelse med stuen, og herfra har du en flot udsigt over det åbne klitlandskab, som breder sig udenfor husets vægge. I sofagruppen kan I både nyde udsigten og streame en god film på husets SMART-TV.

Slip hverdagens stress og jag i et feriehus med sauna og spabad

Alt i indretningen fremstår pænt og lyst. Har kroppen brug for lidt ekstra afslapning efter en lang og måske aktiv dag ude i det fri, så er der rig mulighed for at lade kroppen op. Huset har nemlig både et dejligt spabad og en god sauna.

Besøg badebyen Søndervig

Badebyen Søndervig er et populært rejsemål hele året rundt. Og det er ikke uden grund. Byen ligger nemlig som port til Vesterhavet og byder på én af Danmarks bedste badestrande, spændende butikker og mange gode spisesteder. Derudover finder du også her et væld af aktiviteter for hele familien, såsom bowling, badeland og Sandskulpturfestivalen.

Det siger vores gæster om sommerhuset i0238

D.
sagde , Faaborg

Perfekt hus
God indretning
God beliggenhed

D.
sagde , Herning

Det er lige vores smagSoverum:3
Bolig-/Grundareal:105 / 2.463
Byggeår:2006

Køkken:

Køleskab m. frostboks, fryser (70 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (danske og tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 4 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, trælaminat med gulvarme i stue, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge.

Henter data...

Værd at vide om Søndervig

Søndervig er et af de mest populære feriedestinationer i Danmark, og det er ikke uden grund. Sommerhuse i Søndervig ligger kun et stenkast fra Vesterhavet i en livlig ferieby med masser af attraktioner og aktiviteter. Stranden i Søndervig er kåret til en af Danmarks bedste badestrande, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden. Søndervig ligger i køreafstand til købstaden Ringkøbing og til fiskeribyen Hvide Sande, som begge er en udflugt værd.

Beliggenhed og landskab: Søndervig ligger ved Vesterhavet, og området er derfor præget af strand, klitter og hede. Ringkøbing Fjord ligger også blot et stenkast fra Søndervig, og på ti minutter i bil kan du komme til Vest Stadil Fjord, som er en af de største fuglerastepladser i Danmark.

Indkøb og shopping: Der ligger et stort supermarked i Søndervig, hvor du kan foretage dine daglige indkøb, ligesom du finder en række specialbutikker i byen. Du kan også tage på shopping i den gamle og hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger et kvarters kørsel fra Søndervig.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, segway-kørsel, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove er hundeskoven i Femhøjsande Plantage og Husby Hundeskov. Femhøjsande Plantage ligger et par kilometer øst for Ringkøbing, cirka et kvarters kørsel fra Søndervig. Husby Hundeskov, som er en fuldt indhegnet hundeskov, ligger cirka 20 minutters kørsel fra Søndervig.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...