Dejligt feriehus på Hjelmevej

4
2538
Hjelmevej 141, Søndervig - Søg på husnr. i0263
Gæsterne siger:

Dette dejlige feriehus ligger på Hjelmevej bare to km fra Søndervig. Huset har en god og rummelig indretning, som er både hyggelig og hjemlig. Her kan du slappe af og nyde ferien sammen med familien eller gode venner. Huset ligger på en flot naturgrund bare 600 meter fra Vestesterhavet.

Indretning med masser af hjerterum

Tidligere gæster beskriver huset, som et hus “du føler sig hjemme i”. Når du træder indenfor i huset, fornemmer du med det samme, at man her har brugt både tid og energi på at skabe sammenhæng i indretningen. Alt i huset fremstår lyst og pænt og har et dejligt personligt twist, der skaber masser af hjerterum og varme. Har I hund, så er den også meget velkommen – helt gratis naturligvis. Huset har en dejlig træterrasse med gode havemøbler og grill. Det er her sommerlivet leves, på langs med en god bog eller over en god middag fra grillen.

Spabad og sauna

Feriehuset byder på både spabad og sauna. Har du været aktiv i i løbet af dagen, er varmen fra saunaen eller spabadet perfekt til at løsne ømme muskler op. Varmen får kroppen til at slappe af og giver energi til både krop og sjæl. Bruge spabadet og saunaen som en perfekt afslutning på en dejlig feriedag.

Søndervig – Porten til Vesterhavet

Søndervig kaldes “Porten til Vesterhavet”. Den hyggelige badeby er kendt for sin dejlige badestrand og fantastiske miljø og atmosfære. I sommermåneder fyldes byen med glade feriegæster fra nær og fjern. Mange kommer igen år efter år, fordi Søndervig er noget helt særligt. Byen ligger smukt placert midt mellem hav og fjord og har samtidig masser at byde på børn og voksne i alle aldre. Her finder I gode spisesteder, spændende butikker og sjove aktiviteter.

Det siger vores gæster om sommerhuset i0263

D.
sagde , Brande

En rigtig dejlig sommerhus.Rolig og stille og dejlig gå afstand til stranden.Soverum:4
Bolig-/Grundareal:115 / 1.300
Renoveret / Byggeår:2017 / 1988

Køkken:

Køleskab m. frostboks, fryser (15 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, parabol (tyske kanaler), dvd, radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 1 badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberinternet 100/100 Mbit, sauna, vaskemaskine, tørretumbler, barneseng, barnestol, træ laminat i stue, varmepumpe, havemøbler, grill, sandkasse, gynge.

Henter data...

Se priser Sitemap
Søger...