Dejligt sommerhus i sidste klitrække mod Vesterhavet

4
icon
icon
icon
icon
Nordsøvej 262, Søndervig - Søg på husnr. i0266
Gæsterne siger: icon icon

På Nordsøvej i sidste klitrække mod Vesterhavet finder du dette dejlige sommerhus. Huset ligger 150 meter fra stranden og det brusende Vesterhav. Huset har med sine 3 soverum plads til 6 personer og er dermed et godt valg til børnefamilien, som ønsker at bo tæt ved vandet i et naturskønt område.

Hold ferie i et godt sommerhus i sidste klitrække mod Vesterhavet

Sommerhuset ligger på Nordsøvej i sidste klitrække mod Vesterhavet og er omgivet af smuk natur til alle sider. Hjertet i huset er det store opholdsrum, som med sine mange vinduesfag lukker både lyset og den omkringliggende natur indenfor. Her kan du sidde i sofaen og nyde varmen fra brændeovnen, mens du kigger ud over det bølgende klitlandskab. Huset er lyst og indbydende indrettet med gode møbler og moderne komfort.

Nyd naturen fra terrasen

På husets terrasse kan I sidde og nyde naturen på tætteste hold. Her får I virkelig en fornemmelse af det bølgende landskab, som området er kendt for. Terrassen er let afskærmet, så I kan sidde uforstyrret og nyde ferien. Her kan I nyde en lækker frokost i det fri, slappe af på langs eller sidde med en god bog.

Tag på opdagelse i naturen

Bare 150 meter fra huset ligger det brusende Vesterhav, som er en oplevelse for store og små, uanset årstid. Her kan I bygge sandslotte, samle sten, soppe og gå lange ture. Den omkringliggende natur er mangfolding og giver dig som gæst enestående muligheder for at få friske oplevelser i naturen hver eneste dag. Til bens, fra cyklens saddel eller måske på hesteryg.

Det siger vores gæster om sommerhuset i0266

D.
sagde , Nakskov

Super dejligt hus. Rent og pænt. Der er bare alting i køkkenetSoverum:3
Bolig-/Grundareal:110 / 1.200
Renoveret / Byggeår:2011 / 1958

Køkken:

Køleskab m. frostboks, fryser (20 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, parabol (tyske kanaler), radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 1 Etageseng

Øvrige:

Vaskemaskine, barneseng, tæppe i stue, havemøbler, liggestole, grill, sandkasse, gynge.

Henter data...

Se priser

Cvr: 26257409

SitemapPersondata- og cookiepolitik
Søger...