Hyggeligt sommerhus i sidste klitrække mod Vesterhavet

4
icon
icon
icon
icon

Nordsøvej 262, Søndervig

- Sommerhusnr.: i0266
6 pers.
Antal personer
150 m.
Nærmeste strand
900 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

På Nordsøvej 262 i Søndervig i sidste klitrække mod Vesterhavet finder man dette dejlige sommerhus. Huset ligger 150 meter fra stranden og det brusende Vesterhav. Huset har med sine 3 soverum plads til 6 personer og er dermed et godt valg til børnefamilien eller vennegruppen, som ønsker at bo tæt ved vandet i et naturskønt område. Feriehuset fordeler sig på 110 m2 og ligger på en godt 1200 meter stor naturgrund. 

Hold ferie i et godt sommerhus i sidste klitrække mod Vesterhavet

Sommerhuset ligger på Nordsøvej 262 i sidste klitrække mod Vesterhavet og er omgivet af smuk natur til alle sider. Hjertet af huset er det store opholdsrum, som med sine mange vinduesfag lukker både lyset og den omkringliggende natur indenfor. Her kan du sidde i sofaen og nyde varmen fra brændeovnen, mens du kigger ud over det bølgende klitlandskab. Huset er lyst og indbydende indrettet med gode møbler og moderne komfort.

Nyd naturen fra terrassen

På husets terrasse kan I sidde og nyde naturen på tætteste hold. Her får I virkelig en fornemmelse af det bølgende landskab, som området er kendt for. Terrassen er let afskærmet, så I kan sidde uforstyrret og nyde ferien. Her kan I nyde en lækker frokost i det fri, slappe af på langs eller sidde med en god bog.

Tag på opdagelse i naturen

Bare 150 meter fra sommerhuset ligger det brusende Vesterhav, som er en oplevelse for både store og små, uanset årstid. Her kan I bygge sandslotte, samle sten, soppe og gå lange ture. Den omkringliggende natur er mangfoldig og giver dig som gæst enestående muligheder for at få friske oplevelser i naturen hver eneste dag. Til bens, fra ccykelsadlen eller måske endda på hesteryg.

Det siger vores gæster om sommerhuset i0266

DE
D.
sagde , Deutschland

Super gemütlich. Alles da was man braucht.

DE
D.
sagde , Deutschland

Gemütliches, ansprechendes Ferienhaus in dem man sich wohlfühlen kann.

DE
D.
sagde , Deutschland

Geräumiges Haus mit Platz und einer schönen großen Küche. Es ist alles vorhanden.
Stromverbrauch ist auch sehr gering.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:110 / 1.200
Renoveret / Byggeår:2011 / 1958

Køkken:

Køleskab m. frostboks, fryser (20 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), Radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 1 Etageseng

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, Barneseng, Tæppe i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, Chromecast.

Henter data...

Værd at vide om Søndervig

Søndervig er et af de mest populære feriedestinationer i Danmark, og det er ikke uden grund. Sommerhuse i Søndervig ligger kun et stenkast fra Vesterhavet i en livlig ferieby med masser af attraktioner og aktiviteter. Stranden i Søndervig er kåret til en af Danmarks bedste badestrande, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden. Søndervig ligger i køreafstand til købstaden Ringkøbing og til fiskeribyen Hvide Sande, som begge er en udflugt værd.

Beliggenhed og landskab: Søndervig ligger ved Vesterhavet, og området er derfor præget af strand, klitter og hede. Ringkøbing Fjord ligger også blot et stenkast fra Søndervig, og på ti minutter i bil kan du komme til Vest Stadil Fjord, som er en af de største fuglerastepladser i Danmark.

Indkøb og shopping: Der ligger et stort supermarked i Søndervig, hvor du kan foretage dine daglige indkøb, ligesom du finder en række specialbutikker i byen. Du kan også tage på shopping i den gamle og hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger et kvarters kørsel fra Søndervig.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, segway-kørsel, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove er hundeskoven i Femhøjsande Plantage og Husby Hundeskov. Femhøjsande Plantage ligger et par kilometer øst for Ringkøbing, cirka et kvarters kørsel fra Søndervig. Husby Hundeskov, som er en fuldt indhegnet hundeskov, ligger cirka 20 minutters kørsel fra Søndervig.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...