Dejligt feriehus med anneks i central beliggenhed

4
icon
icon
icon
icon

Sletten 5, Søndervig

- Sommerhusnr.: i0278
6 pers.
Antal personer
300 m.
Nærmeste strand
200 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Dette pæne feriehus på Sletten 5 er for dig, der gerne vil bo i gode, komfortable omgivelser i gåafstand til Vesterhavet og bylivet i Søndervig. Huset er flot og lyst indrettet med det formål at give dig de bedste rammer for en god ferie. Huset har plads til en familie på 6 eller 3 par, der rejser sammen.

Hold ferie med central beliggenhed i Søndervig

Det flotte, moderne feriehus ligger på Sletten, midt i hjertet af Søndervig by. I er derfor kun nogle få skridt fra spændende butikker, lækre spisesteder og mange sjove aktiviteter for hele familien. Selv når vejret ikke er til en tur i bølgerne, så er der altid noget, I kan kaste jer over og udforske.

Flot og moderne feriehus med anneks og med fokus på komfort og velvære

Lyset er en vigtig ingrediens i feriehusets indretning. Kombinationen af store vinduesfag, lyse vægge og lofter skaber en rolig og lys atmosfære i huset, som indbyder til afslapning og nærvær. Det flotte køkken ligger i åben forbindelse med spise- og opholdsrum, så familien kan være samlet og en energibesparende luft-til-luft varmepumpe sørger for et behageligt indeklima. Annekset med eget bad og soveværelse er ideelt for medrejsende teenager. 

Efter en lang og måske aktiv dag, kan I genfinde roen i husets sauna og spabad. Det giver velvære til både krop og sjæl.

Lukket terrasse med udebruser sørger for ro og privatliv

Feriehuset på Sletten 5 er nænsomt opbygget omkring en rigtig dejlig gårdhave, som indbyder til afslapning på langs og gode middage på terrassen. Terrassen er desuden afskærmet og lukket med et diskret stakit, som falder godt i med husets arkitektur. Her kan I sidde fuldstændig uforstyrret og nyde ferien uden at skulle bekymre jer om Søndervigs byliv. På terrassen finder i naturligvis havemøbler, liggestole og grill, så rammerne er på plads.

Med udebruseren Har I på de lidt varmere sommerdage eller efter en hyggelig tur ved den skønne strand rig mulighed for at blive kølet ned, imens I står og nyder den skønne vesterhavsluft og naturen omkring sommerhuset.

Det siger vores gæster om sommerhuset i0278

DE
D.
sagde , Deutschland

Bereits bei dem Aufenthalt in 2021 und 2022 ist aufgefallen, das das Sofa im Wohnzimmer vollkommen durchgesessen ist. Ansonsten ist das Haus zu diesem Preis in Ordnung.
Es Wäre fantastisch, wenn angegeben würde, ob:
Ein zweiter TV (nur per W-Lan verbunden) im Schlafzimmer wäre top.
Härtere Betten … obgleich das eine neue gut ist.

DE
D.
sagde , Deutschland

Sehr gut ausgestattet Haus mit allem was man für den Urlaub benötigt.

DE
D.
sagde , Deutschland

Sehr schönes und toll gelegenes Haus.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:94 / 374
Byggeår:2010

Køkken:

Køleskab, fryser (30 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (danske og tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Trægulv i stue, Trægulv i soveværelse, Varmepumpe, lukket terrasse, Overdækket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, Chromecast, Udebruser.

Henter data...

Værd at vide om Søndervig

Søndervig er et af de mest populære feriedestinationer i Danmark, og det er ikke uden grund. Sommerhuse i Søndervig ligger kun et stenkast fra Vesterhavet i en livlig ferieby med masser af attraktioner og aktiviteter. Stranden i Søndervig er kåret til en af Danmarks bedste badestrande, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden. Søndervig ligger i køreafstand til købstaden Ringkøbing og til fiskeribyen Hvide Sande, som begge er en udflugt værd.

Beliggenhed og landskab: Søndervig ligger ved Vesterhavet, og området er derfor præget af strand, klitter og hede. Ringkøbing Fjord ligger også blot et stenkast fra Søndervig, og på ti minutter i bil kan du komme til Vest Stadil Fjord, som er en af de største fuglerastepladser i Danmark.

Indkøb og shopping: Der ligger et stort supermarked i Søndervig, hvor du kan foretage dine daglige indkøb, ligesom du finder en række specialbutikker i byen. Du kan også tage på shopping i den gamle og hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger et kvarters kørsel fra Søndervig.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, segway-kørsel, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove er hundeskoven i Femhøjsande Plantage og Husby Hundeskov. Femhøjsande Plantage ligger et par kilometer øst for Ringkøbing, cirka et kvarters kørsel fra Søndervig. Husby Hundeskov, som er en fuldt indhegnet hundeskov, ligger cirka 20 minutters kørsel fra Søndervig.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...