Klassisk feriehus kun 650 meter fra havet – hund tilladt

3
icon
icon
icon

Jens Jensens Vej 28, Søndervig

- Sommerhusnr.: i6034
5 pers.
Antal personer
650 m.
Nærmeste strand
2000 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
Opvaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Dette klassiske feriehus ligger på en skøn naturgrund på Jens Jensens Vej 28. Her kan den lille familie med hund nyde en afslappende og velfortjent ferie i det jyske klitlandskab. Der er kun 650 meter ned til det brusende Vesterhav via et lille stisystem. Også en cykeltur til Søndervig er et oplagt udflugtsmål på ferien.

Lys opholdsstue samt energibesparende varmepumpe

Feriehuset på Jens Jensens Vej 28 overbeviser med sin enkle og hyggelige indretning. Her er dømt ægte sommerhusstemning med lys opholdsstue og loftsbjælker. Køkkenet er i åben forbindelse med opholdsstuen, hvor feriehusets varmepumpe sørger for et behageligt og energibesparende indeklima. Feriehuset er fordelt på 73 m2 og råder over 3 soverum med 5 sovepladser i alt og ligger på en 2500 m2 grund.  

Når vejret er godt, kan I nyde livet ude på den afskærmede trætrerrasse. Her er både havemøbler og grill til rådighed på terrassen, som indbyder til ren afslapning. Her kan I sidde og nyde en kølig drink eller en lækker middag tilberedt på grillen, mens solen går ned bag klitterne.  

Stranden og Vesterhavet er blot et stenkast væk

Tæt på feriehuset finder I det brusende Vesterhav og den flotte sandstrand. Et skønt stisystem fører direkte ned til havet, som kun er 650 meter væk. Her kan I nyde en forfriskende dukkert i havet eller blot gå en lang tur langs stranden i det fine, hvide sand. Ikke langt fra ferieadressen finder I også den livlive badeby Søndervig. Her er små hyggelige butikker og cafeer, og byen er bestemt et besøg værd.

 

Det siger vores gæster om sommerhuset i6034

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus ist einfach aber zweckmäßig eingerichtet, sehr sauber und gepflegt. In der Küche ist alles vorhanden, was man braucht. Die Betten sind sehr bequem.

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein sehr kleines niedliches Ferienhaus, was alles hat.

DE
D.
sagde , Deutschland

Sehr schön und ruhig gelegenes Sommerhaus. Perfekt zum Entspannen. Auf der Terasse sitzen und auf Rehe sehen… Baegedamming ist auch nicht weit.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:73 / 2.500
Renoveret / Byggeår:2010 / 1973

Køkken:

Køleskab, fryser (30 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Fladskærms-tv, Parabol (danske og tyske kanaler), radio.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 1 Dobbelt Sovesofa

Øvrige:

Fiberbredbånd, Trægulv i stue, Trægulv i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Søndervig

Søndervig er et af de mest populære feriedestinationer i Danmark, og det er ikke uden grund. Sommerhuse i Søndervig ligger kun et stenkast fra Vesterhavet i en livlig ferieby med masser af attraktioner og aktiviteter. Stranden i Søndervig er kåret til en af Danmarks bedste badestrande, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden. Søndervig ligger i køreafstand til købstaden Ringkøbing og til fiskeribyen Hvide Sande, som begge er en udflugt værd.

Beliggenhed og landskab: Søndervig ligger ved Vesterhavet, og området er derfor præget af strand, klitter og hede. Ringkøbing Fjord ligger også blot et stenkast fra Søndervig, og på ti minutter i bil kan du komme til Vest Stadil Fjord, som er en af de største fuglerastepladser i Danmark.

Indkøb og shopping: Der ligger et stort supermarked i Søndervig, hvor du kan foretage dine daglige indkøb, ligesom du finder en række specialbutikker i byen. Du kan også tage på shopping i den gamle og hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger et kvarters kørsel fra Søndervig.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, segway-kørsel, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove er hundeskoven i Femhøjsande Plantage og Husby Hundeskov. Femhøjsande Plantage ligger et par kilometer øst for Ringkøbing, cirka et kvarters kørsel fra Søndervig. Husby Hundeskov, som er en fuldt indhegnet hundeskov, ligger cirka 20 minutters kørsel fra Søndervig.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...