Velholdt feriehus med lukket terrasse

4
2618
Hjelmevej 95, Søndervig - Søg på husnr. i6093
Gæsterne siger:

Et velholdt feriehus tæt på Søndervig centrum og Vesterhavet. Huset er rummeligt til 8 personer og har en god lukket terrasse, ideelt til børn og hund. Der er praktiske og rengøringsvenlige gulve i huset, og er man mange, er det skønt med 2 badeværelser. Børn vil nyde den store runde spa. Huset blev 2017 delvist renoveret med bl.a. nyt køkken og nye trægulve.

Et velholdt feriehus med en god beliggenhed tæt på Søndervig centrum

Er man en stor familie eller to mindre, så er dette feriehus i Søndervig et godt valg. Familiens hund er også velkommen. Alt er inden for gåafstand; Vesterhavet, den skønne strand og den gamle charmerende badeby med et godt udvalg af butikker, restauranter og forlystelser. I området er der desuden et særdeles godt stisystem, perfekt for motionister og cyklister.

Skønt med en lukket terrasse til både hund og mindre børn

Huset har en lukket terrasse mod vest, her kan de små børn lege frit og de voksne kan slappe af. Huset er generelt godt udstyret, der er en varmepumpe, gratis internet og en sauna. Huse med stråtag er dejlig kølige i de varme måneder og lune i de kolde måneder, og så er de flotte at se på.

Det siger vores gæster om sommerhuset i6093

D.
sagde , Ebeltoft

SUPER HUS, PASSER TIL OS BEGGE SAMT EN BETTE HUND

D.
sagde , Danmark

Rigtigt dejlig hus der bare har det hele.Soverum:4
Bolig-/Grundareal:117 / 1.287
Renoveret / Byggeår:2017 / 1993

Køkken:

Køleskab, fryser (30 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, parabol (danske og tyske kanaler), dvd, radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, vaskemaskine, tørretumbler, barneseng, barnestol, træ laminat i stue, tæppe i soveværelse, varmepumpe, lukket terrasse, havemøbler, liggestole, grill, sandkasse, gynge, redskabsrum.

Henter data...

Se priser Sitemap
Søger...