Velholdt feriehus med lukket terrasse

4
icon
icon
icon
icon

Hjelmevej 95, Søndervig

- Sommerhusnr.: i6093
8 pers.
Antal personer
750 m.
Nærmeste strand
1500 m.
Nærmeste indkøb
Max 3
Hund tilladt
4 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Opladning af elbil (medbring selv kabel/adapter)
Støtte til vedvarende energi
Gæsterne siger: icon icon

Har I planer om at holde ferie ved den jyske Vestkyst, så kunne sommerhuset på Hjelmevej 95 være en god mulighed. Her finder I et pænt og velholdt feriehus tæt på både by og hav og med plads til 8 personer. Hunden er også meget velkommen her! Hjelmevej 95 er derfor ideelt for familien eller vennerne, der rejser med børn og hund.

Et velholdt feriehus med en god beliggenhed

Indenfor bydes I velkommen af en pæn og lys indretning, hvor der synlige loftbjælker og træpaneler. Der er praktiske og rengøringsvenlige gulve i huset, og er man mange, er det skønt med 2 badeværelser. Børn vil nyde den store runde spa. Der er den store Boxer-TV-pakke i huset, med mange danske kanaler. Sommerhuset er på 117 m2 og fordeler sig på 4 soverum, hvoraf de 3 har dobbeltsenge.

Et af sommerhusets absolutte highlights er uden tvivl saunaen. Her kan I rigtig blive varmet igennem og så slappet af mens I nyder at have fri. I kan også hoppe en tur i spaen, hvor i sidder og kigger ud i klitlandskabet fra karnappen.  

Skønt med en lukket terrasse til både hund og mindre børn

Er man en stor familie eller blot et par vennepar der rejser sammen, så er dette feriehus i Søndervig et godt valg. Alt er inden for gåafstand, Vesterhavet, den skønne strand og den gamle charmerende badeby med et godt udvalg af butikker, spisesteder og forlystelser. I området er der desuden et særdeles godt stisystem, perfekt for motionister og cyklister. I kan også spille minigolf, spille paddel tennis eller køre på segway.

Sommerhuset på Hjelmevej 95 har en lukket terrasse mod vest, og her kan de små børn lege frit og de voksne kan slappe af. Huset er generelt godt udstyret, der er en varmepumpe, gratis internet og en sauna. Huse med stråtag er dejlig kølige i de varme måneder og lune i de kolde måneder.

Det siger vores gæster om sommerhuset i6093

DE
D.
sagde , Deutschland

Sehr schönes ruhiges Ferienhaus für Familien perfekt geeignet, wir haben mit 2 Pärchen das Haus perfekt nutzen können. Die Sauna und der Whirlpool absolut entspannend, kurzer Weg zum Strand, Nordsee ist einfach super. Wir waren nicht in der Hauptsaison daher noch sehr ruhig am Strand und der Umgebung. Fast alle sprachen sogar deutsch. Sehr empfehlenswert!

DE
D.
sagde , Deutschland

Schönes, hyggiliges Ferienhaus mit ausreichend Platz und Stauraum. Tolle Terrasse und Garten. Schaukel und Sandkasten direkt vor der Tür.
Ein super Familien Haus für einen schönen Aufenthalt, drinnen wie draußen.

DK
D.
sagde , Danmark

Et hus med god indretning, i gåafstand til vand og handel. Gode terrasser.

Se flere anmeldelser


Soverum:4
Bolig-/Grundareal:117 / 1.287
Renoveret / Byggeår:2017 / 1993

Køkken:

Køleskab, fryser (30 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (enkelte danske og tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, trælaminat i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, lukket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, redskabsrum, Ladestik til el-bil.

Henter data...

Værd at vide om Søndervig

Søndervig er et af de mest populære feriedestinationer i Danmark, og det er ikke uden grund. Sommerhuse i Søndervig ligger kun et stenkast fra Vesterhavet i en livlig ferieby med masser af attraktioner og aktiviteter. Stranden i Søndervig er kåret til en af Danmarks bedste badestrande, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden. Søndervig ligger i køreafstand til købstaden Ringkøbing og til fiskeribyen Hvide Sande, som begge er en udflugt værd.

Beliggenhed og landskab: Søndervig ligger ved Vesterhavet, og området er derfor præget af strand, klitter og hede. Ringkøbing Fjord ligger også blot et stenkast fra Søndervig, og på ti minutter i bil kan du komme til Vest Stadil Fjord, som er en af de største fuglerastepladser i Danmark.

Indkøb og shopping: Der ligger et stort supermarked i Søndervig, hvor du kan foretage dine daglige indkøb, ligesom du finder en række specialbutikker i byen. Du kan også tage på shopping i den gamle og hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger et kvarters kørsel fra Søndervig.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, segway-kørsel, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove er hundeskoven i Femhøjsande Plantage og Husby Hundeskov. Femhøjsande Plantage ligger et par kilometer øst for Ringkøbing, cirka et kvarters kørsel fra Søndervig. Husby Hundeskov, som er en fuldt indhegnet hundeskov, ligger cirka 20 minutters kørsel fra Søndervig.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...