Velholdt feriehus med lukket terrasse

4
icon
icon
icon
icon
Hjelmevej 95, Søndervig - Søg på husnr. i6093
Gæsterne siger: icon icon

Et velholdt feriehus tæt på Søndervig centrum og Vesterhavet. Huset er rummeligt til 8 personer og har en god lukket terrasse, ideelt til børn og hund. Der er praktiske og rengøringsvenlige gulve i huset, og er man mange, er det skønt med 2 badeværelser. Børn vil nyde den store runde spa. Huset blev 2017 delvist renoveret med bl.a. nyt køkken og nye trægulve.

Et velholdt feriehus med en god beliggenhed tæt på Søndervig centrum

Er man en stor familie eller to mindre, så er dette feriehus i Søndervig et godt valg. Familiens hund er også velkommen. Alt er inden for gåafstand; Vesterhavet, den skønne strand og den gamle charmerende badeby med et godt udvalg af butikker, restauranter og forlystelser. I området er der desuden et særdeles godt stisystem, perfekt for motionister og cyklister.

Skønt med en lukket terrasse til både hund og mindre børn

Huset har en lukket terrasse mod vest, her kan de små børn lege frit og de voksne kan slappe af. Huset er generelt godt udstyret, der er en varmepumpe, gratis internet og en sauna. Huse med stråtag er dejlig kølige i de varme måneder og lune i de kolde måneder, og så er de flotte at se på.

Det siger vores gæster om sommerhuset i6093

D.
sagde , Danmark

Et Superhyggeligt Sommerhus med god plads.

D.
sagde , Danmark

Dejligt stort, rummeligt sommerhus, god plads til 6 personer og 2 hunde.
Møblement velholdt og pænt, nemt at holde rent, masser af skabs plads
Dejlige senge, dyner og puder af rigtig god kvalitetHuset ligger på en stor velholdt grund med 2 terrasser omkranset af græs.
Stisystem gennem klitter til stranden
Et skønt område i rolige omgivelser

D.
sagde , Ebeltoft

SUPER HUS, PASSER TIL OS BEGGE SAMT EN BETTE HUNDSoverum:4
Bolig-/Grundareal:117 / 1.287
Renoveret / Byggeår:2017 / 1993

Køkken:

Køleskab, fryser (30 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, parabol (danske og tyske kanaler), dvd, radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Sauna, vaskemaskine, tørretumbler, barneseng, barnestol, træ laminat i stue, tæppe i soveværelse, varmepumpe, lukket terrasse, havemøbler, liggestole, grill, sandkasse, gynge, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Søndervig

Søndervig er et af de mest populære feriedestinationer i Danmark, og det er ikke uden grund. Sommerhuse i Søndervig ligger kun et stenkast fra Vesterhavet i en livlig ferieby med masser af attraktioner og aktiviteter. Stranden i Søndervig er kåret til en af Danmarks bedste badestrande, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden. Søndervig ligger i køreafstand til købstaden Ringkøbing og til fiskeribyen Hvide Sande, som begge er en udflugt værd.

Beliggenhed og landskab: Søndervig ligger ved Vesterhavet, og området er derfor præget af strand, klitter og hede. Ringkøbing Fjord ligger også blot et stenkast fra Søndervig, og på ti minutter i bil kan du komme til Vest Stadil Fjord, som er en af de største fuglerastepladser i Danmark.

Indkøb og shopping: Der ligger et stort supermarked i Søndervig, hvor du kan foretage dine daglige indkøb, ligesom du finder en række specialbutikker i byen. Du kan også tage på shopping i den gamle og hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger et kvarters kørsel fra Søndervig.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, segway-kørsel, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove er hundeskoven i Femhøjsande Plantage og Husby Hundeskov. Femhøjsande Plantage ligger et par kilometer øst for Ringkøbing, cirka et kvarters kørsel fra Søndervig. Husby Hundeskov, som er en fuldt indhegnet hundeskov, ligger cirka 20 minutters kørsel fra Søndervig.

Se priser

Cvr: 26257409

SitemapPersondata- og cookiepolitik
Søger...