Dejligt familiehus i Søndervig med pool og sauna

3.5
icon
icon
icon
icon

Frans Julius Vej 13, Søndervig

- Sommerhusnr.: i6122
6 pers.
Antal personer
1200 m.
Nærmeste strand
2500 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
ca. 18
Swimmingpool
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

I det skønne Søndervig midt imellem hav og fjord finder I dette smukke feriehus på en dejlig grund. Udover at være udstyret med en pool, er der en lækker sauna i huset, ligesom der er rigtigt gode legemuligheder for de mindste udendørs. På Frans Julius Vej 13 har I dermed alle ingredienser til en fantastisk ferie med familien og hunden.

Lækkert feriehus med sauna og swimmingpool

Hvis I har lyst til en skøn ferie med mulighed for wellness og tid til sjov og hygge med familien, så er dette fine sommerhus lige noget for jer. Med plads til 6 personer lægger dette ikke-rygerhus op til storstilet familiehygge. Imens børnene især glæder sig over den 21 kvadratmeter store pool, hvor de kan bade hele året rundt, kan de voksne rigtigt slappe af i sauna.

For optimal hygge og feel-good sørger energibesparende varmepumpe, gulvvarme i badeværelset og naturligvis brændeovnen, som ikke kun i den kolde årstid skaber ekstra hygge, når I sammen slapper af på sofaen med en god film eller samles ved spisebordet til sjove familiespil.

Stor åben terrasse og legeredskaber

På Frans Julius Vej 13 har I en dejlig stor uforstyrret træterrasse, der er åben ud til et græs- og let kuperet lyngareal. Med både gynge, sandkasse og legehus er den store grund et eldorado for børnene, og imens de små tumler rundt i den friske luft, kan de store gøre det sig bekvemt på terrassens gode havemøbler og fordybe sig i en god bog.

Efter en dejlig lang dag med frisk havluft og sol, kan I runde af med en grillaften for familien på terrassen. Når børnene, trætte efter dagens mange oplevelser, er puttet i køjesengene, så kan I nyde aftenstilheden med et glas vin og tænke over, hvilke dejlige oplevelser morgendagen skal byde på.  

Huset er beliggende i det skønne Søndervig, midt imellem og tæt på både fjord og strand. Her er der mulighed for rigtig mange oplevelser for hele familien. Både i naturen og i de omkringliggende byer.

Det siger vores gæster om sommerhuset i6122

D.
sagde , Danmark

Slidt billederne lever ikke op til forventningerne.

D.
sagde , Danmark

Et rigtig fint hus og dejlig vandtemperatur i poolen

D.
sagde , Kbh NV

Et helt igennem skønt feriehus i en dejlig størrelse. Genialt med børneværelset (det betød meget for barnet)
En dejlig stor pool med en god temperatur, den blev brugt flittigt af hele familien.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:118 / 2.470
Renoveret / Byggeår:2015 / 1974

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (danske og tyske kanaler), DVD.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 1 Etageseng

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barnestol, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Søndervig

Søndervig er et af de mest populære feriedestinationer i Danmark, og det er ikke uden grund. Sommerhuse i Søndervig ligger kun et stenkast fra Vesterhavet i en livlig ferieby med masser af attraktioner og aktiviteter. Stranden i Søndervig er kåret til en af Danmarks bedste badestrande, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden. Søndervig ligger i køreafstand til købstaden Ringkøbing og til fiskeribyen Hvide Sande, som begge er en udflugt værd.

Beliggenhed og landskab: Søndervig ligger ved Vesterhavet, og området er derfor præget af strand, klitter og hede. Ringkøbing Fjord ligger også blot et stenkast fra Søndervig, og på ti minutter i bil kan du komme til Vest Stadil Fjord, som er en af de største fuglerastepladser i Danmark.

Indkøb og shopping: Der ligger et stort supermarked i Søndervig, hvor du kan foretage dine daglige indkøb, ligesom du finder en række specialbutikker i byen. Du kan også tage på shopping i den gamle og hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger et kvarters kørsel fra Søndervig.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, segway-kørsel, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove er hundeskoven i Femhøjsande Plantage og Husby Hundeskov. Femhøjsande Plantage ligger et par kilometer øst for Ringkøbing, cirka et kvarters kørsel fra Søndervig. Husby Hundeskov, som er en fuldt indhegnet hundeskov, ligger cirka 20 minutters kørsel fra Søndervig.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...