Hyggeligt sommerhus i Søndervig få minutter fra hav og by

3.5
icon
icon
icon
icon

Nordsøvej 88, Søndervig

- Sommerhusnr.: i6131
6 pers.
Antal personer
350 m.
Nærmeste strand
500 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Dette skønne sommerhus på Nordsøvej 88 oser af hygge og ligger blot få minutters gang fra både Vesterhavet og Søndervigs bymidte. I vil straks føle jer hjemme i den venlige indretning med højt til loftet, og med til huset hører en stor græsplæne, som de yngste feriegæster vil elske. Sommerhuset er på 95 m2 så her er god plads til 6 personer, der ønsker at tilbringe en dejlig ferie sammen ved havet. 

Familieferie i rummelige omgivelser med opvaskemaskine

Det charmerende træhus i Søndervig sætter rammerne for en dejlig familieferie med mulighed for at koble helt af. Indretningen er venlig og indbydende, og de høje lofter og lyse træfarver gør huset endnu mere rummeligt og skaber en god atmosfære.

Køkken, stue og spiseafdeling er slået sammen i ét stort rum, hvor familietid kan komme i fokus. I det hyggelige sofahjørne kan I samles foran den knitrende brændeovn, og i det veludstyrede køkken kan feriekokkene slå fantasien løs – måske med lidt hjælp fra resten af familien?

Der er gode praktiske faciliteter i form af en opvaskemaskine, en vaskemaskine, gulvvarme i badeværelset og ikke mindst en stabil og hurtig internetforbindelse, hvor I kan koble jeres medbragte elektronik på.

Dejligt udeareal og få minutters gang til havet og byen

Udearealet består af en overdækket terrasse med havemøbler, hvor I kan nyde det gode vejr med lidt koldt at drikke. På græsplænen kan børnene lege og spille bold, mens I forbereder aftenens middag på grillen.

Sommerhuset ligger få minutters gang fra det brusende Vesterhav, og både store og små kan følge med på de 350 meter til strandkanten. Den kilometerlange sandstrand byder på nye oplevelser hele året rundt, og både store og små feriegæster vil elske en udflugt til stranden.

Kun 500 meter væk finder I Søndervigs charmerende bymidte, som både byder på shopping, restauranter, købmand og iscaféer. Der er også mulighed for at prøve kræfter med bowling, minigolf, segways, tennis og fitness på aktivitetscentret Beach Bowl.

Det siger vores gæster om sommerhuset i6131

DE
D.
sagde , Deutschland

Tolles, gemütliches Ferienhaus mit Charme. Geeignet für Familien, zum entspannen und wohlfühlen. Kurze Wege zum tollen Strand mit Dünen und zum Einkauf.

DE
D.
sagde , Deutschland

Esmark ist ein sehr professionell auftretender Ferienhaus Anbieter.
Auch dieses Haus hat unsere Erwartungen erfüllt.
Es ist super sauber und auch wenn es etwas in die Jahre gekommen ist, würden wir es jeder Zeit wieder buchen.
Die Lage ist super und man ist schnell in den herrlichen Dünen.

DE
D.
sagde , Deutschland

Teilweise alt, aber funktionell – alles aus Naturmaterialien und insofern kostbar!

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:95 / 1.200
Renoveret / Byggeår:2015 / 1985

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (enkelte danske og tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 2 Enkeltsenge, 2 Etagesenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, gynge, carport.

Henter data...

Værd at vide om Søndervig

Søndervig er et af de mest populære feriedestinationer i Danmark, og det er ikke uden grund. Sommerhuse i Søndervig ligger kun et stenkast fra Vesterhavet i en livlig ferieby med masser af attraktioner og aktiviteter. Stranden i Søndervig er kåret til en af Danmarks bedste badestrande, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden. Søndervig ligger i køreafstand til købstaden Ringkøbing og til fiskeribyen Hvide Sande, som begge er en udflugt værd.

Beliggenhed og landskab: Søndervig ligger ved Vesterhavet, og området er derfor præget af strand, klitter og hede. Ringkøbing Fjord ligger også blot et stenkast fra Søndervig, og på ti minutter i bil kan du komme til Vest Stadil Fjord, som er en af de største fuglerastepladser i Danmark.

Indkøb og shopping: Der ligger et stort supermarked i Søndervig, hvor du kan foretage dine daglige indkøb, ligesom du finder en række specialbutikker i byen. Du kan også tage på shopping i den gamle og hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger et kvarters kørsel fra Søndervig.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, segway-kørsel, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove er hundeskoven i Femhøjsande Plantage og Husby Hundeskov. Femhøjsande Plantage ligger et par kilometer øst for Ringkøbing, cirka et kvarters kørsel fra Søndervig. Husby Hundeskov, som er en fuldt indhegnet hundeskov, ligger cirka 20 minutters kørsel fra Søndervig.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...