Flot nyrenoveret sommerhus i skønne omgivelser

4
icon
icon
icon
icon

Hjelmevej 101, Søndervig

- Sommerhusnr.: i6149
4 pers.
Antal personer
800 m.
Nærmeste strand
1000 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

På Hjelmevej 101 i Søndervig finder I dette yderst velholdte og flotte sommerhus med stråtag – og i gåafstand til centrum i Søndervig. Huset er i 2015 blevet totalrenoveret, og den charmerende og lyse indretning byder op til en fantastisk ferie i skønne omgivelser.

Indbegrebet af god feriestemning

Dette skønne sommerhus emmer af hygge og god stemning. Stråtaget og de synlige bjælker giver en ægte feriefølelse, så snart I træder ind ad hoveddøren. Huset har udelukkende hvide vægge, som får rummene til at fremstå lyse og moderne, mens de komfortable møbler fuldender den harmoniske indretning.

I stuen finder I også brændeovnen, som tilfører ekstra hygge og en behagelig varme på de koldere årstider. Huset er yderst velholdt og generelt rigtig godt udstyret og inviterer til mange timers kvalitetstid med de nærmeste.

Dejlig ugeneret terrasse mod syd

Ud mod syd finder I en dejlig terrasse udstyret med havemøbler, parasol og liggestole, hvor I kan nyde godt af solens stråler på de varme dage. Derudover har huset også en lille hyggelig terrasse mod øst, hvor I kan nyde morgenkaffen på de skønne sommerdage, mens børnene har glæde af det tilhørende gyngestativ.

God beliggenhed i det flotte landskab

Huset ligger rigtig godt i det flotte og karakteristiske klitlandskab, og der er mulighed for at nå både stranden og centrum i Søndervig på gåben, selv når de mindste børn er med. På stranden har I rig mulighed for at gå lange ture i sandet og nyde den friske havluft, mens der i Søndervig er fine indkøbsmuligheder og masser af små, finurlige forretninger, der bestemt er et besøg værd.

Her er der perfekte rammer for at skabe masser af nye minder med dem, du holder af.

Det siger vores gæster om sommerhuset i6149

D.
sagde , Danmark

Dejlig hus – godt indrettet, der er det man skal bruge.

D.
sagde , Herning

Det er virkeligt et skønt hus. Det fungerer rigtig godt med varmepumpen, og da gulvvarmen er dejlig i badeværelset. Stor TV pakke til aften hygge, vaskemaskine i skuret, hems i huset og dejlig lampe belysning i huset. Et skønt hus, som vi gerne lejer igen.Huset ligger perfekt i forhold til strand og bymidte, og kort køretur til Hvide Sande, Ringkøbing osv. Ingen larm fra nabohuse, og i sommertiden bliver det dejligt med plads omkring huset. Lidt legeplads og go`parkering med plads til "kongespil".

D.
sagde , Viborg

Dejligt og hyggeligt feriehus, pæn rengjort.Soverum:2
Bolig-/Grundareal:70 / 1.500
Renoveret / Byggeår:2015 / 1985

Køkken:

Køleskab, fryser (50 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (danske og tyske kanaler), radio.

Bad:

1 Badeværelse.

Sovepladser:

2 Enkeltsenge, 1 Dobbelt Sovesofa

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, Tørretumbler, trælaminat i stue, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Søndervig

Søndervig er et af de mest populære feriedestinationer i Danmark, og det er ikke uden grund. Sommerhuse i Søndervig ligger kun et stenkast fra Vesterhavet i en livlig ferieby med masser af attraktioner og aktiviteter. Stranden i Søndervig er kåret til en af Danmarks bedste badestrande, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden. Søndervig ligger i køreafstand til købstaden Ringkøbing og til fiskeribyen Hvide Sande, som begge er en udflugt værd.

Beliggenhed og landskab: Søndervig ligger ved Vesterhavet, og området er derfor præget af strand, klitter og hede. Ringkøbing Fjord ligger også blot et stenkast fra Søndervig, og på ti minutter i bil kan du komme til Vest Stadil Fjord, som er en af de største fuglerastepladser i Danmark.

Indkøb og shopping: Der ligger et stort supermarked i Søndervig, hvor du kan foretage dine daglige indkøb, ligesom du finder en række specialbutikker i byen. Du kan også tage på shopping i den gamle og hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger et kvarters kørsel fra Søndervig.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, segway-kørsel, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove er hundeskoven i Femhøjsande Plantage og Husby Hundeskov. Femhøjsande Plantage ligger et par kilometer øst for Ringkøbing, cirka et kvarters kørsel fra Søndervig. Husby Hundeskov, som er en fuldt indhegnet hundeskov, ligger cirka 20 minutters kørsel fra Søndervig.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...