Moderne feriehus med skønne terrasser nær stranden

5
icon
icon
icon
icon
icon
Nordsøvej 350, Søndervig - Søg på husnr. i6185

Moderne og miljøvenligt feriehus, hvor el, vand og varme er inkluderet i prisen. Overalt er feriehuset lyst, flot og moderne indrettet, der er en smuk udsigt over området og dets unikke klitlandskab, og efter blot en kort vandretur står du ved det storslåede Vesterhav og dets skønne sandstrand.

Moderne feriehus med gode faciliteter ? det perfekte grundlag for en skøn ferie

Med det samme du træder ind i dette feriehus og oplever den flotte lyse indretning med bl.a. loft til kip med synlige bjælker, vil du med sikkerhed mærke, hvordan feriestemningen stiger. Feriehuset er nemlig omhyggeligt indrettet for at give jer den bedst mulige ferieoplevelse.

Her kan du nyde gode soveværelser med elevationssenge og TV med egen receiver, så det er muligt at se forskellige tv-programmer uafhængigt af hinanden. Derudover der et ekstra værelse med hems, hvor børnene kan lege, mens mor og far nyder udsigten til klitterne og fjorden fra den hyggelige stue.

I feriehuset er der desuden installeret en centralstøvsuger og en kraftig adsl-internetforbindelse.

Miljøvenligt feriehus med gratis strøm, vand og varme

Hele feriehuset opvarmes med gulvvarme, der ligesom varmtvandbeholderen er tilsluttet jordvarmeanlægget. Derudover er der installeret et ventilationsanlæg, der sikrer et godt indeklima i feriehuset. Og du behøver ikke tænke på el- og varmeomkostninger under ferien, da disse er inkluderet i lejeprisen.

Flere gode terrasser og en skøn beliggenhed tæt på stranden

Feriehuset er opført i en flot traditionel stil med stråtag og flere terrasser, så det også udefra emmer af ferie med hygge, afslapning og kvalitetstid med familien.

Terrassen i øst er især dejlig på de lune sommermorgener, hvor du kan sidde ude og nyde morgenkaffen. I sydvest er der en helt ugeneret terrasse, hvor du kan slappe af i liggestolen, læse en god bog og nyde den friske havluft. Og den dejlige terrasse i syd er både overdækket og afskærmet, så du her har både skygge, læ og ly – perfekt til de hyggelige grillaftener.

Stranden ligger kun en kort vandretur fra feriehuset, så du nemt kan komme ned til stranden og tage en forfriskende dukkert på de varme sommedage eller sidde på en klittop og nyde en smuk solnedgang. Og feriehuset har en praktisk udendørs bruser, så du kan skylle sand og salt af, når du kommer tilbage.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:118 / 2.012
Byggeår:2015

Køkken:

Køleskab, fryser (80 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, parabol (tyske kanaler), dvd, radio m/cd-afspiller.

Bad:

2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 4 Enkeltsenge

Øvrige:

Sauna, vaskemaskine, tørretumbler, barnestol, klinker og med gulvarme i stue, træ laminat og med gulvarme i soveværelse, afskærmet terrasse, overdækket terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill, redskabsrum.

Henter data...

Se priser
Sitemap
Søger...