Strandnær feriehus med skønne terrasser i Søndervig

4.5
icon
icon
icon
icon
icon

Nordsøvej 350, Søndervig

- Sommerhusnr.: i6185
6 pers.
Antal personer
250 m.
Nærmeste strand
1300 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Strandnær og miljøvenligt feriehus, hvor el, vand og varme er inkluderet i prisen. Overalt er feriehuset lyst, flot og moderne indrettet, der er en smuk udsigt over området og dets unikke klitlandskab, og efter blot en kort vandretur står du ved det storslåede Vesterhav og dets skønne sandstrand.

Stråtækt feriehus med gode faciliteter – perfekte grundlag for en skøn ferie

Med det samme du træder ind i dette feriehus og oplever den flotte lyse indretning med bl.a. loft til kip med synlige bjælker, vil du med sikkerhed mærke, hvordan feriestemningen stiger. Feriehuset er nemlig omhyggeligt indrettet for at give jer den bedst mulige ferieoplevelse.

Her kan du nyde gode soveværelser med elevationssenge og TV med egen receiver, så det er muligt at se forskellige tv-programmer uafhængigt af hinanden. Derudover der et ekstra værelse med hems, hvor børnene kan lege, mens mor og far nyder udsigten til klitterne og fjorden fra den hyggelige stue.

I feriehuset er der desuden installeret en centralstøvsuger og en kraftig adsl-internetforbindelse.

Miljøvenligt feriehus med gratis strøm

Hele feriehuset opvarmes med gulvvarme, der ligesom varmtvandbeholderen er tilsluttet jordvarmeanlægget. Derudover er der installeret et ventilationsanlæg, der sikrer et godt indeklima i feriehuset.

Flere gode terrasser og en skøn beliggenhed tæt på stranden

Feriehuset er opført i en flot traditionel stil med stråtag og flere terrasser, så det også udefra emmer af ferie med hygge, afslapning og kvalitetstid med familien.

Terrassen i øst er især dejlig på de lune sommermorgener, hvor du kan sidde ude og nyde morgenkaffen. I sydvest er der en helt ugeneret terrasse, hvor du kan slappe af i liggestolen, læse en god bog og nyde den friske havluft. Og den dejlige terrasse i syd er både overdækket og afskærmet, så du her har både skygge, læ og ly – perfekt til de hyggelige grillaftener.

Stranden ligger kun en kort vandretur fra feriehuset, så du nemt kan komme ned til stranden og tage en forfriskende dukkert på de varme sommedage eller sidde på en klittop og nyde en smuk solnedgang. Og feriehuset har en praktisk udebruser, så du kan skylle sand og salt af, når du kommer tilbage.

Det siger vores gæster om sommerhuset i6185

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein super neuwertiges Ferienhaus, wo man den Urlaub genießen kann.

DE
D.
sagde , Deutschland

Es spricht schon für sich, dass wir jetzt ein drittes Mal in diesem Ferienhaus Urlaub machen. Es hat nur wenig vom Erstbezug (2015) gelitten. Kurzum… wir fühlten uns auch nach acht Jahren hier wieder wohl.
Das Haus hat eine tolle Aufteilung in zwei Trakte und ist lichtdurchflutet. Durch die etwas erhöhte Lage in den Dünen, bekommt man eigentlich nichts mit von umliegenden Häusern und zu jeder Tageszeit bietet sich eine etwas mehr windgeschützte, sonnige Ecke.

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein sehr gepflegtes und komfortables Ferienhaus, bei dem kein Wunsch offen geblieben ist

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:118 / 2.012
Byggeår:2015

Køkken:

Køleskab, fryser (80 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 4 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barnestol, klinker med gulvarme i stue, trælaminat med gulvarme i soveværelse, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, redskabsrum, Udebruser.

Henter data...

Værd at vide om Søndervig

Søndervig er et af de mest populære feriedestinationer i Danmark, og det er ikke uden grund. Sommerhuse i Søndervig ligger kun et stenkast fra Vesterhavet i en livlig ferieby med masser af attraktioner og aktiviteter. Stranden i Søndervig er kåret til en af Danmarks bedste badestrande, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden. Søndervig ligger i køreafstand til købstaden Ringkøbing og til fiskeribyen Hvide Sande, som begge er en udflugt værd.

Beliggenhed og landskab: Søndervig ligger ved Vesterhavet, og området er derfor præget af strand, klitter og hede. Ringkøbing Fjord ligger også blot et stenkast fra Søndervig, og på ti minutter i bil kan du komme til Vest Stadil Fjord, som er en af de største fuglerastepladser i Danmark.

Indkøb og shopping: Der ligger et stort supermarked i Søndervig, hvor du kan foretage dine daglige indkøb, ligesom du finder en række specialbutikker i byen. Du kan også tage på shopping i den gamle og hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger et kvarters kørsel fra Søndervig.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, segway-kørsel, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove er hundeskoven i Femhøjsande Plantage og Husby Hundeskov. Femhøjsande Plantage ligger et par kilometer øst for Ringkøbing, cirka et kvarters kørsel fra Søndervig. Husby Hundeskov, som er en fuldt indhegnet hundeskov, ligger cirka 20 minutters kørsel fra Søndervig.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...