Charmerende ikke-ryger hus med spa

4
icon
icon
icon
icon
2798
Wolle Friks Vej 19, Søndervig - Søg på husnr. i6203

I Søndervigs dejlige ferieområde ligger dette skønne sommerhus på Wolle Friks Vej 19. Huset er rigtig charmerende og hyggeligt indrettet, og I vil straks føle jer godt tilpas. Spabadet sørger for total afslapning, og på de fine terrasser, hvor der er rigtig gode læforhold, er der masser af muligheder for at nyde de naturskønne omgivelser.

Masser af kærlighed og charme

Fra første indtræden vil I føle jer hjemme på den midlertidige ferieadresse, og I vil kunne mærke, hvordan huset er indrettet med masser af kærlighed og charme med det formål, at I skal få den bedst mulige ferie i de hyggelige omgivelser.

I det skønne hus får I ikke kun alle de nødvendige praktiske goder såsom opvaskemaskine og vaskemaskine, så I kan holde så meget ferie som muligt, men også et spabad på badeværelset, så der er mulighed for masser af afslapning og fredelige feriestunder.

Skønne terrasser og mulighed for at nå stranden og centrum

Rundt om huset finder I flere skønne terrasser, så der er rig mulighed for at nyde det flotte klitlandskab fra liggestolene. Tilmed er et stykke afskærmet, så I har gode læforhold, og den overdækkede del af terrassen gør, at I hurtigt kan komme i ly, hvis der skulle komme et uventet regnskyl.

Den dejlige sandstrand ligger blot en rask gåtur fra huset, og den er et sandt paradis for voksne som børn. Lad de mindste lege i sandet, mens i slapper af og kan nyde den smukke og unikke natur, der kendetegner vestkysten.

Træk i fodtøjet til en rask gåtur, hop på cyklen eller tag bilen, og I er hurtigt i Søndervig by, hvor de mange små forretninger, caféer og restauranter venter på jer. Måske skal der spises en ekstra god aftensmad, eller også skal cykelstien prøves af på en aftenudflugt med softice til dessert. Mulighederne er mange.

Her vil I helt sikkert få en rigtig dejlig ferie.Soverum:4
Bolig-/Grundareal:112 / 2.217
Renoveret / Byggeår:2017 / 1984

Køkken:

Køleskab m. frostboks, fryser (35 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, parabol (tyske kanaler), radio.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 1 Enkeltseng, 1 Etageseng

Øvrige:

Fiberinternet 100/100 Mbit, vaskemaskine, tørretumbler, barnestol, trægulv i stue, trægulv og tæppe i soveværelse, varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, overdækket terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill, gynge, redskabsrum.

Henter data...

Se priser Sitemap
Søger...