Charmerende ikke-ryger hus med spa

4
icon
icon
icon
icon

Wolle Friks Vej 19, Søndervig

- Sommerhusnr.: i6203
6 pers.
Antal personer
1000 m.
Nærmeste strand
1750 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
2 pers.
Tømmespa
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

I Søndervigs dejlige ferieområde ligger dette skønne sommerhus på Wolle Friks Vej 19. Huset er rigtig charmerende og hyggeligt indrettet, og I vil straks føle jer godt tilpas. Spabadet sørger for total afslapning, og på de fine terrasser, hvor der er rigtig gode læforhold, er der masser af muligheder for at nyde de naturskønne omgivelser.

Masser af kærlighed og charme

Fra første indtræden vil I føle jer hjemme på den midlertidige ferieadresse, og I vil kunne mærke, hvordan huset er indrettet med masser af kærlighed og charme med det formål, at I skal få den bedst mulige ferie i de hyggelige omgivelser.

I det skønne hus får I ikke kun alle de nødvendige praktiske goder såsom opvaskemaskine og vaskemaskine, så I kan holde så meget ferie som muligt, men også et spabad på badeværelset, så der er mulighed for masser af afslapning og fredelige feriestunder.

Skønne terrasser og mulighed for at nå stranden og centrum

Rundt om huset finder I flere skønne terrasser, så der er rig mulighed for at nyde det flotte klitlandskab fra liggestolene. Tilmed er et stykke afskærmet, så I har gode læforhold, og den overdækkede del af terrassen gør, at I hurtigt kan komme i ly, hvis der skulle komme et uventet regnskyl.

Den dejlige sandstrand ligger blot en rask gåtur fra huset, og den er et sandt paradis for voksne som børn. Lad de mindste lege i sandet, mens i slapper af og kan nyde den smukke og unikke natur, der kendetegner vestkysten.

Træk i fodtøjet til en rask gåtur, hop på cyklen eller tag bilen, og I er hurtigt i Søndervig by, hvor de mange små forretninger, caféer og restauranter venter på jer. Måske skal der spises en ekstra god aftensmad, eller også skal cykelstien prøves af på en aftenudflugt med softice til dessert. Mulighederne er mange.

Her vil I helt sikkert få en rigtig dejlig ferie.

Det siger vores gæster om sommerhuset i6203

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus war super, es fehlte nichts und war sehr liebevoll eingerichtet. Super Gastgeber

DE
D.
sagde , Hamburg

Das Ferienhaus ist gemütlich eingerichtet. Jeder kann "seine" Sitzecke finden. Der große Esstisch bietet ausreichend Platz, um gemeinsam zu essen, oder für einen Spieleabend.
Die Terrassen bieten für jedes Wetter die Möglichkeit draußen zu sitzen.
Der Strand kann zu Fuß erreicht werden, oder man kann mit dem Auto dicht an die Dünen fahren, dort auf einem Parkplatz das Auto abstellen und über eine niedrige Düne an den Strand kommen.

DE
D.
sagde , Syke

Wir waren sehr zufrieden mit dem Ferienhaus. Wir haben dies mit 2 Familien bewohnt und durch die vielen Zimmern und die Abtrennung war dies problemlos möglich. Die Ausstattung war sehr zufriedenstellend und auch für Kinder war viel Spielzeug da. Unser Sohn hat sich sehr wohlgefühlt.Zum Strand und die Umgebung war es nicht weit, alles gut zu Fuß sowie mit unseren mitgebrachten Fahrrädern erreichbar! Der Strand mit den Dünen war einfach wunderschön, wir konnten viele Sonnenuntergänge beobachten!

Se flere anmeldelser


Soverum:4
Bolig-/Grundareal:112 / 2.217
Renoveret / Byggeår:2017 / 1984

Køkken:

Køleskab m. frostboks, fryser (35 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, radio.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 1 Enkeltseng, 1 Etageseng

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barnestol, Trægulv i stue, Trægulv Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill, gynge, redskabsrum, Chromecast.

Henter data...

Værd at vide om Søndervig

Søndervig er et af de mest populære feriedestinationer i Danmark, og det er ikke uden grund. Sommerhuse i Søndervig ligger kun et stenkast fra Vesterhavet i en livlig ferieby med masser af attraktioner og aktiviteter. Stranden i Søndervig er kåret til en af Danmarks bedste badestrande, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden. Søndervig ligger i køreafstand til købstaden Ringkøbing og til fiskeribyen Hvide Sande, som begge er en udflugt værd.

Beliggenhed og landskab: Søndervig ligger ved Vesterhavet, og området er derfor præget af strand, klitter og hede. Ringkøbing Fjord ligger også blot et stenkast fra Søndervig, og på ti minutter i bil kan du komme til Vest Stadil Fjord, som er en af de største fuglerastepladser i Danmark.

Indkøb og shopping: Der ligger et stort supermarked i Søndervig, hvor du kan foretage dine daglige indkøb, ligesom du finder en række specialbutikker i byen. Du kan også tage på shopping i den gamle og hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger et kvarters kørsel fra Søndervig.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, segway-kørsel, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove er hundeskoven i Femhøjsande Plantage og Husby Hundeskov. Femhøjsande Plantage ligger et par kilometer øst for Ringkøbing, cirka et kvarters kørsel fra Søndervig. Husby Hundeskov, som er en fuldt indhegnet hundeskov, ligger cirka 20 minutters kørsel fra Søndervig.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...