Dejligt sommerhus med skøn pool i seperat tilbygning

4
icon
icon
icon
icon
Jakob Bondes Vej 69, Søndervig - Søg på husnr. i6287

Fantastisk dejligt og velholdt sommerhus med herlig pool og wellnessafdeling med bl.a. sauna og spa i en ny (2011) seperat tilbygning. Huset har en en skøn terrasse og en flot lys havestue med brændeovn, hvor man kan opholde sig året rundt. Her er plads til 10 personer.

Sommerhus med dejlig pool og wellnessafdeling

Dette dejlige sommerhus har en skøn separat tilbygning med en 24 m² stor pool og et skønt wellnesshjørne med både spabad og sauna fra 2011. Her kan børn og voksne boltre sig fra morgen til aften uden at det forstyrrer hele huset.

Skøn havestue – anvendeligt hele året

Hvis vejret ikke viser sig fra sin allerbedste side, kan man nyde naturen og lyset i den flotte havestue. Der er vinduer næsten hele vejen rundt, så det føles som at være udenfor. Her er en hyggelig brændeovn og et langbord til hele familien.

Dejligt indrettet sommerhus

Et utroligt dejligt og velholdt sommerhus med en lys og hyggelig indretning. Her er plads til 10 personer i de i alt 5 soveværelser. Alle med trævgulve og gode dobbeltsenge. Der er 3 badeværelser, alle med bruseniche. I den hyggeligt indrettede stue er der TV, parabol, DVD-afspiller og endnu en brændeovn. Det dejlige og funktionelle køkken er veludstyret med opvaskemaskine, mikroovn og en stor 84 liters fryser. Der er naturligvis gratis trådløst internet i dette dejlige sommerhus.

Huset har en skøn terrasse, hvor i finder både havemøbler, liggestole og en grill. Til de mindste gæster er der opsat gynge og sandkasse.

Et rigtig godt sommerhus med pool til den store familie eller to familier, der holder ferie sammen.Soverum:5
Bolig-/Grundareal:227 / 2.160
Renoveret / Byggeår:2013 / 1980

Køkken:

Køleskab, fryser (84 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, parabol (tyske kanaler), dvd, radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 3 badeværelser.

Sovepladser:

5 Dobbeltsenge

Øvrige:

Sauna, vaskemaskine, tørretumbler, barnestol, klinker og med gulvarme i stue, træ laminat i soveværelse, varmepumpe, afskærmet terrasse, havemøbler, liggestole, grill, sandkasse, gynge.

Henter data...

Se priser

Cvr: 26257409

SitemapPersondata- og cookiepolitik
Søger...