Skønt sommerhus med spabad og sauna i Søndervig

4.5
icon
icon
icon
icon
icon

Wolle Friks Vej 45, Søndervig

- Sommerhusnr.: i6310
6 pers.
Antal personer
650 m.
Nærmeste strand
1200 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

På Wolle Friks Vej ved Søndervig ligger dette dejlige sommerhus med spabad og sauna. Huset er indbydende og velholdt og med stråtag. Et godt valg for en børnefamilie, der gerne vil bo centralt og tæt på byen men samtidig i naturskønne omgivelser. Rabat gives ved udlejning i to uger i ydersæsonen.

Hold ferie i Søndervig i et skønt sommerhus med spabad og sauna

Indretningen i huset er lys og indbydende. I stue og alrum går loftet højt til kip med synlige loftsbjælker. Det giver luft og masser af lys i rummet. Køkkenet er placeret bag en halvmur i alrummet. Det betyder, at I har mulighed for at være samlet, selvom I laver forskellige ting. Fra alrummet er der desuden opgang til en dejlig hems, som er perfekt, hvis I har børn. De vil elske den hulestemning, der er i hemsen. Her kan de lege og hygge sig og samtidig følge med i gangen i huset. Stuen er indrettet med en dejlig brændeovn og en god, stor sofa, som har plads til hele familien.

Ferie med plads til afslapning

Huset er indrettet med fokus på at gøre ferien komfortabel som muligt. Der er opvaskemaskine, vaskemaskine og tørretumbler samt praktiske og rengøringsvenlige klinkeguve med gulvvarme i huset. Derudover er der både spabad og sauna i det største af husets to badeværelser. Huset har desuden en dejlige terrasse med havemøbler, liggestole og grill. Perfekt til hyggelige grillaftener med venner og familie.

Søndervig – en dejlig badeby

Søndervig er én af mest populære feriebyer ved Vestkysten. Og det er bestemt ikke uden grund. Badestranden ved Søndervig er tidligere blevet kåret som Danmarks bedste, og byen ligger smukt placeret mellem hav og fjord. Udover den smukke natur byder byen på shopping, lækre spisesteder og masser af aktiviteter for hele familien. Både inde og ude.

Det siger vores gæster om sommerhuset i6310

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus ist modern und gemütlich eingerichtet. Die Betten sind sehr bequem, Küche und Badezimmer bieten alles, was man braucht. Zwei große Terrassen stehen je nach Tageszeit zur Verfügung. Wir waren mit 5 Erwachsenen und einem Kleinkind perfekt untergebracht und haben uns sehr wohl gefühlt.

DE
D.
sagde , Deutschland

Sehr schönes Ferienhaus, was keine Wünsche offen lässt.Gutes Preis-Lwistungsverhältnis. Wir kommen gerne wieder.

DE
D.
sagde , Ehlershausen

Das Ferienhaus ist liebevoll eingerichtet und es steckt viel Liebe zum Detail drin. Ich konnte meine 2 Wochen Urlaub dort voll und ganz genießen.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:100 / 2.000
Byggeår:2004

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler).

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser.

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, klinker med gulvarme i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Søndervig

Søndervig er et af de mest populære feriedestinationer i Danmark, og det er ikke uden grund. Sommerhuse i Søndervig ligger kun et stenkast fra Vesterhavet i en livlig ferieby med masser af attraktioner og aktiviteter. Stranden i Søndervig er kåret til en af Danmarks bedste badestrande, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden. Søndervig ligger i køreafstand til købstaden Ringkøbing og til fiskeribyen Hvide Sande, som begge er en udflugt værd.

Beliggenhed og landskab: Søndervig ligger ved Vesterhavet, og området er derfor præget af strand, klitter og hede. Ringkøbing Fjord ligger også blot et stenkast fra Søndervig, og på ti minutter i bil kan du komme til Vest Stadil Fjord, som er en af de største fuglerastepladser i Danmark.

Indkøb og shopping: Der ligger et stort supermarked i Søndervig, hvor du kan foretage dine daglige indkøb, ligesom du finder en række specialbutikker i byen. Du kan også tage på shopping i den gamle og hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger et kvarters kørsel fra Søndervig.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, segway-kørsel, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove er hundeskoven i Femhøjsande Plantage og Husby Hundeskov. Femhøjsande Plantage ligger et par kilometer øst for Ringkøbing, cirka et kvarters kørsel fra Søndervig. Husby Hundeskov, som er en fuldt indhegnet hundeskov, ligger cirka 20 minutters kørsel fra Søndervig.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...