Skønt sommerhus med spabad og sauna i Søndervig

4.5
icon
icon
icon
icon
icon
Wolle Friks Vej 45, Søndervig - Søg på husnr. i6310

På Wolle Friks Vej ved Søndervig ligger dette dejlige sommerhus med spabad og sauna. Huset er indbydende og velholdt og med stråtag. Et godt valg for en børnefamilie, der gerne vil bo centralt og tæt på byen men samtidig i naturskønne omgivelser. Rabat gives ved udlejning i to uger i ydersæsonen.

Hold ferie i Søndervig i et skønt sommerhus med spabad og sauna

Indretningen i huset er lys og indbydende. I stue og alrum går loftet højt til kip med synlige loftsbjælker. Det giver luft og masser af lys i rummet. Køkkenet er placeret bag en halvmur i alrummet. Det betyder, at I har mulighed for at være samlet, selvom I laver forskellige ting. Fra alrummet er der desuden opgang til en dejlig hems, som er perfekt, hvis I har børn. De vil elske den hulestemning, der er i hemsen. Her kan de lege og hygge sig og samtidig følge med i gangen i huset. Stuen er indrettet med en dejlig brændeovn og en god, stor sofa, som har plads til hele familien.

Ferie med plads til afslapning

Huset er indrettet med fokus på at gøre ferien komfortabel som muligt. Der er opvaskemaskine, vaskemaskine og tørretumbler samt praktiske og rengøringsvenlige klinkeguve med gulvvarme i huset. Derudover er der både spabad og sauna i det største af husets to badeværelser. Huset har desuden en dejlige terrasse med havemøbler, liggestole og grill. Perfekt til hyggelige grillaftener med venner og familie.

Søndervig – en dejlig badeby

Søndervig er én af mest populære feriebyer ved Vestkysten. Og det er bestemt ikke uden grund. Badestranden ved Søndervig er tidligere blevet kåret som Danmarks bedste, og byen ligger smukt placeret mellem hav og fjord. Udover den smukke natur byder byen på shopping, lækre spisesteder og masser af aktiviteter for hele familien. Både inde og ude.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:100 / 2.000
Byggeår:2004

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, parabol (tyske kanaler).

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser.

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Sauna, vaskemaskine, tørretumbler, klinker og med gulvarme i stue, træ laminat i soveværelse, varmepumpe, afskærmet terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, Gasgrill, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Søndervig

Søndervig er et af de mest populære feriedestinationer i Danmark, og det er ikke uden grund. Sommerhuse i Søndervig ligger kun et stenkast fra Vesterhavet i en livlig ferieby med masser af attraktioner og aktiviteter. Stranden i Søndervig er kåret til en af Danmarks bedste badestrande, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden. Søndervig ligger i køreafstand til købstaden Ringkøbing og til fiskeribyen Hvide Sande, som begge er en udflugt værd.

Beliggenhed og landskab: Søndervig ligger ved Vesterhavet, og området er derfor præget af strand, klitter og hede. Ringkøbing Fjord ligger også blot et stenkast fra Søndervig, og på ti minutter i bil kan du komme til Vest Stadil Fjord, som er en af de største fuglerastepladser i Danmark.

Indkøb og shopping: Der ligger et stort supermarked i Søndervig, hvor du kan foretage dine daglige indkøb, ligesom du finder en række specialbutikker i byen. Du kan også tage på shopping i den gamle og hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger et kvarters kørsel fra Søndervig.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, segway-kørsel, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove er hundeskoven i Femhøjsande Plantage og Husby Hundeskov. Femhøjsande Plantage ligger et par kilometer øst for Ringkøbing, cirka et kvarters kørsel fra Søndervig. Husby Hundeskov, som er en fuldt indhegnet hundeskov, ligger cirka 20 minutters kørsel fra Søndervig.

Se priser

Cvr: 26257409

SitemapPersondata- og cookiepolitik
Søger...