Dejligt sommerhus på kuperet klitgrund tæt på Søndervig

3.5
icon
icon
icon
icon

Holdvej 81, Søndervig

- Sommerhusnr.: i6333
6 pers.
Antal personer
150 m.
Nærmeste strand
800 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Et rigtig dejligt sommerhus med en fantastisk beliggenhed på en superskøn kuperet klitgrund, der grænser op til et fredet område. Her kan du uforstyret nyde den friske luft, som kommer strømmende lige fra havet. Her er plads til 6 personer og 1 hund.

Skøn beliggenhed på kuperet grund tæt på Søndervig

Dette dejlige sommerhus er godt indrettet med 3 soveværelser, alle med gode dobbeltsenge og trægulve. Der er et dejlig lyst badeværelse med gulvvarme, bruseniche, spabad og indgang til sauna. Derudover er der et mindre gæstetoilet. Husets dejlige og smagfuldt møblerede stue er i åben forbindelse med spisestue og køkken. Her er fladskærms-TV, parabol, DVD-afspiller og en hyggelig brændeovn. Det store vindusparti mod terrassen giver et flot lysindfald og gør rummet meget lyst og venligt. Køkkenet er godt og funktionelt og udstyret med bl.a. opvaskemaskine, mikroovn og en 30 liters fryser. Der er desuden vaskemaskine, tørretumbler og gratis trådløst internet i dette dejlige sommerhus.

Der er kun 200 meter til hav og strand fra dette velbeliggende sommerhus.

Det siger vores gæster om sommerhuset i6333

DE
D.
sagde , Deutschland

Helles und freundliches Ferienhaus zum Wohlfühlen. Uns hat es an nichts gefehlt. Wir würden gern wiederkommen.

DK
D.
sagde , Danmark

Et dejligt feriehus med en dejlig udsigt, selv i regnvejr. Lyst og venligt og rent og pænt.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Häuschen liegt wirklich perfekt! Aussicht in die Dünen, eigener Weg zum Strand und keine Nachbarn die direkt Tür an Tür wohnen. Allein deshalb würde ich jederzeit wiederkommen. Von der Raumaufteilung auch sehr schön geschnitten. Besonders toll ist die große Fensterfront. Für 6 Personen wäre es mir zu klein. Wer sich beim Kochen austoben möchte hat Pech, die Küche ist eher spärlich ausgestattet. Das Haus ist halt nicht mehr das Neuste, was uns gar nicht gestört hat, wir hatten eine richtig schöne Zeit.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:112 / 1.200
Renoveret / Byggeår:2012 / 1999

Køkken:

Køleskab, fryser (30 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD, radio.

Bad:

Tømmespa, 1 Badeværelse (Gulvvarme), 1 gæstetoilet.

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barnestol, Trægulv i stue, Trægulv i soveværelse, Varmepumpe, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Søndervig

Søndervig er et af de mest populære feriedestinationer i Danmark, og det er ikke uden grund. Sommerhuse i Søndervig ligger kun et stenkast fra Vesterhavet i en livlig ferieby med masser af attraktioner og aktiviteter. Stranden i Søndervig er kåret til en af Danmarks bedste badestrande, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden. Søndervig ligger i køreafstand til købstaden Ringkøbing og til fiskeribyen Hvide Sande, som begge er en udflugt værd.

Beliggenhed og landskab: Søndervig ligger ved Vesterhavet, og området er derfor præget af strand, klitter og hede. Ringkøbing Fjord ligger også blot et stenkast fra Søndervig, og på ti minutter i bil kan du komme til Vest Stadil Fjord, som er en af de største fuglerastepladser i Danmark.

Indkøb og shopping: Der ligger et stort supermarked i Søndervig, hvor du kan foretage dine daglige indkøb, ligesom du finder en række specialbutikker i byen. Du kan også tage på shopping i den gamle og hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger et kvarters kørsel fra Søndervig.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, segway-kørsel, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove er hundeskoven i Femhøjsande Plantage og Husby Hundeskov. Femhøjsande Plantage ligger et par kilometer øst for Ringkøbing, cirka et kvarters kørsel fra Søndervig. Husby Hundeskov, som er en fuldt indhegnet hundeskov, ligger cirka 20 minutters kørsel fra Søndervig.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...