Dejligt sommerhus på kuperet klitgrund tæt på Søndervig

3.5
4048
Holdvej 81, Søndervig - Søg på husnr. i6333
Gæsterne siger:

Et rigtig dejligt sommerhus med en fantastisk beliggenhed på en superskøn kuperet klitgrund, der grænser op til et fredet område. Her kan du uforstyret nyde den friske luft, som kommer strømmende lige fra havet. Her er plads til 6 personer og 1 hund.

Skøn beliggenhed på kuperet grund tæt på Søndervig

Dette dejlige sommerhus er godt indrettet med 3 soveværelser, alle med gode dobbeltsenge og trægulve. Der er et dejlig lyst badeværelse med gulvvarme, bruseniche, spabad og indgang til sauna. Derudover er der et mindre gæstetoilet. Husets dejlige og smagfuldt møblerede stue er i åben forbindelse med spisestue og køkken. Her er fladskærms-TV, parabol, DVD-afspiller og en hyggelig brændeovn. Det store vindusparti mod terrassen giver et flot lysindfald og gør rummet meget lyst og venligt. Køkkenet er godt og funktionelt og udstyret med bl.a. opvaskemaskine, mikroovn og en 30 liters fryser. Der er desuden vaskemaskine, tørretumbler og gratis trådløst internet i dette dejlige sommerhus.

Der er kun 200 meter til hav og strand fra dette velbeliggende sommerhus.

Det siger vores gæster om sommerhuset i6333

D.
sagde , Danmark

Husets beliggenhed er helt fantastisk.
Fine værelser med passende skabsplads og udmærkede madrasser.
Dejligt og godt indrettet badeværelse og fint placeret gæstetoilet.
Huset kunne godt udstyres med flere liggestole, da det er beregnet til 6 personer. Bedre grill kunne ønskes (ikke aktuel i sommer)Soverum:3
Bolig-/Grundareal:112 / 1.200
Renoveret / Byggeår:2012 / 1999

Køkken:

Køleskab, fryser (30 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, parabol (tyske kanaler), dvd, radio.

Bad:

Spabad, 1 badeværelse (Gulvvarme), 1 gæstetoilet.

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberinternet 100/100 Mbit, sauna, vaskemaskine, tørretumbler, barnestol, trægulv i stue, trægulv i soveværelse, varmepumpe, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill, sandkasse, redskabsrum.

Henter data...

Se priser Sitemap
Søger...