Centralt beliggende hus med skøn afskærmet terrasse

4
icon
icon
icon
icon

Hvidbjergvej 65, Søndervig

- Sommerhusnr.: i6378
6 pers.
Antal personer
600 m.
Nærmeste strand
1000 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Et sommerhus med terrasser for enhver smag, centralt beliggende både i forhold til Vesterhavet og i forhold til centrum af den kendte badeby Søndervig. Lad bilen stå i ferien og oplev området til fods eller på cykel!

Veludstyret og afskærmet terrasse, hvor både små og store kan slappe af

Den store og læfyldte terrasse er man nødt til at fremhæve ved dette sommerhus. Her finden de små gæster alt, hvad de har brug for – gynge og sandkasse – for at være underholdt dagen lang, mens mor slapper af med en god bog i hængekøjen eller liggestolen og far forbereder aftensmaden på gasgrillen.

Med til huset hører et lille anneks på terrassen, hvor der er to ekstra sovepladser. Især et hit blandt familierne med teenagere, som kan få deres helt egen separate at sove i.

Fælles hygge i huset… eller action i det nærliggende Søndervig?

Det dejligt store køkken, som står i åben forbindelse med stue og spisestue indbyder til fælles madlavning.

Hvis der skal mere action til, er huset dejligt centralt beliggende. Der er bare 1000 m. til Søndervig centrum og den uendeligt lange strand ved Vesterhavet er bare 600 m. fra sommerhuset. Vesterhavet er naturligvis den største attraktion, men i Søndervig finder I også aktivitetsmuligheder for hele familien; shopping, segway, tennis, minigolf, bowling, sandskulpturfestival og meget mere. Her bliver det aldrig kedeligt!

Det siger vores gæster om sommerhuset i6378

DE
D.
sagde , Deutschland

Es war für uns als Familie alles da was wir brauchten, alles selbsterklärend,sauber und vollständig!

DE
D.
sagde , Deutschland

Wir haben uns in dem Haus sofort wohl gefühlt! Es ist so gemütlich und liebevoll eingerichtet, wirklich schön!
Es hat eine tolle Küchenausstattung, es fehlt dort wirklich an nichts!
Die Terrasse ist toll, man findet immer ein wind- und sichtgeschütztes Plätzchen!
Allerdings finden wir das Badezimmer für 6 Personen deutlich zu klein. Für 3-4 Personen ist das Haus toll und wir kommen
gerne wieder!

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus ist liebevoll und wunderschön ausgestattet.Die Auswahl sn Geschirr Küchenutensilien und Gläsern nahezu unbegrenzt

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:92 / 1.200
Renoveret / Byggeår:2014 / 1970

Køkken:

Køleskab m. frostboks, fryser (60 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (danske og tyske kanaler), Radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge, 1 Etageseng

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, Tørretumbler, trælaminat i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill, sandkasse, gynge, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Søndervig

Søndervig er et af de mest populære feriedestinationer i Danmark, og det er ikke uden grund. Sommerhuse i Søndervig ligger kun et stenkast fra Vesterhavet i en livlig ferieby med masser af attraktioner og aktiviteter. Stranden i Søndervig er kåret til en af Danmarks bedste badestrande, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden. Søndervig ligger i køreafstand til købstaden Ringkøbing og til fiskeribyen Hvide Sande, som begge er en udflugt værd.

Beliggenhed og landskab: Søndervig ligger ved Vesterhavet, og området er derfor præget af strand, klitter og hede. Ringkøbing Fjord ligger også blot et stenkast fra Søndervig, og på ti minutter i bil kan du komme til Vest Stadil Fjord, som er en af de største fuglerastepladser i Danmark.

Indkøb og shopping: Der ligger et stort supermarked i Søndervig, hvor du kan foretage dine daglige indkøb, ligesom du finder en række specialbutikker i byen. Du kan også tage på shopping i den gamle og hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger et kvarters kørsel fra Søndervig.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, segway-kørsel, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove er hundeskoven i Femhøjsande Plantage og Husby Hundeskov. Femhøjsande Plantage ligger et par kilometer øst for Ringkøbing, cirka et kvarters kørsel fra Søndervig. Husby Hundeskov, som er en fuldt indhegnet hundeskov, ligger cirka 20 minutters kørsel fra Søndervig.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...