Charmerende feriehus i Søndervig tæt på stranden

4
icon
icon
icon
icon

Nordsøvej 200, Søndervig

- Sommerhusnr.: i6400
4 pers.
Antal personer
300 m.
Nærmeste strand
800 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Her får du et feriehus udover det sædvanlige. Det nænsomt renoverede og næsten 100 år gamle feriehus er en perle du bare må opleve. Der er lagt meget vægt på en personlig og hjemlig indretning og desuden er der kun 300 meter til vesterhavet.

En sjælden charmerende perle, bygget i 1920 men løbende og nænsomt renoveret.

Feriehuset indeholder både de gamle unikke og flotte detaljer, men lever samtidig også op til nutidens krav om et lækkert feriehus.

”Brinken” som huset hedder er et rigtigt ”Søndervig-hus” og et af Søndervigs ældste velbevarede feriehuse. Huset er klassisk og vidunderligt med pudsede vægge og stråtag.

Rundt om huset findes der flere gode terrasser og lækroge, her er det altid muligt at sole sig eller finde læ for vinden. Terrasserne indbyder til de hyggelige grillaftener, og den overdækkede terrasse gør at man altid kan finde læ for regn og vind. På grunden finder du også en fin bålplads, hvor hele familien kan hygge sig sammen. Brændeovnen spreder en hyggelig varme, og der er gratis træpiller med i lejen.

Charmerende fra ende til anden

Indenfor er den store højloftede stue husets samlingspunkt. Her er lyst og lækkert, gode møbler og en dejlig træpilleovn der kan indstilles til den ønskede temperatur og give en meget behagelig varme (træpillerne er i huset og er gratis).

Husets køkken er funktionelt og bygget til huset, det giver en utrolig hyggelig stemning når fisken tilberedes i køkkenet og familien sidder i den dejlige tilstødende udestue med de mange store vinduer. Udestuen er isoleret og kan bruges hele året, her er altid hyggeligt at sidde og slappe af mens naturen kommer ind i rummet.

Tæt på den vidunderlige strand

Fra huset er der kun få minutters gang til Vesterhavet, og husets høje placering på grunden gør at der er en flot udsigt over hustagene og området mod fjorden.

Efter kun 10 minutters gang er du midt i Søndervig centrum med alle restauranter og butikker, her er aktiviteter for hele familien og liv hele året rundt.

Det siger vores gæster om sommerhuset i6400

D.
sagde , Holbæk

Ganske enkelt ret lækkert.

D.
sagde , Danmark

Sommerhuset var virkelig gennemført lavet. Meget hyggeligt og vi følte os afslappet.Soverum:2
Bolig-/Grundareal:107 / 1.200
Renoveret / Byggeår:2015 / 1920

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Pilleovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD, radio.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, Trægulv med gulvarme i stue, Trægulv med gulvarme i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Søndervig

Søndervig er et af de mest populære feriedestinationer i Danmark, og det er ikke uden grund. Sommerhuse i Søndervig ligger kun et stenkast fra Vesterhavet i en livlig ferieby med masser af attraktioner og aktiviteter. Stranden i Søndervig er kåret til en af Danmarks bedste badestrande, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden. Søndervig ligger i køreafstand til købstaden Ringkøbing og til fiskeribyen Hvide Sande, som begge er en udflugt værd.

Beliggenhed og landskab: Søndervig ligger ved Vesterhavet, og området er derfor præget af strand, klitter og hede. Ringkøbing Fjord ligger også blot et stenkast fra Søndervig, og på ti minutter i bil kan du komme til Vest Stadil Fjord, som er en af de største fuglerastepladser i Danmark.

Indkøb og shopping: Der ligger et stort supermarked i Søndervig, hvor du kan foretage dine daglige indkøb, ligesom du finder en række specialbutikker i byen. Du kan også tage på shopping i den gamle og hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger et kvarters kørsel fra Søndervig.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, segway-kørsel, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove er hundeskoven i Femhøjsande Plantage og Husby Hundeskov. Femhøjsande Plantage ligger et par kilometer øst for Ringkøbing, cirka et kvarters kørsel fra Søndervig. Husby Hundeskov, som er en fuldt indhegnet hundeskov, ligger cirka 20 minutters kørsel fra Søndervig.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...