Feriehus i gåafstand fra stranden og Søndervigs centrum

3
icon
icon
icon

Anders Juhls Vej 11, Søndervig

- Sommerhusnr.: i6416
4 pers.
Antal personer
400 m.
Nærmeste strand
450 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Kun en kort gåtur fra det brusende Vesterhav og hjertet af Søndervig by ligger dette feriehjem til 4 personer. Indretningen rummer mange små detaljer, og I vil hurtigt falde til i de hjemlige omgivelser med brændeovn, hverdagens hjælpere og en skøn afskærmet terrasse.

Sans for detaljen og lagt op til hyggelige feriestunder

Der er kræset om detaljen på Anders Juhls Vej 11, og indretningen bærer stort præg af et hjemligt udtryk, som vil sørge for, at I falder godt til med det samme. Her starter ferien, så snart I træder ind ad døren.

Huset er indrettet til 4 personer, og med et boligareal på 84 m² har I god plads at brede jer ud på. Især i det kombinerede opholdsrum, hvor stue, spiseafdeling og køkken smelter sammen i ét og udgør et hyggeligt mødested. Her kan I få dagene til at gå med afslapning på den dejlige hjørnesofa og sene aftener rundt om spisebordet med et glas rødvin – alt imens brændeovnens knitren høres i baggrunden.

I får et rigtig veludstyret feriehjem, hvor der bestemt ikke mangler noget; alle hverdagens hjælpere står klar til at gøre ferien så afslappende og ukompliceret som muligt. Efter maden står opvaskemaskinen for oprydningen, og vaskemaskinen og tørretumbleren bliver et hit blandt børnefamilierne.

Oplevelser året rundt med en strandnær og centrumsnær beliggenhed

Fra stuen kommer I ud på terrassen, hvor I kan nyde den friske havluft i stort set al slags vejr. Den overdækkede del af terrassen gør, at I kan sidde i ly for regnen, og når vejret melder fuld sommersol, kan I helt uforstyrret dase på solsengene takket være den gode afskærmning.

En beliggenhed som denne lægger op til en aktiv og naturrig ferie. I bor kun 400 meter fra havet og den kilometerlange sandstrand, som hele året rundt byder på nye oplevelser og storslået natur.

Få minutters gang væk finder I også Søndervigs stemningsfyldte centrum, hvor spændende forretninger, lækre caféer og restauranter og det store bowling- og aktivitetscenter Beach Bowl står klar til at underholde jer.

Det siger vores gæster om sommerhuset i6416

DE
D.
sagde , Deutschland

Relativ kleines, aber gut ausgestattetes Ferienhaus mit schöner Terrasse. Offenes WZ mit Küche. Bequemes Sofa.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus liegt sehr günstig und ist sehr gut ausgestattet.
Man sollte wissen, dass die Schlafzimmer (vor Allem das mit dem Doppelbett) sehr klein sind und das Bad etwas veraltet wirkt.
Der Wirtschaftsraum ist top und hat eine einfach zu bedienende Waschmaschine und einen top funktionierenden Trockner.
Sehr zu empfehlen!

DE
D.
sagde , Deutschland

Dieses Ferienhaus finde ich sehr hyggelig. Es war alles da was wir brauchten und von der Größe war es für uns 4 perfekt. Die Terrasse hat mir gut gefallen, sie ist nicht einsehbar. Die Gegend ist sehr ruhig, obwohl ringsum Häuser stehen. Man kann sich also einsam fühlen. Dennoch sind es wenige Minuten bist zum Zentrum.
Das Bad hat mir nicht gefallen, es ist schon sehr in die Jahre gekommen. Funktion und Sauberkeit waren aber gegeben.
Alles in allem würde ich das Ferienhaus wieder buchen. Danke für die schöne Zeit.

Se flere anmeldelser


Soverum:2
Bolig-/Grundareal:84 / 1.200
Renoveret / Byggeår:2010 / 1984

Køkken:

Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler).

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, Vaskemaskine, Tørretumbler, Trægulv i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, Chromecast.

Henter data...

Værd at vide om Søndervig

Søndervig er et af de mest populære feriedestinationer i Danmark, og det er ikke uden grund. Sommerhuse i Søndervig ligger kun et stenkast fra Vesterhavet i en livlig ferieby med masser af attraktioner og aktiviteter. Stranden i Søndervig er kåret til en af Danmarks bedste badestrande, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden. Søndervig ligger i køreafstand til købstaden Ringkøbing og til fiskeribyen Hvide Sande, som begge er en udflugt værd.

Beliggenhed og landskab: Søndervig ligger ved Vesterhavet, og området er derfor præget af strand, klitter og hede. Ringkøbing Fjord ligger også blot et stenkast fra Søndervig, og på ti minutter i bil kan du komme til Vest Stadil Fjord, som er en af de største fuglerastepladser i Danmark.

Indkøb og shopping: Der ligger et stort supermarked i Søndervig, hvor du kan foretage dine daglige indkøb, ligesom du finder en række specialbutikker i byen. Du kan også tage på shopping i den gamle og hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger et kvarters kørsel fra Søndervig.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, segway-kørsel, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove er hundeskoven i Femhøjsande Plantage og Husby Hundeskov. Femhøjsande Plantage ligger et par kilometer øst for Ringkøbing, cirka et kvarters kørsel fra Søndervig. Husby Hundeskov, som er en fuldt indhegnet hundeskov, ligger cirka 20 minutters kørsel fra Søndervig.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...