Luksusferiehus ved havet med sauna, spa og hund tilladt

5
icon
icon
icon
icon
icon
Jens Jensens Vej 43, Søndervig - Søg på husnr. i6426

I Søndervigs lyngklædte hedelandskab ligger dette flotte, nyopførte (2018) feriehus – klar til at give jer en ferie ud over det sædvanlige. Det femstjernede hus byder blandt andet på sauna, spabad og ikke mindst en fantastisk beliggenhed blot 350 meter fra det brusende Vesterhav!

En lækker indretning hvor der er tænkt på det hele

På Jens Jensens Vej 43 er der ingen tvivl om, at der kommer til at herske kærlighed ved første blik, når I træder ind i det nye feriehjem. Her vil I blive modtaget af de flotteste, lækre omgivelser med en stilfuld indretning og en masse lyse elementer og store vinduer, der skaber både rummelighed og en behagelig atmosfære.

Når regnskyerne farver himlen grå, kan I tænde op i brændeovnen og nyde udsigten fra sofaen eller spisebordet, mens der bliver drukket en varm kop kaffe i skæret fra de knitrende flammer. Og når der er behov for lidt ekstra selvforkælelse, kan I få en lækker wellness-oplevelse på badeværelset, hvor sauna og spabad står klar til at servicere jer.

Det 110 m² store hus er ikke kun en fryd for øjet – indretningen byder selvfølgelig også på samtlige praktiske goder, som hjælper til at gøre ferien endnu mere ukompliceret. Herunder hører både opvaskemaskine, vaskemaskine, tørretumbler, gulvvarme i stue, badeværelser og soveværelser, og ikke mindst en lynhurtig og stabil internetforbindelse til fri afbenyttelse.

Slap af i solen, tænd op i grillen eller gå en tur til havet

Den åbne terrasse er tilgængelig fra stuen, og når solen kigger frem, kan I hurtigt rykke udenfor i det gode vejr. Lad dagen gå med afslapning på liggestolene og kolde drinks rundt om havebordet, inden I runder af med en grillmiddag i aftensolen.

Kun 350 meter væk ligger Vesterhavet og kalder på jer. Følg bølgernes brusen hele vejen gennem klitlandskabet ned til den smukke strand, som er et paradis for både små, store og firbenede feriehusgæster.

Gå lange ture langs vandkanten, tag cyklen til Søndervig, spis en softice i varmen, overvær de fantastiske solnedgange… Her er I garanteret en helt uforglemmelig ferie med alt, hvad hjertet begærer.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:110 / 2.000
Byggeår:2018

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, parabol (danske og tyske kanaler), dvd, radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Sauna, vaskemaskine, tørretumbler, klinker og med gulvarme i stue, træ laminat og med gulvarme i soveværelse, afskærmet terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Søndervig

Søndervig er et af de mest populære feriedestinationer i Danmark, og det er ikke uden grund. Sommerhuse i Søndervig ligger kun et stenkast fra Vesterhavet i en livlig ferieby med masser af attraktioner og aktiviteter. Stranden i Søndervig er kåret til en af Danmarks bedste badestrande, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden. Søndervig ligger i køreafstand til købstaden Ringkøbing og til fiskeribyen Hvide Sande, som begge er en udflugt værd.

Beliggenhed og landskab: Søndervig ligger ved Vesterhavet, og området er derfor præget af strand, klitter og hede. Ringkøbing Fjord ligger også blot et stenkast fra Søndervig, og på ti minutter i bil kan du komme til Vest Stadil Fjord, som er en af de største fuglerastepladser i Danmark.

Indkøb og shopping: Der ligger et stort supermarked i Søndervig, hvor du kan foretage dine daglige indkøb, ligesom du finder en række specialbutikker i byen. Du kan også tage på shopping i den gamle og hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger et kvarters kørsel fra Søndervig.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, segway-kørsel, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove er hundeskoven i Femhøjsande Plantage og Husby Hundeskov. Femhøjsande Plantage ligger et par kilometer øst for Ringkøbing, cirka et kvarters kørsel fra Søndervig. Husby Hundeskov, som er en fuldt indhegnet hundeskov, ligger cirka 20 minutters kørsel fra Søndervig.

Se priser

Cvr: 26257409

SitemapPersondata- og cookiepolitik
Søger...