Luksusferiehus ved havet med sauna, spa og hund tilladt

5
icon
icon
icon
icon
icon
Jens Jensens Vej 43, Søndervig - Søg på husnr. i6426

I Søndervigs lyngklædte hedelandskab ligger dette flotte, nyopførte (2018) feriehus – klar til at give jer en ferie ud over det sædvanlige. Det femstjernede hus byder blandt andet på sauna, spabad og ikke mindst en fantastisk beliggenhed blot 350 meter fra det brusende Vesterhav!

En lækker indretning hvor der er tænkt på det hele

På Jens Jensens Vej 43 er der ingen tvivl om, at der kommer til at herske kærlighed ved første blik, når I træder ind i det nye feriehjem. Her vil I blive modtaget af de flotteste, lækre omgivelser med en stilfuld indretning og en masse lyse elementer og store vinduer, der skaber både rummelighed og en behagelig atmosfære.

Når regnskyerne farver himlen grå, kan I tænde op i brændeovnen og nyde udsigten fra sofaen eller spisebordet, mens der bliver drukket en varm kop kaffe i skæret fra de knitrende flammer. Og når der er behov for lidt ekstra selvforkælelse, kan I få en lækker wellness-oplevelse på badeværelset, hvor sauna og spabad står klar til at servicere jer.

Det 110 m² store hus er ikke kun en fryd for øjet – indretningen byder selvfølgelig også på samtlige praktiske goder, som hjælper til at gøre ferien endnu mere ukompliceret. Herunder hører både opvaskemaskine, vaskemaskine, tørretumbler, gulvvarme i stue, badeværelser og soveværelser, og ikke mindst en lynhurtig og stabil internetforbindelse til fri afbenyttelse.

Slap af i solen, tænd op i grillen eller gå en tur til havet

Den åbne terrasse er tilgængelig fra stuen, og når solen kigger frem, kan I hurtigt rykke udenfor i det gode vejr. Lad dagen gå med afslapning på liggestolene og kolde drinks rundt om havebordet, inden I runder af med en grillmiddag i aftensolen.

Kun 350 meter væk ligger Vesterhavet og kalder på jer. Følg bølgernes brusen hele vejen gennem klitlandskabet ned til den smukke strand, som er et paradis for både små, store og firbenede feriehusgæster.

Gå lange ture langs vandkanten, tag cyklen til Søndervig, spis en softice i varmen, overvær de fantastiske solnedgange… Her er I garanteret en helt uforglemmelig ferie med alt, hvad hjertet begærer.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:110 / 2.000
Byggeår:2018

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, parabol (danske og tyske kanaler), dvd, radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Sauna, vaskemaskine, tørretumbler, klinker og med gulvarme i stue, træ laminat og med gulvarme i soveværelse, afskærmet terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill, redskabsrum.

Henter data...

Se priser
Sitemap
Søger...