Helt nyt 5-stjernet aktivitetshus med wellness

5
icon
icon
icon
icon
icon

Solvej 28, Søndervig

- Sommerhusnr.: i6431
6 pers.
Antal personer
600 m.
Nærmeste strand
900 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

På jagt efter en 5-stjernet feriehus-ferie? I dette splinternye hus til 6 personer har du muligheden, det er bygget med henblik på den perfekte ferie. Solvej 28 i Søndervig er et smukt, nyt hus indrettet med rigelig mulighed ikke kun til selvforkælelse og afslapning, men også til masser af fællesskab og sjov.

Splinternyt hus med wellness og aktivitetsrum

Solvej 28 er et dejligt 152 m2 stort og rummeligt luksushus. Super moderne, smukt og praktisk lever dette stilfulde nybyggede hus nemt op til sine 5 stjerner. Gode soverum, gulvvarme og moderne badeværelser er en selvfølge i et rigtigt luksushus, – særligt lækkert er de muligheder for både wellness og fælles sjov og hygge dette hus med sit store aktivitetsrum, det lækre moderne åben køkken og gode fællesarealer giver.

Mulighed for sjov og fællesskab har I naturligvis i det store aktivitetsrum. Når der efterfølgende skal slappes af og hygges bliver alkoven med garanti et af børnenes yndlingssteder, imens de voksne måske vælger at tænde op i husets brændeovn, for at sætte sig til rette i sofaen med en god bog og et glas vin.

For ekstra afkobling og temporeducering har I både spabad og saunaen. Tænd for spaen, måske også for et par stearinlys for ekstra hygge og lad jer glide ned i det varme vand. Eller I lader jer blive varmet godt igennem i saunaen – det er specielt godt efter en god lang travetur ved stranden.

Rent praktisk er huset rigtig veludstyret med både opvaskemaskine, vaskemaskine og tørretumbler, 2 badeværelser og dertil kommer en hurtig og stabil internetforbindelse til fri afbenyttelse.

Vesterhavsluft og gode oplevelser

På Solvej 28 er I langt fra hverdagens jag, og tæt på alt, der betyder noget. Med kun 600 meter til en fantastisk strand er der mulighed for at tage turen til fods. Også når der skal hentes morgenbrød, behøver I ikke starte bilen. Med kun 900 meter til nærmeste købmand kan der være rift om, hvem der tager dagens første friske gåtur eller cykeltur.

Beliggende tæt ved Søndervig er der altid mulighed for at ose lidt. Dertil byder egnen på mange spændende aktivitets- og udflugtsmuligheder. Her kan der bades, surfes, cykles, rides og meget mere, kun fantasien sætter grænsen. Med rigtig mange museer og seværdigheder er der altid noget at opleve. 

Det siger vores gæster om sommerhuset i6431

DE
D.
sagde , Deutschland

Sehr großes und geräumiges Haus. Da wir nur zu zweit dort waren Platz in Hülle und Fülle

DE
D.
sagde , Deutschland

Sehr schönes, modernes und sauberes Ferienhaus mit allem ausgestattet, was man benötigt.
Der Aktivitätsraum ist super – da kommt auch bei schlechtem Wetter keine Langeweile auf.
Toller großer Garten mit Schaukel, Sandkasten und Outdoorspielen.
Zum Grillen gibt es einen Kugelgrill und einen Gasgrill.
Dank der großzügig überdachten Terrasse kann man auch bei schlechtem Wetter die Zeit draussen verbringen.
Eines der besten Häuser welches wir bei Esmark gebucht haben, daher waren wir bereits das 2. mal in diesem Haus.
Das Haus liegt nur ca 15 Gehminuten von Sondervig entfernt, was super ist wenn man Einkaufen oder Essen gehen möchte.
Zum Strand sind es ebenfalls ca.15 Minuten zu Fuß und dieser ist gut zu erreichen, da der Weg über die Dünen nicht zu steil ist.
Die Umgebung lädt zum Fahrrad fahren und zu Spaziergängen ein.

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein tolles Ferienhaus mit einer Ausstattung, die kaum einen Wunsch übrig lässt.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:152 / 1.200
Byggeår:2018

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (danske og tyske kanaler), DVD, radio.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, klinker trælaminat med gulvarme i stue, trælaminat med gulvarme i soveværelse, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill, sandkasse, gynge.

Henter data...

Værd at vide om Søndervig

Søndervig er et af de mest populære feriedestinationer i Danmark, og det er ikke uden grund. Sommerhuse i Søndervig ligger kun et stenkast fra Vesterhavet i en livlig ferieby med masser af attraktioner og aktiviteter. Stranden i Søndervig er kåret til en af Danmarks bedste badestrande, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden. Søndervig ligger i køreafstand til købstaden Ringkøbing og til fiskeribyen Hvide Sande, som begge er en udflugt værd.

Beliggenhed og landskab: Søndervig ligger ved Vesterhavet, og området er derfor præget af strand, klitter og hede. Ringkøbing Fjord ligger også blot et stenkast fra Søndervig, og på ti minutter i bil kan du komme til Vest Stadil Fjord, som er en af de største fuglerastepladser i Danmark.

Indkøb og shopping: Der ligger et stort supermarked i Søndervig, hvor du kan foretage dine daglige indkøb, ligesom du finder en række specialbutikker i byen. Du kan også tage på shopping i den gamle og hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger et kvarters kørsel fra Søndervig.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, segway-kørsel, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove er hundeskoven i Femhøjsande Plantage og Husby Hundeskov. Femhøjsande Plantage ligger et par kilometer øst for Ringkøbing, cirka et kvarters kørsel fra Søndervig. Husby Hundeskov, som er en fuldt indhegnet hundeskov, ligger cirka 20 minutters kørsel fra Søndervig.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...