Hyggeligt feriehus med central beliggenhed kun 150m fra havet

3.5
icon
icon
icon
icon

Hafavej 16, Søndervig

- Sommerhusnr.: i6450
8 pers.
Antal personer
150 m.
Nærmeste strand
950 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Opladning af elbil (medbring selv kabel/adapter)
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Tæt på Søndervigs hyggelige bymidte og kun 150 meter fra det brusende Vesterhav ligger dette hyggelige feriehus til 8 personer. Det nyligt renoverede (2023) hus er charmerende indrettet med brændeovn, og med til huset hører et lille anneks med to soveværelser og eget badeværelse. Rejser I i elbil, har i mulighed for at lade jeres elbil ved feriehuset.

Charmerende feriehus med anneks og skønne terrasser

Det fine feriehus på Hafavej 16 oser af charme både udvendigt og indvendigt. Indretningen er super hyggelig og bærer præg af den klassiske sommerhusstil med brændeovn, hvidmalede trævægge og små pyntedetaljer. Samtidig er det rigtig velholdt, og det er nemt at se, at huset i 2017 er blevet renoveret.

Indenfor finder I 4 sovepladser, og der er yderligere 4 ekstra sovepladser i det lille anneks ved siden af huset – med eget badeværelse. Et sikkert hit, hvis I har teenagerne med, der foretrækker lidt privatliv.

Huset har flere skønne terrasser næsten hele vejen rundt. Både en åben terrasse, hvor I kan nyde de naturskønne omgivelser, og en lukket terrasse, hvor I til hver en tid kan finde læ og slappe af i solen helt ugeneret. Til de yngste feriegæster er der et gyngestativ.

Fantastisk beliggenhed tæt på Søndervigs centrum og Vesterhavet

Beliggenheden på Hafavej er helt fantastisk. I bor centralt i gåafstand til Søndervigs hyggelige bymidte, hvor et hav af spændende forretninger, lækre spisesteder og diverse underholdning venter på jer. Her finder I også den nærmeste købmand, hvor der kan handles ind til et par hyggelige ferieaftener.

Kun få minutters gang skiller jer fra det brusende Vesterhav, og både store og små kan følge med på den 150 meter lange gåtur, der bringer jer helt ned til vandkanten og den brede sandstrand. Her er der masser at opleve hele året rundt; lange gåture langs vandet, friske dukkerter i de blå bølger og smukke solnedgange på de klare aftener.

 

Det siger vores gæster om sommerhuset i6450

DE
D.
sagde , Deutschland

Kleines liebesvoll eingerichtetes Ferienhaus in Top Lage.

DE
D.
sagde , Deutschland

Wir haben uns in dem Ferienhaus sehr wohl gefühlt. Da wir nur zu viert hier waren, hatten wir genügend Platz und Schlafzimmer. Es hat alles was man benötigt, für mich ist es vergleichbar mit einem drei Sterne Hotel. Das Preisleistungsverhältnis ist absolut in Ordnung. Das Nebenhaus ist super um sich zurück zu ziehen und dort hat man seine Ruhe, während im Haupthaus z.B. Fernseh geschaut wird etc. Die Lage zum Strand ist fantastisch und in 5 Minuten ist man am Strand. Zum Brötchen holen dauert es zu Fuß nur 15 Minuten und man kann schon die tolle Seeluft genießen.

DE
D.
sagde , Deutschland

Tolles familienfreundliches Haus mit optimaler Laga.
100 Meter zum Strand und 10 Gehminuten in das Zentrum von Søndervig oder zum Lalandia.
Moderne Einrichtung – super Aufteilung.

Se flere anmeldelser


Soverum:2
Bolig-/Grundareal:100 / 975
Renoveret / Byggeår:2023 / 1970

Køkken:

Køleskab, fryser (87 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), radio.

Bad:

1 Badeværelse, 1 gæstetoilet (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge, 1 Etageseng

Øvrige:

Gratis trådløs internet, Vaskemaskine, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, gynge, redskabsrum, Ladestik til el-bil, Chromecast.

Henter data...

Værd at vide om Søndervig

Søndervig er et af de mest populære feriedestinationer i Danmark, og det er ikke uden grund. Sommerhuse i Søndervig ligger kun et stenkast fra Vesterhavet i en livlig ferieby med masser af attraktioner og aktiviteter. Stranden i Søndervig er kåret til en af Danmarks bedste badestrande, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden. Søndervig ligger i køreafstand til købstaden Ringkøbing og til fiskeribyen Hvide Sande, som begge er en udflugt værd.

Beliggenhed og landskab: Søndervig ligger ved Vesterhavet, og området er derfor præget af strand, klitter og hede. Ringkøbing Fjord ligger også blot et stenkast fra Søndervig, og på ti minutter i bil kan du komme til Vest Stadil Fjord, som er en af de største fuglerastepladser i Danmark.

Indkøb og shopping: Der ligger et stort supermarked i Søndervig, hvor du kan foretage dine daglige indkøb, ligesom du finder en række specialbutikker i byen. Du kan også tage på shopping i den gamle og hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger et kvarters kørsel fra Søndervig.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, segway-kørsel, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove er hundeskoven i Femhøjsande Plantage og Husby Hundeskov. Femhøjsande Plantage ligger et par kilometer øst for Ringkøbing, cirka et kvarters kørsel fra Søndervig. Husby Hundeskov, som er en fuldt indhegnet hundeskov, ligger cirka 20 minutters kørsel fra Søndervig.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...