Flot feriehus i Søndervig med sauna kun 200 meter fra havet

5
icon
icon
icon
icon
icon

Nordsøvej 66, Søndervig

- Sommerhusnr.: i6452
6 pers.
Antal personer
200 m.
Nærmeste strand
500 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Dette flotte feriehus i Søndervig ligger kun 200 meter fra Vesterhavet, og der er lagt op til en dejlig ferie tæt på vandet med op til 6 personer og 1 hund. Indretningen er moderne og stilfuld, og på den skønne terrasse kan I nyde de varme solskinsdage og den friske havluft.

Moderne indretning med stort badeværelse og sauna

I det velindrettede ferierum er stue, køkken og spiseafdeling slået sammen til ét stort fællesrum, hvor rammerne er sat for en masse nye ferieminder med hele familien. Huset er rummeligt hele vejen igennem, den smagfulde indretning skaber en god ferieatmosfære og de store vinduer lukker solens lys indenfor.

Det store badeværelse gemmer på en ekstra wellness-hemmelighed; I får nemlig jeres egen sauna, hvor I kan slappe af og forkæle jer selv lidt ud over det sædvanlige på ferien.

De praktiske faciliteter, heriblandt vaskemaskine, tørretumbler og opvaskemaskine, gør ferien så nem og ukompliceret som muligt, og I kan nyde de stille feriedage langt væk fra hverdagens stress og jag. Der er desuden integreret en mikroovn i den alm. ovn, så I på den måde har mulighed for hurtigt lige at lune noget.

Få minutter til Vesterhavet og Søndervigs centrum

Feriehuset har en helt fantastisk beliggenhed, og få minutters gang bringer jer til det brusende Vesterhav, hvor I kan tage en frisk dukkert eller gå en tur langs vandet. De solrige dage kan også nydes på den skønne terrasse, og selv på regnfulde dage kan I sidde i ly og læ og nyde den vestjyske natur under den overdækkede del.

Søndervigs hyggelige bymidte er ligeledes kun få minutter væk, og både på gåben eller på cyklen kommer I hurtigt til de mange fine forretninger og caféer, hvor der kan shoppes, spises god mad og købes lækre softice. Når I ikke er på udflugt i nærområdet, er I velkommen til at parkere jeres bil i garagen.

Det siger vores gæster om sommerhuset i6452

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein sehr schönes Haus mit großzügigen Fenstern und einem tollen Blick. Es hat uns sehr gut gefallen

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein großes, helles und gemütliches Ferienhaus mit einem fantastischen Ausblick zum Fjord. Die Küche hat viel Stauraum.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus ist geschmackvoll eingerichtet. Die große Terrasse ist sehr ansprechend und es können diverse Gartenmöbel in einem guten Zustand genutzt werden. Zusätzlich hat man einen schönen Ausblick auf die umliegenden Ferienhäuser.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:100 / 1.207
Byggeår:2018

Køkken:

Køleskab, fryser (50 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

2 badeværelser.

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill, redskabsrum, carport, garage.

Henter data...

Værd at vide om Søndervig

Søndervig er et af de mest populære feriedestinationer i Danmark, og det er ikke uden grund. Sommerhuse i Søndervig ligger kun et stenkast fra Vesterhavet i en livlig ferieby med masser af attraktioner og aktiviteter. Stranden i Søndervig er kåret til en af Danmarks bedste badestrande, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden. Søndervig ligger i køreafstand til købstaden Ringkøbing og til fiskeribyen Hvide Sande, som begge er en udflugt værd.

Beliggenhed og landskab: Søndervig ligger ved Vesterhavet, og området er derfor præget af strand, klitter og hede. Ringkøbing Fjord ligger også blot et stenkast fra Søndervig, og på ti minutter i bil kan du komme til Vest Stadil Fjord, som er en af de største fuglerastepladser i Danmark.

Indkøb og shopping: Der ligger et stort supermarked i Søndervig, hvor du kan foretage dine daglige indkøb, ligesom du finder en række specialbutikker i byen. Du kan også tage på shopping i den gamle og hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger et kvarters kørsel fra Søndervig.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, segway-kørsel, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove er hundeskoven i Femhøjsande Plantage og Husby Hundeskov. Femhøjsande Plantage ligger et par kilometer øst for Ringkøbing, cirka et kvarters kørsel fra Søndervig. Husby Hundeskov, som er en fuldt indhegnet hundeskov, ligger cirka 20 minutters kørsel fra Søndervig.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...