Strandferie i dejligt hus med brændeovn og hyggepotentiale

3.5
icon
icon
icon
icon

Jakob Bondes Vej 83, Søndervig

- Sommerhusnr.: i6455
5 pers.
Antal personer
300 m.
Nærmeste strand
2000 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Familie eller kæresteferie ved havet, med bølgebrus i ørene, hav og lyngduft i næsen og en skøn udsigt på klitter beklædt med lyng og gyldne marehalm, det er det der venter dig på Jakob Bondes Vej 83. Huset ligger på en dejlig stor naturgrund tæt på havet i den livlige ferieby Søndervig.

Lystmalet og hyggeligt med brændeovn

Dette dejlige klassiske sommerhus er det helt rigtige til den lille familie, som gerne vil holde strandferie ved Vesterhavet. Det er rigtigt dejligt indrettet, med hyggeligt køkkenalrum og stue, hvidmalede og indrettet med gode møbler – det helt rigtige sted at nyde familielivet, sammen lave mad og hygge med spil ved spisebordet eller samles i den store bekvemme sofa til en god film. Naturligvis afrundes billedet af den klassiske hyggespredende Brændeovn, der er et must i den kolde årstid, når mørket sænker sig og vinden suser fra havet.

Så I kan slappe rigtigt af og bare nyde ferien er der i feriehuset opvaskemaskine og med vaskemaskine og tørretumbler er I sikrede, at I i badesæsonen altid har friske badehåndklæder til strandturene.

Terrasseliv og smutture til stranden

På Jakob Bondes Vej er der mulighed for at tilbringe hele dagen på terrassen. Start dagen med at drikke morgenkaffe i et læhjørne på husets østside og følg så solen rundt om huset. Afslut dagen med en hyggelig grillaften imens solen går ned lige bag klitten mod vest.

Skøn beliggenhed i Søndervig med kun 300 m til havet

Med en beliggenhed midt i den skønneste natur, med kun 300 meter til en lang hvid sandstrand og samtidigt tæt nok på indkøb, restauranter og oplevelser, ligger huset perfekt til en afslappet ferie, hvor bilen måske slet ikke kommer i brug. Her er der plads til og mulighed for rigtig mange fælles oplevelser.

Det siger vores gæster om sommerhuset i6455

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein wirklich schönes und gemütliches Haus in einer bezaubernden Lage inmitten der Dünen inklusive Meeresrauschen

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus ist sauber und verfügt über eine umfangreiche Ausstattung. Die Lage ist sehr ruhig und erholsam. Der Weg zum Strand ist etwas weiter als man denkt, durch die Dünen aber landschaftlich sehr abwechslungsreich.Wir waren zu zweit und hatten ausreichend Platz. Mit fünf Personen könnte es bei nicht so guten Wetter knapp werden.

DE
D.
sagde , Deutschland

Es ist ein wirklich sehr gemütliches Haus. Wir waren jetzt schon 3 x in diesem Haus.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:70 / 2.085
Renoveret / Byggeår:2014 / 1987

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler).

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, Tørretumbler, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Søndervig

Søndervig er et af de mest populære feriedestinationer i Danmark, og det er ikke uden grund. Sommerhuse i Søndervig ligger kun et stenkast fra Vesterhavet i en livlig ferieby med masser af attraktioner og aktiviteter. Stranden i Søndervig er kåret til en af Danmarks bedste badestrande, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden. Søndervig ligger i køreafstand til købstaden Ringkøbing og til fiskeribyen Hvide Sande, som begge er en udflugt værd.

Beliggenhed og landskab: Søndervig ligger ved Vesterhavet, og området er derfor præget af strand, klitter og hede. Ringkøbing Fjord ligger også blot et stenkast fra Søndervig, og på ti minutter i bil kan du komme til Vest Stadil Fjord, som er en af de største fuglerastepladser i Danmark.

Indkøb og shopping: Der ligger et stort supermarked i Søndervig, hvor du kan foretage dine daglige indkøb, ligesom du finder en række specialbutikker i byen. Du kan også tage på shopping i den gamle og hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger et kvarters kørsel fra Søndervig.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, segway-kørsel, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove er hundeskoven i Femhøjsande Plantage og Husby Hundeskov. Femhøjsande Plantage ligger et par kilometer øst for Ringkøbing, cirka et kvarters kørsel fra Søndervig. Husby Hundeskov, som er en fuldt indhegnet hundeskov, ligger cirka 20 minutters kørsel fra Søndervig.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...