Rummeligt feriehus med god beliggenhed i Søndervig

3.5
icon
icon
icon
icon

Plantagevej 6, Søndervig

- Sommerhusnr.: i6475
4 pers.
Antal personer
300 m.
Nærmeste strand
150 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil

Vil du bo ugeneret men midt i smørhullet i Søndervig? Kun 5 minutters gang fra Vesterhavet og 5 minutters gang fra Søndervig centrum. Mere central men samtidig ugeneret beliggenhed findes faktisk ikke.

Dejligt feriehus midt i Søndervig

Personlig indrettet feriehus beliggende i smørhullet på Plantagevej i Søndervig.

Beliggenheden er meget central i Søndervig, byen, restauranterne og supermarkedet kan nås på få minutters gang, og Vesterhavet ligger kun 300m fra sommerhuset.

Unik ugeneret og central beliggenhed

Beliggenheden her er helt unik, huset ligger som sagt midt i Søndervig by, men på en stor og ugeneret naturgrund der sørger for at du ugeneret kan nyde solen på terrassen og maden på grillen.

Indenfor er huset meget personligt indrettet. Der er god plads, en dejlig stor stue med et godt lysindfald og en dejlig brændeovn der sørger for en behagelig varme.

Dejlig overdækket terrasse

Udenomsarealerne er hyggelige, her findes flere gode lækroge og træer der sørger for ugeneret beliggenhed. Der er flere gode steder hvor solen eller frokosten kan nydes i fred for vinden.Soverum:2
Bolig-/Grundareal:110 / 1.600
Renoveret / Byggeår:2005 / 1977

Køkken:

Køleskab, fryser (40 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Barnestol, Trægulv i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, lukket terrasse, Overdækket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, redskabsrum, carport.

Henter data...

Værd at vide om Søndervig

Søndervig er et af de mest populære feriedestinationer i Danmark, og det er ikke uden grund. Sommerhuse i Søndervig ligger kun et stenkast fra Vesterhavet i en livlig ferieby med masser af attraktioner og aktiviteter. Stranden i Søndervig er kåret til en af Danmarks bedste badestrande, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden. Søndervig ligger i køreafstand til købstaden Ringkøbing og til fiskeribyen Hvide Sande, som begge er en udflugt værd.

Beliggenhed og landskab: Søndervig ligger ved Vesterhavet, og området er derfor præget af strand, klitter og hede. Ringkøbing Fjord ligger også blot et stenkast fra Søndervig, og på ti minutter i bil kan du komme til Vest Stadil Fjord, som er en af de største fuglerastepladser i Danmark.

Indkøb og shopping: Der ligger et stort supermarked i Søndervig, hvor du kan foretage dine daglige indkøb, ligesom du finder en række specialbutikker i byen. Du kan også tage på shopping i den gamle og hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger et kvarters kørsel fra Søndervig.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, segway-kørsel, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove er hundeskoven i Femhøjsande Plantage og Husby Hundeskov. Femhøjsande Plantage ligger et par kilometer øst for Ringkøbing, cirka et kvarters kørsel fra Søndervig. Husby Hundeskov, som er en fuldt indhegnet hundeskov, ligger cirka 20 minutters kørsel fra Søndervig.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...