Hyggeligt sommerhus tæt på Vesterhavet

4
icon
icon
icon
icon

Jakob Bondes Vej 42, Søndervig

- Sommerhusnr.: i6486
6 pers.
Antal personer
300 m.
Nærmeste strand
2300 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Sommerhusferie i Danmark er fyldt med familiehygge og afslapning og dette hyggelige sommerhus beliggende på Jakob Bondes Vej vil udgøre den helt rigtige base for en skøn ferie. Huset ligger på en rolig og skøn naturgrund, kun 300 meter fra Vesterhavet.

Sommerhusferie når det er allerbedst

Er der noget bedre end at få et afbræk i hverdagen – og komme væk fra madpakker og tøjvask ? Nej vel ! Lyder det fristende – så er sommerhusferie lige det I trænger til ! Her slapper vi af og oplever harmoni for krop og sjæl. Det stråtægte sommerhus ligger flot i landskabet på Jakob Bondes Vej og emmer af rigtig sommerhusferie, og med dens beliggendhed tæt på Vesterhavet og gyngerne på grunden er den yderst velegnet til børnefamilier. Huset har alle moderne fornødenheder i køkkenet såsom mikroovn og opvaskemaskine og så er der endda gulvvarme. På husets badeværelse finder I både spabad og sauna, som er med til at give et strejf af luksus, som ikke mange har hjemme.

Enkel og hyggelig indretning

Det 97 m2 store hus er indrettet med plads til 6 personer.  Huset har 3 soverum og en hems til de større børn, med TV og madrasser hvor der kan tilsluttes en dvd eller spillekonsol, så børnene kan hygge sig hvis vejret ikke lige er til en tur på stranden. Til huset hører desuden 2 dejlige terrasse – én mod øst hvor I kan nyde morgensolen, og én mod syd som er perfekt til hyggelige grillaftener. Til terrasserne hører naturligvis gode havemøbler, liggestole og grill.

Oplev den autentiske havneby Hvide Sande

Få kilometer fra huset ligger den lille havneby Hvide Sande. Byen er kendt for sit hyggelige og autentiske havnemiljø, og i sommermåneder kan I overvære fiskeauktioner og endda selv byde på friske fisk. Byen byder desuden på spændende og sjove aktiviteter for hele familien hele året rundt.

Det siger vores gæster om sommerhuset i6486

D.
sagde , Danmark

Huset var meget rent og velduftende ved ankomst, absolut ingen kritik, alt fungere godt.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:97 / 2.000
Byggeår:1999

Køkken:

Køleskab, fryser (44 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (danske og tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, Barneseng, Barnestol, trælaminat i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, gynge, carport.

Henter data...

Værd at vide om Søndervig

Søndervig er et af de mest populære feriedestinationer i Danmark, og det er ikke uden grund. Sommerhuse i Søndervig ligger kun et stenkast fra Vesterhavet i en livlig ferieby med masser af attraktioner og aktiviteter. Stranden i Søndervig er kåret til en af Danmarks bedste badestrande, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden. Søndervig ligger i køreafstand til købstaden Ringkøbing og til fiskeribyen Hvide Sande, som begge er en udflugt værd.

Beliggenhed og landskab: Søndervig ligger ved Vesterhavet, og området er derfor præget af strand, klitter og hede. Ringkøbing Fjord ligger også blot et stenkast fra Søndervig, og på ti minutter i bil kan du komme til Vest Stadil Fjord, som er en af de største fuglerastepladser i Danmark.

Indkøb og shopping: Der ligger et stort supermarked i Søndervig, hvor du kan foretage dine daglige indkøb, ligesom du finder en række specialbutikker i byen. Du kan også tage på shopping i den gamle og hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger et kvarters kørsel fra Søndervig.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, segway-kørsel, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove er hundeskoven i Femhøjsande Plantage og Husby Hundeskov. Femhøjsande Plantage ligger et par kilometer øst for Ringkøbing, cirka et kvarters kørsel fra Søndervig. Husby Hundeskov, som er en fuldt indhegnet hundeskov, ligger cirka 20 minutters kørsel fra Søndervig.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...