Hyggeligt feriehus i hjertet af Søndervig med gode terrasser

3.5
icon
icon
icon
icon

Sletten 17, Søndervig

- Sommerhusnr.: i6492
4 pers.
Antal personer
200 m.
Nærmeste strand
200 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
Opvaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Dette hyggelige feriehus i hjertet af Søndervig er et godt valg til den næste ferie ved Vesterhavet. Huset er venligt indrettet med udestue og rummer plads til 4 personer, der er flere gode terrasser, og beliggenheden er skøn – få minutters gang fra både butikker og strand. Op til 2 hunde er også tilladt!

Venlig indretning med mange hyggelige kroge

Med Sletten 17 som ferieadresse får I et rigtig hyggeligt feriehjem. Det lille træhus er venligt indrettet med fine møbler, afdæmpede farver og søde detaljer, der alt sammen hjælper til at skabe den perfekte feriestemning.

Der er masser af hyggelige kroge, hvor I kan sætte jer med en god bog og en friskbrygget kop kaffe; både i stuen og i den fine udestue, hvor de store vinduespartier giver jer en skøn udsigt til den omkringliggende vestjyske natur.

Husets Chromecast sørger for, at I kan streame lige det I har lyst til, når I har lyst til det.

Oprydningen efter maden er hurtigt klaret i det veludstyrede køkken, som blandt andet er indrettet med en opvaskemaskine og selvfølgelig alt, hvad feriekokken har brug for. Der er også sørget for en hurtig og stabil internetforbindelse, så I kan surfe på nettet på jeres medbragte elektronik.

Gode terrasser og attraktiv beliggenhed tæt på centrum og hav

Der er flere gode terrasser rundt om huset, hvor I kan nyde det gode vejr og den friske luft. De er tilmed afskærmede, så I til hver en tid har god læ. Havemøbler og liggestole er der selvfølgelig sørget for, og til de lune sommeraftener står grillen klar.

I får en virkelig attraktiv beliggenhed centralt i den populære ferieby Søndervig. Få minutters gang bringer jer til alverdens fine forretninger, gode spisesteder og hyggelige caféer, og hos det lokale bageri kan I hurtigt hente nybagte rundstykker til morgenbordet.

Der er kun 200 meter til den nærmeste strandopgang, og det brusende Vesterhav er en oplevelse for alle aldre. Både børnene og hundene vil elske at tumle i sandet eller dyppe fødderne i vandkanten, og den kilometerlange strand byder ind til lange gåture i den friske havluft.

 

Det siger vores gæster om sommerhuset i6492

DK
D.
sagde , Danmark

Meget hyggeligt sommerhus med smukt kunst på væggene.

DE
D.
sagde , Deutschland

Gemütlich, für 2 Personen ok. Das 3. ZIMMER anders gestalten.

DE
D.
sagde , Deutschland

Es handelt sich um ein geschmackvolles und liebevoll eingerichtetes Ferienhaus, das gemütlich und trotzdem modern ist. Es zeichnet sich durch viel Licht, großzügige Terrassen, tadellose Sauberkeit und neuwertiges Zubehör (Handtücher, Bettwäsche, Geschirr etc.) aus. Besonders gut hat uns die Innen – und Außendekoration des Hauses mit Bildern gefallen. Gern hätten wir mehr über die Künstlerin erfahren. Als Hundebesitzer waren für uns die eingezäunten Terrassen toll.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:70 / 266
Byggeår:1962

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Opvaskemaskine.

Stue:

Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), radio.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Etagesenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Trægulv i stue, Trægulv i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill.

Henter data...

Værd at vide om Søndervig

Søndervig er et af de mest populære feriedestinationer i Danmark, og det er ikke uden grund. Sommerhuse i Søndervig ligger kun et stenkast fra Vesterhavet i en livlig ferieby med masser af attraktioner og aktiviteter. Stranden i Søndervig er kåret til en af Danmarks bedste badestrande, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden. Søndervig ligger i køreafstand til købstaden Ringkøbing og til fiskeribyen Hvide Sande, som begge er en udflugt værd.

Beliggenhed og landskab: Søndervig ligger ved Vesterhavet, og området er derfor præget af strand, klitter og hede. Ringkøbing Fjord ligger også blot et stenkast fra Søndervig, og på ti minutter i bil kan du komme til Vest Stadil Fjord, som er en af de største fuglerastepladser i Danmark.

Indkøb og shopping: Der ligger et stort supermarked i Søndervig, hvor du kan foretage dine daglige indkøb, ligesom du finder en række specialbutikker i byen. Du kan også tage på shopping i den gamle og hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger et kvarters kørsel fra Søndervig.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, segway-kørsel, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove er hundeskoven i Femhøjsande Plantage og Husby Hundeskov. Femhøjsande Plantage ligger et par kilometer øst for Ringkøbing, cirka et kvarters kørsel fra Søndervig. Husby Hundeskov, som er en fuldt indhegnet hundeskov, ligger cirka 20 minutters kørsel fra Søndervig.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...