Lyst sommerhus til 5 personer i Søndervig, 2 hunde tilladt

3.5
icon
icon
icon
icon
Hjelmevej 85, Søndervig - Søg på husnr. i6497
Gæsterne siger: icon icon

Dette sommerhus på 75 kvadratmeter er placeret på en stor naturgrund i Søndervig. Her er plads til 5 personer og jeres 2 hunde! Der er gulvvarme i hele huset, så klinkegulvet er behageligt, nemt og praktisk.

3 soveværelser, lyst badeværelse og brændeovn

Sommerhuset på Hjelmeven 85 er velholdt og praktisk indrettet. Her er plads til 5 personer fordelt over 3 soveværelser med henholdsvis 1 dobbeltseng, 2 enkeltsenge og en køjeseng. Især hos børnene er køjesengen et hit!

Husets badeværelse er har et skønt, naturligt lysindfald gennem ovenlysvinduet. Opholdsrummet står i åben forbindelse til samtalekøkkenet. I køkkenet finder feriekokken lige, hvad han skal bruge til at kunne slå sig løs. De små hjælpere er der også plads til. Den centralplacerede brændeovn er synlig fra alle hjørner i opholdsstuen og skaber den ægte sommerhusstemning man kender. Et faldskærms-tv med Chromecast giver jer mulighed for at streame lige det I har lyst til, når I har lyst til det.

Energisparende varmepumpe – skøn lukket terrasse

En energisparende varmepumpe er varmekilde nummer 3 i huset. Den er med til både at opretholde en behagelig rumtemperatur, mens den samtidig holder forbrugsafregningen nede.
Fra det lyse opholdsrum har I direkte adgang til husets lukkede og afskærmede terrasse. Læg jer til rette på liggestolene med en god bog mens grillen tændes op. Børnene kan boltre sig på den store naturgrund sammen med hundene imens.

Tæt på Søndervig – mange aktiviteter for store og små

Kun 750 meter fra huset ligger det brusende Vesterhav og dens kilometerlange sandstrand. Den i sig selv byder på underholdning for alle, året rundt.
Badebyen Søndervig ligger en 20min gåtur fra huset. Her finder I gode shopping-, spise- og indkøbsmuligheder.

Også det omkringliggende område har masser at byde på. Tag en tur til den gamle købstad Ringkøbing eller fiskerbyen Hvide Sande. Måske er I så heldige, at en fiskerbåd netop lægger til kajs og I kan købe friskfangede fisk direkte fra kajkanten.

Det siger vores gæster om sommerhuset i6497

D.
sagde , Haarby

Super dejlig sommerhusSoverum:3
Bolig-/Grundareal:75 / 1.800
Renoveret / Byggeår:2005 / 1978

Køkken:

Køleskab, fryser (10 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, parabol (tyske kanaler), radio.

Bad:

1 badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 3 Enkeltsenge

Øvrige:

Vaskemaskine, klinker og med gulvarme i stue, klinker og med gulvarme i soveværelse, varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, havemøbler, grill.

Henter data...

Værd at vide om Søndervig

Søndervig er et af de mest populære feriedestinationer i Danmark, og det er ikke uden grund. Sommerhuse i Søndervig ligger kun et stenkast fra Vesterhavet i en livlig ferieby med masser af attraktioner og aktiviteter. Stranden i Søndervig er kåret til en af Danmarks bedste badestrande, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden. Søndervig ligger i køreafstand til købstaden Ringkøbing og til fiskeribyen Hvide Sande, som begge er en udflugt værd.

Beliggenhed og landskab: Søndervig ligger ved Vesterhavet, og området er derfor præget af strand, klitter og hede. Ringkøbing Fjord ligger også blot et stenkast fra Søndervig, og på ti minutter i bil kan du komme til Vest Stadil Fjord, som er en af de største fuglerastepladser i Danmark.

Indkøb og shopping: Der ligger et stort supermarked i Søndervig, hvor du kan foretage dine daglige indkøb, ligesom du finder en række specialbutikker i byen. Du kan også tage på shopping i den gamle og hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger et kvarters kørsel fra Søndervig.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, segway-kørsel, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove er hundeskoven i Femhøjsande Plantage og Husby Hundeskov. Femhøjsande Plantage ligger et par kilometer øst for Ringkøbing, cirka et kvarters kørsel fra Søndervig. Husby Hundeskov, som er en fuldt indhegnet hundeskov, ligger cirka 20 minutters kørsel fra Søndervig.

Se priser

Cvr: 26257409

SitemapPersondata- og cookiepolitik
Søger...