Billigt sommerhus til 5 personer tæt på Søndervig

3.5
icon
icon
icon
icon
1968
Hjelmevej 85, Søndervig - Søg på husnr. i6497
Gæsterne siger: icon icon

Et rigtig godt og prismæssigt særdeles fornuftigt sommerhus på god stor grund tæt på Søndervig. Her er plads til 5 personer og 2 hunde. Huset har klinkegulve med gulvvarme i stuen og værelserne. Her er gratis trådløs internetforbindelse.

En billig ferie i et godt sommerhus

I dette sommerhus får du rigtig meget for pengene. Det er godt, velholdt og praktisk indrettet. Huset har plads til 5 personer i 3 gode soveværelser. 1 af værelserne er med dobbeltseng og de sidste 2 er med enkeltsenge og enkeltseng. Her er et godt og lyst badeværelse med bruseniche og gulvvarme. Stuen og køkken/alrummet er lyst og fint indrettet med bl.a. brændeovn, fladskærms-TV, internet TV, Cromecast og parabol. Fra stuen er der direkte udgang til en dejlig, afskærmet terrasse.

Tæt på Søndervig

Gå en tur til Søndervig langs havet og nyd de mange fine butikker og restauranter eller tag et spil bowling i Beach Bowl centeret. I Søndervig bliver tiden aldrig lang og der er noget for enhver smag.

Det siger vores gæster om sommerhuset i6497

D.
icon
icon
sagde , Haarby

Super dejlig sommerhusSoverum:3
Bolig-/Grundareal:75 / 1.800
Renoveret / Byggeår:2005 / 1978

Køkken:

Køleskab, fryser (10 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, parabol (tyske kanaler), radio.

Bad:

1 badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 3 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, vaskemaskine, klinker og med gulvarme i stue, klinker og med gulvarme i soveværelse, varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, havemøbler, grill, gynge.

Henter data...

Se priser Sitemap
Søger...