Arkitekttegnet sommerhus tæt på Søndervig strand

4.5
icon
icon
icon
icon
icon

Nordsøvej 452, Søndervig

- Sommerhusnr.: i6505
6 pers.
Antal personer
300 m.
Nærmeste strand
1500 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Unikt, arkitekttegnet sommerhus med skøn beliggenhed få minutters gang fra stranden og kun en kort spadseretur fra Søndervig centrum. Huset er yderst smagfuldt indrettet og omgivet af skønne terrasser. Her er al tænkelig komfort til den kræsne og kvalitetsbevidste lejer.

Ferie i sommerhus i Søndervig, Danmark

Her er der virkelig tale om et flot hus, hvor der er kræset for detaljerne; både ude og inde. Feriehuset er bygget af førsteklassesmateriale og er flot og smagfuldt indrettet. Her er plads til 8 personer i 3 store og rummelige soveværelser. De to af værelserne er med dobbeltsenge og det sidste med dobbeltseng og en køjeseng. Her er desuden en hems med to madrasser.

Der er et stort, luksuriøst indrettet badeværelse med stor bruseniche, lækkert spabad, elektrisk håndklædevarmer, musikanlæg og naturligvis gulvvarme, og herfra er der indgang til feriehusets dejlige sauna. Derudover er der et gæstebadeværelse, ligeledes med bruseniche og gulvvarme.

Sommerhusets stue og køkken/alrum er helt i særklasse og med mange fine detaljer og et smukt lysindfalde fra de store vinduespartier. Her finder I bl.a. en flot, indbygget brændeovn, fladskærms-TV, parabol og DVD-afspiller. Et fantastisk luksussommerhus, der opfylder selv de vildeste feriedrømme!

Solgård og skønne terrasser

Uanset vejr og vind så kan I altid finde læ ved dette fantastiske sommerhus. Sommerhuset på Nordsøvej 452 har hele 4 terrasser, hvoraf 2 er delvist afskærmet og overdækket. Hele forterrassen er lukket med stakit.

Ikke nok med at huset og udenomsarealerne er ubeskriveligt gode og af højeste kvalitet, så ligger sommerhuset kun få minutters gang fra stranden og kun en kort spadseretur til Søndervig. Det helt perfekte valg, hvis kun det bedste er godt nok!

NB. Ingen ungdomsgrupper

Det siger vores gæster om sommerhuset i6505

DE
D.
sagde , Deutschland

Schönes, modernes Ferienhaus in Strandnähe

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein gut eingerichtetes Haus mit guter Raumaufteilung.Ein Hängeboden für Kids zum spielen. Schöne Sitzplätze rund ums Haus,leider keine freie Wiese zum spielen.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:120 / 1.200
Byggeår:2006

Køkken:

Køleskab, fryser (80 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Pejseindsats, brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge, 1 Etageseng, 2 Sovepladser Hems

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, klinker med gulvarme i stue, Tæppe i soveværelse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, gynge, redskabsrum, Chromecast.

Henter data...

Værd at vide om Søndervig

Søndervig er et af de mest populære feriedestinationer i Danmark, og det er ikke uden grund. Sommerhuse i Søndervig ligger kun et stenkast fra Vesterhavet i en livlig ferieby med masser af attraktioner og aktiviteter. Stranden i Søndervig er kåret til en af Danmarks bedste badestrande, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden. Søndervig ligger i køreafstand til købstaden Ringkøbing og til fiskeribyen Hvide Sande, som begge er en udflugt værd.

Beliggenhed og landskab: Søndervig ligger ved Vesterhavet, og området er derfor præget af strand, klitter og hede. Ringkøbing Fjord ligger også blot et stenkast fra Søndervig, og på ti minutter i bil kan du komme til Vest Stadil Fjord, som er en af de største fuglerastepladser i Danmark.

Indkøb og shopping: Der ligger et stort supermarked i Søndervig, hvor du kan foretage dine daglige indkøb, ligesom du finder en række specialbutikker i byen. Du kan også tage på shopping i den gamle og hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger et kvarters kørsel fra Søndervig.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, segway-kørsel, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove er hundeskoven i Femhøjsande Plantage og Husby Hundeskov. Femhøjsande Plantage ligger et par kilometer øst for Ringkøbing, cirka et kvarters kørsel fra Søndervig. Husby Hundeskov, som er en fuldt indhegnet hundeskov, ligger cirka 20 minutters kørsel fra Søndervig.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...