Velholdt hus med central beliggenhed. Hund tilladt

4
icon
icon
icon
icon

Badevej 20 H1, Søndervig

- Sommerhusnr.: i6519
4 pers.
Antal personer
210 m.
Nærmeste strand
250 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Velholdt feriehus med en central beliggenhed i Søndervig, så du har både byen og Vesterhavet tæt på. Perfekt til en lille familie eller et par med hund. Stueetagen er indrettet med køkken, spiseafdeling og stue – altsammen i åben forbindelse – så der er plads til samvær og hygge.

Et velholdt hus med en meget central beliggenhed

Her kan du holde ferie, som man gjorde i det gamle Søndervig. Nemlig midt i byen og kun få minutters gang fra Vesterhavet. Huset er sammenbygget med andre huse, som er bygget i den gamle, autentiske stil.

Duften og lyden af havet er tydelig fra husets lukkede terrasse, som er sydvendt – dette er ægte ferie på Holmsland Klit og et skønt afbræk fra hverdagens stress og jag.

Et perfekt feriehus til den lille familie og en hund

Både børn, voksne og familiens hund vil nyde naturen i området og dets muligheder for lange skønne traveture langs havet. En tur i sauna efter en tur ude er altid skønt og så en kop kakao foran brændeovnen – det er hygge, når det er bedst.

Der er et godt udvalg af butikker og restauranter få minutters gang fra huset, så bilen er der ikke stort behov for, medmindre at Ringkøbing og Hvide Sande også skal opleves.

For cyklister er der et stort netværk af cykelstier, så ferie kan nemt blive aktiv.

Det siger vores gæster om sommerhuset i6519

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein sehr schön eingerichtetes, perfekt gelegenes Ferienhaus.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus ist liebevoll eingerichtet. Man fühlt sich dort sofort wohl und zuhause. Die Einrichtungsgegenstände sind in einem guten Zustand, die Küche ist relativ klein, dafür aber modern und zweckmäßig eingerichtet. Die Lage des Hauses ist ideal für den schnellen Strandbesuch und andererseits für den schnellen Einkauf im Supermarkt. Kulinarisches ist ebenfalls um die Ecke, vom Softeis über Pizza bis Steaks. Das Haus würden wir jederzeit wieder buchen, von uns gibt es eine klare Empfehlung!

DE
D.
sagde , Lemwerder

Gute Lage, kurzer Weg zum Strand und zu Einkaufsmöglichkeiten. Egal ob Lebensmittel oder Kleidung.
Es ist alles da, was man braucht. Ein sehr gemütliches Ferienhaus.
Wir haben uns sehr wohl gefühlt mit 2 Erwachsenen und 2 Kindern.

Se flere anmeldelser


Soverum:2
Bolig-/Grundareal:90 / 120
Renoveret / Byggeår:2015 / 2002

Køkken:

Køleskab, fryser (90 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), radio.

Bad:

Tømmespa, 1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Trægulv i stue, Tæppe i soveværelse, afskærmet terrasse, lukket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill.

Henter data...

Værd at vide om Søndervig

Søndervig er et af de mest populære feriedestinationer i Danmark, og det er ikke uden grund. Sommerhuse i Søndervig ligger kun et stenkast fra Vesterhavet i en livlig ferieby med masser af attraktioner og aktiviteter. Stranden i Søndervig er kåret til en af Danmarks bedste badestrande, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden. Søndervig ligger i køreafstand til købstaden Ringkøbing og til fiskeribyen Hvide Sande, som begge er en udflugt værd.

Beliggenhed og landskab: Søndervig ligger ved Vesterhavet, og området er derfor præget af strand, klitter og hede. Ringkøbing Fjord ligger også blot et stenkast fra Søndervig, og på ti minutter i bil kan du komme til Vest Stadil Fjord, som er en af de største fuglerastepladser i Danmark.

Indkøb og shopping: Der ligger et stort supermarked i Søndervig, hvor du kan foretage dine daglige indkøb, ligesom du finder en række specialbutikker i byen. Du kan også tage på shopping i den gamle og hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger et kvarters kørsel fra Søndervig.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, segway-kørsel, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove er hundeskoven i Femhøjsande Plantage og Husby Hundeskov. Femhøjsande Plantage ligger et par kilometer øst for Ringkøbing, cirka et kvarters kørsel fra Søndervig. Husby Hundeskov, som er en fuldt indhegnet hundeskov, ligger cirka 20 minutters kørsel fra Søndervig.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...