Rummeligt feriehus med god beliggenhed tæt på stranden

4
icon
icon
icon
icon

Holdvej 24, Søndervig

- Sommerhusnr.: i6527
3 pers.
Antal personer
150 m.
Nærmeste strand
600 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Infrarød sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Opladning af elbil (medbring selv kabel/adapter)
Støtte til vedvarende energi
Gæsterne siger: icon icon

Den spændende arkitektur og opbygning er lavet med omtanke for beliggenheden – nemlig så feriehuset passer flot ind i landskabet og så du får mest mulig ud af den smukke natur. Derudover er det flot, lyst og rummeligt indrettet, så du har god plads til en hyggelig og afslappende familieferie.

Feriehuset er rummeligt indrettet og fyldt med gode detaljer – udebruser

Feriehuset er mere rummeligt end mange andre feriehuse, så du her har god plads. Især det flotte, nedsænkede opholdsrum med det åbne køkken og den hyggelige stue giver plads til samvær og hygge under ferien.

Men det er dog også muligt at trække sig lidt tilbage – enten i de gode soverum eller på hemsene, som især børn og teenagere er glade for.

Dertil har feriehuset også et rigtig dejligt badeværelse, hvor der også er adgang til en infrarød sauna. Her kan du sætte dig godt til rette og slappe af efter en frisk tur ved stranden.

Ved feriehuset har du også et anneks med ekstra toilet og udendørsbruser. Den udendørs bruser er især ideel efter en tur i saunaen – eller efter en strandtur, hvor du har nydt at gå med bare tæer i sandet.

Den gode beliggenhed giver dig kort vej til stranden

Feriehuset ligger lige ud til klitterne, så når du vil ned og nyde Vesterhavet og den gode sandstrand, er du kun en god gåtur gennem klitterne derfra.

Klitlandskabet danner også en flot baggrund og udsigt fra feriehuset og dets terrasser – en udsigt du nok især vil nyde på de hyggelige grillaftener.

Fra feriehuset har du også kort vej til Søndervig. Her finder du mange spændende butikker og gode spisesteder.

 

* Der er mulighed for at ankomme med el-bil, da der er en ladestander ved feriehuset.

Det siger vores gæster om sommerhuset i6527

DE
D.
sagde , Deutschland

Schon beim ersten Betreten haben wir das Raumklima als angenehm empfunden. Ebenso das viele Tageslicht durch die tiefen Fenster.
Es war sauber und ordentlich. In den Schränken etwas zu viel Durcheinander. Ich hätte vermutlich kein Steingutgeschirr gewählt, weil es einfach empfindlicher ist und sich schlechter stapeln läßt.

DE
D.
sagde , Deutschland

Tolles Ferienhaus direkt in erster Reihe hinten den Dünen gelegen. Eingerichtet und ausgestattet mit allem, was man braucht. Sehr sauber, hell und freundlich. Große Panoramafenster, die einen herrlichen Blick nach draußen bieten. Würden jederzeit wieder dort Urlaub machen. Uneingeschränkte Weiterempfehlung.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus war super,landschaftlich schön gelegen.
Alles sauber und gepflegt.
Die Angaben für das Haus haben alle gestimmt. Ich kann es sehr empfehlen.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:106 / 7.848
Byggeår:2016

Køkken:

Køleskab, fryser (90 L), Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), radio.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Infrarød sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, redskabsrum, Ladestik til el-bil, Udebruser.

Henter data...

Værd at vide om Søndervig

Søndervig er et af de mest populære feriedestinationer i Danmark, og det er ikke uden grund. Sommerhuse i Søndervig ligger kun et stenkast fra Vesterhavet i en livlig ferieby med masser af attraktioner og aktiviteter. Stranden i Søndervig er kåret til en af Danmarks bedste badestrande, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden. Søndervig ligger i køreafstand til købstaden Ringkøbing og til fiskeribyen Hvide Sande, som begge er en udflugt værd.

Beliggenhed og landskab: Søndervig ligger ved Vesterhavet, og området er derfor præget af strand, klitter og hede. Ringkøbing Fjord ligger også blot et stenkast fra Søndervig, og på ti minutter i bil kan du komme til Vest Stadil Fjord, som er en af de største fuglerastepladser i Danmark.

Indkøb og shopping: Der ligger et stort supermarked i Søndervig, hvor du kan foretage dine daglige indkøb, ligesom du finder en række specialbutikker i byen. Du kan også tage på shopping i den gamle og hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger et kvarters kørsel fra Søndervig.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, segway-kørsel, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove er hundeskoven i Femhøjsande Plantage og Husby Hundeskov. Femhøjsande Plantage ligger et par kilometer øst for Ringkøbing, cirka et kvarters kørsel fra Søndervig. Husby Hundeskov, som er en fuldt indhegnet hundeskov, ligger cirka 20 minutters kørsel fra Søndervig.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...