Et strandnært hus med lukket terrasse

2.5
icon
icon
icon

Hafavej 105, Søndervig

- Sommerhusnr.: i6538
4 pers.
Antal personer
150 m.
Nærmeste strand
1200 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
Sauna
Opvaskemaskine
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Dejligt strandnært feriehus meget tæt på Søndervig centrum, med lukket terrasse. Ideelt til et par eller en mindre familie med hund, der ønsker at være tæt på havet og byen. Huset er beliggende tæt på den skønne, brede og uendelige strand, som også høres og duftes fra den skønne lukkede terrasse.

Et strandnært hus i gåafstand til hav og ferieby

Dette hyggelige feriehus i badebyen Søndervig, ligger kun 150 meter fra stranden og Vesterhavet. Huset indbyder til lange spadsereture langs det brusende hav, eller en tur ind i byen. Søndervig er en moderne ferieby med et stort udvalg af butikker og restauranter, og skønt at bilen kan blive ved huset. Ved huset kan man ofte finde læ for vinden, idet der er to forskellige terrasser.

For familier med børn eller hund er det skønt med en lukket terrasse

Indretningen i huset er lys og hyggelig og der er loft til kip i stuen, samt en skøn alkove til afslapning og læsning. Har man været en tur ved stranden er brændeovnen særdeles populær. For familier med hund eller børn med, er de to lukkede terrasser et hit, så alle kan slappe af og nyde den vidunderlige luft.

Det siger vores gæster om sommerhuset i6538

D.
sagde , Danmark

Alt var som det skulle være

D.
sagde , Karise

Vi syntes huset var utroligt hyggeligt og lå dejligt placeret tæt på strand og i klitter

D.
sagde , Haderslev

Sommerhuset var lys og godt indrettet. Og det lå helt perfektSoverum:2
Bolig-/Grundareal:64 / 661
Renoveret / Byggeår:2016 / 1938

Køkken:

Køleskab, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (danske og tyske kanaler), radio.

Bad:

1 Badeværelse.

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 1 Etageseng

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, trælaminat i stue, Tæppe i soveværelse, afskærmet terrasse, lukket terrasse, Havemøbler, Grill.

Henter data...

Værd at vide om Søndervig

Søndervig er et af de mest populære feriedestinationer i Danmark, og det er ikke uden grund. Sommerhuse i Søndervig ligger kun et stenkast fra Vesterhavet i en livlig ferieby med masser af attraktioner og aktiviteter. Stranden i Søndervig er kåret til en af Danmarks bedste badestrande, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden. Søndervig ligger i køreafstand til købstaden Ringkøbing og til fiskeribyen Hvide Sande, som begge er en udflugt værd.

Beliggenhed og landskab: Søndervig ligger ved Vesterhavet, og området er derfor præget af strand, klitter og hede. Ringkøbing Fjord ligger også blot et stenkast fra Søndervig, og på ti minutter i bil kan du komme til Vest Stadil Fjord, som er en af de største fuglerastepladser i Danmark.

Indkøb og shopping: Der ligger et stort supermarked i Søndervig, hvor du kan foretage dine daglige indkøb, ligesom du finder en række specialbutikker i byen. Du kan også tage på shopping i den gamle og hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger et kvarters kørsel fra Søndervig.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, segway-kørsel, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove er hundeskoven i Femhøjsande Plantage og Husby Hundeskov. Femhøjsande Plantage ligger et par kilometer øst for Ringkøbing, cirka et kvarters kørsel fra Søndervig. Husby Hundeskov, som er en fuldt indhegnet hundeskov, ligger cirka 20 minutters kørsel fra Søndervig.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...