Hyggeligt sommerhus i træ tæt på klitter og by

3.5
icon
icon
icon
icon

Hafavej 139, Søndervig

- Sommerhusnr.: i6554
8 pers.
Antal personer
150 m.
Nærmeste strand
1200 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Et charmerende og hyggeligt sommerhus i træ med spa og sauna og tæt på Søndervig centrum, som er inden for gåafstand. Stranden og Vesterhavet er endnu tættere på, og et skønt sted for traveture med børn og hund. Indvendigt er der synlige bjælker og huset er løbende vedligeholdt.

Hyggeligt sommerhus i træ og med både spa og sauna

Et ægte og hyggeligt sommerhus i træ, bygget i den stil de oprindelige huse var det i Søndervig, men naturligvis i en meget mere moderne. Indvendigt er der loft til kip i stuen og med hyggeligt udseende synlige bjælker.

Huset er velholdt, der er 4 værelser og 2 badeværelser, og til store glæde for børnene, spa i det store badeværelse. Der er også sauna, som er perfekt at benytte efter en tur langs havet. Naturligvis er der også en brændeovn, som udover hygge også giver en skøn varme.

Skønt at bo tæt på hav og klitter og by

Der er gode terrasser omkring huset, mod øst og mod syd og som strækker sig mod vest. Så man kan følge solen og der vil ofte være mulighed for at finde læ. Beplantningen omkring huset gør også at man kan være sig selv, ligesom familier med børn og hund har god plads til hygge og leg.
Der er også carport til dette feriehus, samt en delvist overdækket terrasse mod syd, ideelt til grillaftener. Ønsker man at spise ude en aften eller to, er der gode restauranter i badebyen Søndervig, uden at man behøver køre i bil.

Det siger vores gæster om sommerhuset i6554

D.
sagde , Farum

Et virkelig dejligt feriehus. Som vi absolut gerne vil besøge igen.Soverum:4
Bolig-/Grundareal:120 / 1.250
Renoveret / Byggeår:2011 / 1985

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, trælaminat i stue, Trægulv Tæppe i soveværelse, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, carport.

Henter data...

Værd at vide om Søndervig

Søndervig er et af de mest populære feriedestinationer i Danmark, og det er ikke uden grund. Sommerhuse i Søndervig ligger kun et stenkast fra Vesterhavet i en livlig ferieby med masser af attraktioner og aktiviteter. Stranden i Søndervig er kåret til en af Danmarks bedste badestrande, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden. Søndervig ligger i køreafstand til købstaden Ringkøbing og til fiskeribyen Hvide Sande, som begge er en udflugt værd.

Beliggenhed og landskab: Søndervig ligger ved Vesterhavet, og området er derfor præget af strand, klitter og hede. Ringkøbing Fjord ligger også blot et stenkast fra Søndervig, og på ti minutter i bil kan du komme til Vest Stadil Fjord, som er en af de største fuglerastepladser i Danmark.

Indkøb og shopping: Der ligger et stort supermarked i Søndervig, hvor du kan foretage dine daglige indkøb, ligesom du finder en række specialbutikker i byen. Du kan også tage på shopping i den gamle og hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger et kvarters kørsel fra Søndervig.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, segway-kørsel, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove er hundeskoven i Femhøjsande Plantage og Husby Hundeskov. Femhøjsande Plantage ligger et par kilometer øst for Ringkøbing, cirka et kvarters kørsel fra Søndervig. Husby Hundeskov, som er en fuldt indhegnet hundeskov, ligger cirka 20 minutters kørsel fra Søndervig.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...