Skønt feriehus med lukket terrasse på en plænegrund

4
icon
icon
icon
icon

Frans Julius Vej 14, Søndervig

- Sommerhusnr.: i6569
8 pers.
Antal personer
1200 m.
Nærmeste strand
3000 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Feriehuset er pænt og velholdt, så du kan slappe af og nyde en dejlig ferie med familien. Det er opført i mursten og med stråtag – en stil, der ikke alene ser flot ud, men som også passer ind i den vestjyske natur langs Vesterhavet, hvor man før i tiden havde de gamle klitgårde.

I feriehuset er der plads til hygge og nærvær – og to hunde

Feriehuset er helt ideelt, når du trænger en pause fra hverdagen. Det er dejligt indrettet, og med bl.a. fire gode soverum er det egnet til en ferie med hele familien eller vennerne.

Derudover ligger det ikke langt fra Søndervig centrum, der især om sommeren summer af liv og feriehygge. Her er der nemlig spændende butikker, gode spisesteder og en helt fantastisk strand, som altid er et besøg værd.

Tæt på feriehuset har det er godt stisystem, som forbinder Søndervig og Hvide Sande – helt ideelt til friske gå- og cykelture i den smukke natur. Og til opbevaring af cyklerne, er der også et skur ved feriehuset.

Feriehuset er veludstyret – bl.a. med en varmepumpe

Saunaen

og spabadet indbyder til selvforkælelse og afslapning. Der er intet skønnere end nyde blive varmet godt igennem efter en gåtur på stranden.

 

Og i stuen har du både en varmepumpe og brændeovn, der sørger for en dejlig temperatur uden af elforbruget løber løbsk.

I feriehuset har du desuden både vaskemaskine og tørretumbler samt en opvaskemaskine, der hjælper med at gøre de praktiske gøremål lettere.

Skønt med en lukket terrasse og en stor plænegrund til leg

Mod øst er der en hyggelige terrasse, hvor du lige kan skimte Ringkøbing Fjord – perfekt, når du gerne vil nyde morgenkaffen i det fri. Mod vest er der en god lukket terrasse, som også er delvis overdækket og dermed helt ideel til de hyggelige grillaftener.

Feriehuset ligger på en plænegrund, som især er velegnet til børnefamilier, da der her er plads til leg og boldspil. Og her er der også opstillet gynger, en sandkasse og et par fodboldmål.

Det siger vores gæster om sommerhuset i6569

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus ist toll aufgeteilt!

Schlafzimmer und Bäder haben unsgut gefallen! Die Betten sind super!!

Der Koch-Wohn-und Essbereich ist sehr gemütlich. Kleine niedliche Details wie zb. Dünengräser in Vasen,Steine,Kerzenlichter und die Bilder an der Wand machen es sehr wohnlich.

Das Sofa und die Relaxsessel sind sehr bequem und laden zum Entspannen ein! Der Fernseher ist sehr groß und modern!

Die Küche ist gut zum Kochen ausgestattet. Wir haben einige leckere Gerichte gezaubert! Über eine Teekanne mit Stövchen hätten wir uns sehr gefreut!

Die Terasse und der große Grill sind ebenfalls zu erwähnen! In der Sonne lässt es sich herrlich dort sitzen und die Ruhe genießen!

Wir kommen wieder!

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus ist in einem guten Zustand es sind eigentlich alle Haushaltsgeräte vorhanden die man so benötigt.Aussenmöbel sind auch reichlich vorhanden und in einem guten Zustand.

DE
D.
sagde , Deutschland

Schickes Ferienhaus, gut eingerichtet, liegt nah an der Hauptstraße. Nur die Betten sind zu schmal für Erwachsene.Sehr schönes Feriengebiet. Liegt sehr günstig. Viele Sehenswürdigkeiten in der Nöhe. Dennoch ruhig und übersichtlich. Kurze Wege zum Shoppen und sehr schöner Strand.

Se flere anmeldelser


Soverum:4
Bolig-/Grundareal:120 / 4.121
Byggeår:2005

Køkken:

Køleskab, fryser (190 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD, radio.

Bad:

Tømmespa, 1 Badeværelse (Gulvvarme), 1 gæstetoilet.

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, trælaminat i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Søndervig

Søndervig er et af de mest populære feriedestinationer i Danmark, og det er ikke uden grund. Sommerhuse i Søndervig ligger kun et stenkast fra Vesterhavet i en livlig ferieby med masser af attraktioner og aktiviteter. Stranden i Søndervig er kåret til en af Danmarks bedste badestrande, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden. Søndervig ligger i køreafstand til købstaden Ringkøbing og til fiskeribyen Hvide Sande, som begge er en udflugt værd.

Beliggenhed og landskab: Søndervig ligger ved Vesterhavet, og området er derfor præget af strand, klitter og hede. Ringkøbing Fjord ligger også blot et stenkast fra Søndervig, og på ti minutter i bil kan du komme til Vest Stadil Fjord, som er en af de største fuglerastepladser i Danmark.

Indkøb og shopping: Der ligger et stort supermarked i Søndervig, hvor du kan foretage dine daglige indkøb, ligesom du finder en række specialbutikker i byen. Du kan også tage på shopping i den gamle og hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger et kvarters kørsel fra Søndervig.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, segway-kørsel, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove er hundeskoven i Femhøjsande Plantage og Husby Hundeskov. Femhøjsande Plantage ligger et par kilometer øst for Ringkøbing, cirka et kvarters kørsel fra Søndervig. Husby Hundeskov, som er en fuldt indhegnet hundeskov, ligger cirka 20 minutters kørsel fra Søndervig.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...